Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.522.842
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Ivan M. kaže...
stipica_zd kaže...

Odradio popodnevno spavanje...Smijeh

Ja sam odradio jutarnje, podnevno i večernje Sramim se 

Prođe dan tek tako Osmijeh Namigiva

vidim i ja da ti nista ne radis...samo spavas i spamas SmijehNamigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
Gman kaže...

sta mislite koliko ce opasti cijena hardwera do sedmog mjeseca? 

Kojeg hardvera? Uglavnom minimalno

mislim na cijelu kantu,proc,grafa,maticna,hdd,ram itd.

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

mislim na cijelu kantu,proc,grafa,maticna,hdd,ram itd.

nije oly vidovit pa da ti kaze kakve ce biti cijene....

haha...salim se

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

ja ću poludit nikako da otvorim port još mi je jedan lik iša napravit i nije ništa uspija uvik je zatvoren

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan

ljudi odoh malo leci,da malo odmorim,pa da bacim pola sata pogled na knjigu i vracam se na komp....

zzzzzNevinašce

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

ja ću poludit nikako da otvorim port još mi je jedan lik iša napravit i nije ništa uspija uvik je zatvoren

ima tko kakav savjet

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
17 godina
neaktivan

Ove zračne hladnjake bolje posloži:

npr.

Coolermaster

• Gemin II S
  • V8
  • V10
Scythe
  • Zipang
  • Nekilijevi
Te ih linkaj
Inače OK tema, dobio si Hvala Namigiva

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

i od mene hvala,iako me to bas i ne zanima a i nemam vremena citati. svaka cast na trudu!

16 godina
neaktivan

"bar dan!Evo stigo mi DVD sa maturalnom iz '90te.Pa imam mali problemček,slika baš i nije nešto gledljiva,dosta je mutna,pozadinska svjetlost je dosta žuta,likovi se vide malo bolje kad je malo zumirano(mislim kad je kamerman zumirao).Film je bio na VHS koji je presnimljen i meni poslana kopija na DVDu.Da li postoji neki program kojim bi cijeli film mogao malo izoštriti i prigušiti boje malo?

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

"bar dan!Evo stigo mi DVD sa maturalnom iz '90te.Pa imam mali problemček,slika baš i nije nešto gledljiva,dosta je mutna,pozadinska svjetlost je dosta žuta,likovi se vide malo bolje kad je malo zumirano(mislim kad je kamerman zumirao).Film je bio na VHS koji je presnimljen i meni poslana kopija na DVDu.Da li postoji neki program kojim bi cijeli film mogao malo izoštriti i prigušiti boje malo?

Ajoj '90te. Mislim da je glavni krivac loša kamera. Tada baš i nije bilo kvalitetnih kamera Namigiva

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan

Pa dobro,možda i nije.Sad je pitanje da li tehnologija može nešto popraviti.Ja znam da si ti velemajstor za slike,ali ako nešto znaš za video reci da probam...

16 godina

Alo pijandure....crklo mi napajanje pa me nije bilo....ajde da vas pocastim....Nevinašce

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Pa dobro,možda i nije.Sad je pitanje da li tehnologija može nešto popraviti.Ja znam da si ti velemajstor za slike,ali ako nešto znaš za video reci da probam...

Ne bih znal, ne bavim se videom Osmijeh

17 godina
neaktivan
Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

Dobar dan!Kako život?Smijeh

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan

Di ste nestali nema posta već po ure

17 godina
neaktivan

evo nas tu smo,zabavljamo se Lockerzom i E castigom.Smijeh

Ako ne gori zeleno ne znaci da nisam tu______Ako ti je netko pomogao stisni HVALA
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

evo nas tu smo,zabavljamo se Lockerzom i E castigom.Smijeh

ja sam se kratko s Lockerzom zabavljao,jel čemu?

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

jel nekao d tih brojnih tema koje ste napravili zadnjih dana dobila pikado  Smijeh

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan

Stvarno se dosta tema napisalo u zadnjih par dana...

17 godina
neaktivan

heheh ova mi je prva ove godine :) da prijavim temu pa da napišem da molim sticky?

17 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

heheh ova mi je prva ove godine :) da prijavim temu pa da napišem da molim sticky?

ili pošalji PP nekom modu Namigiva

16 godina
neaktivan

nokia 5230 ili samsung s5230

koji je bolji

16 godina

Dali ima netko slusalice za nokiu 6300 mislim da je 2.5 mm utikac a da mu netrebaju.Meni uskoro regate dolaze pa putujemo zemljom pa da imam sta slusat a moje su crkle od previse mjuzeCool

LOL CAT! ^^
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Dali ima netko slusalice za nokiu 6300 mislim da je 2.5 mm utikac a da mu netrebaju.Meni uskoro regate dolaze pa putujemo zemljom pa da imam sta slusat a moje su crkle od previse mjuzeCool

Jeftine su te 2.5 mm

Fućkaj ga!
16 godina
Tomislav95 kaže...
Fake_Alert kaže...

Jeftine su te 2.5 mm

Koliko i di u zgu ja nisam uspio nac.,

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Tomislav95 kaže...
Fake_Alert kaže...

Jeftine su te 2.5 mm

Koliko i di u zgu ja nisam uspio nac.,

Original za 6288 su 248 kn,a zamjenske su 80kn.Original u Mobisu u Heinzlovoj,a zamjenske u svakom mob shopu.Mada su zamjenske slabije.

Jel netko možda zna za post gore kaj sam napisao u vezi videa?Postoji li takav program?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice