Odradio popodnevno spavanje...
Ja sam odradio jutarnje, podnevno i večernje
Prođe dan tek tako

vidim i ja da ti nista ne radis...samo spavas i spamas 

Odradio popodnevno spavanje...
Ja sam odradio jutarnje, podnevno i večernje
Prođe dan tek tako

vidim i ja da ti nista ne radis...samo spavas i spamas 

sta mislite koliko ce opasti cijena hardwera do sedmog mjeseca?
Kojeg hardvera? Uglavnom minimalno
mislim na cijelu kantu,proc,grafa,maticna,hdd,ram itd.
mislim na cijelu kantu,proc,grafa,maticna,hdd,ram itd.
nije oly vidovit pa da ti kaze kakve ce biti cijene....
haha...salim se
ja ću poludit nikako da otvorim port još mi je jedan lik iša napravit i nije ništa uspija uvik je zatvoren
ljudi odoh malo leci,da malo odmorim,pa da bacim pola sata pogled na knjigu i vracam se na komp....
zzzzz
ja ću poludit nikako da otvorim port još mi je jedan lik iša napravit i nije ništa uspija uvik je zatvoren
ima tko kakav savjet
Ove zračne hladnjake bolje posloži:
npr.
Coolermaster

i od mene hvala,iako me to bas i ne zanima a i nemam vremena citati. svaka cast na trudu!
"bar dan!Evo stigo mi DVD sa maturalnom iz '90te.Pa imam mali problemček,slika baš i nije nešto gledljiva,dosta je mutna,pozadinska svjetlost je dosta žuta,likovi se vide malo bolje kad je malo zumirano(mislim kad je kamerman zumirao).Film je bio na VHS koji je presnimljen i meni poslana kopija na DVDu.Da li postoji neki program kojim bi cijeli film mogao malo izoštriti i prigušiti boje malo?
"bar dan!Evo stigo mi DVD sa maturalnom iz '90te.Pa imam mali problemček,slika baš i nije nešto gledljiva,dosta je mutna,pozadinska svjetlost je dosta žuta,likovi se vide malo bolje kad je malo zumirano(mislim kad je kamerman zumirao).Film je bio na VHS koji je presnimljen i meni poslana kopija na DVDu.Da li postoji neki program kojim bi cijeli film mogao malo izoštriti i prigušiti boje malo?
Ajoj '90te. Mislim da je glavni krivac loša kamera. Tada baš i nije bilo kvalitetnih kamera 
Pa dobro,možda i nije.Sad je pitanje da li tehnologija može nešto popraviti.Ja znam da si ti velemajstor za slike,ali ako nešto znaš za video reci da probam...
Pa dobro,možda i nije.Sad je pitanje da li tehnologija može nešto popraviti.Ja znam da si ti velemajstor za slike,ali ako nešto znaš za video reci da probam...
Ne bih znal, ne bavim se videom 
Evo promjenil sam, budem još i polinko...
Ko nije vidio:
Dobar dan!Kako život?
Di ste nestali nema posta već po ure
evo nas tu smo,zabavljamo se Lockerzom i E castigom.
evo nas tu smo,zabavljamo se Lockerzom i E castigom.
ja sam se kratko s Lockerzom zabavljao,jel čemu?
Evo sve updateano i polinkano...
jel nekao d tih brojnih tema koje ste napravili zadnjih dana dobila pikado 
Stvarno se dosta tema napisalo u zadnjih par dana...
heheh ova mi je prva ove godine :) da prijavim temu pa da napišem da molim sticky?
heheh ova mi je prva ove godine :) da prijavim temu pa da napišem da molim sticky?
ili pošalji PP nekom modu 
nokia 5230 ili samsung s5230
koji je bolji
Dali ima netko slusalice za nokiu 6300 mislim da je 2.5 mm utikac a da mu netrebaju.Meni uskoro regate dolaze pa putujemo zemljom pa da imam sta slusat a moje su crkle od previse mjuze
Dali ima netko slusalice za nokiu 6300 mislim da je 2.5 mm utikac a da mu netrebaju.Meni uskoro regate dolaze pa putujemo zemljom pa da imam sta slusat a moje su crkle od previse mjuze
Jeftine su te 2.5 mm
Jeftine su te 2.5 mm
Koliko i di u zgu ja nisam uspio nac.,
Jeftine su te 2.5 mm
Koliko i di u zgu ja nisam uspio nac.,
Original za 6288 su 248 kn,a zamjenske su 80kn.Original u Mobisu u Heinzlovoj,a zamjenske u svakom mob shopu.Mada su zamjenske slabije.
Jel netko možda zna za post gore kaj sam napisao u vezi videa?Postoji li takav program?