Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.176.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Ivan M. kaže...
rider15 kaže...

Vratio se spamer Namigiva

Pa gdje si bio ??? Iznenađen Cool

Nigdje samo posmatrao šta se radi na forumu Smijeh

RIDER
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Gledao sam reklamu kad je netko pustio fotić na auto,pa pod auto i tako cijeli niz reklama sa fotićem i autom...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Oly_E3 kaže...

Hm.... Nedam Cool (ili ti daj meni 40k kuna pa možda razmislim Nevinašce)

Onda bolje da odem kupiti novi Cool

Pa moj ti je k'o nov. Ima 30.000 okidanja (znači još 120.000 možeš drmnuti), a dobijaš još sve ono s videa Cool (mada sve jedno nedam ga :)))

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Moj aparat je najbolji. Izlanuo se Naštimam postavke, uslikam i vidi se odlično, prebacim na komp Šutim i onda odem ponovo to slikat jer ne ispadne dobro Cool 

A pa kaj sad, ima tih postavka da glava boli. Sramim se Najbolje pustit na AUTO Izlanuo se

Ma da ja imam tvoj fotić, cijelo vrijeme bi dobivao komende od mene preko Av (blenda) moda Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
@DotzZg
Samo da kazem da owdje ne 'wowimo' one koji pisu 'owako'. Kissi kissi wowim was swe :D
@Oly
Ma taj 'fotić' je moj stari uzeo pa pitam, onako informativno kakav je. Hvali se okolo s njim pa pitam da li je najbolji u klasi da ga malo sprdam :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Gledao sam reklamu kad je netko pustio fotić na auto,pa pod auto i tako cijeli niz reklama sa fotićem i autom...

Evo par stvari s E-3-com

, hehehe Izlanuo se

Ponekada zaboravim da je E-3 samo fotić, a ne tenk Cool

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
@Oly
Ma taj 'fotić' je moj stari uzeo pa pitam, onako informativno kakav je. Hvali se okolo s njim pa pitam da li je najbolji u klasi da ga malo sprdam :D

Reci ti njemu da mu je Oly rekao da taj fotić je smeće, bolje da je uzeo nekog Olya Smijeh

A sada ozbiljno. G serije Canona su poprilično skupe i precijenjene pored modernih SLR-ova (E-450 recimo) i pored modernih kompakata s DSLR veličinom senzora (Oly PEN, Panasonic G serija i opakih malih Sigmica s Foveon X3 senzorima, koji metu kvalitetom slike sve pred sobom) 

16 godina

bok ekipa,neam tipkovnicu...OLY POGLE SLIKU...DALI IMA SANSE?

voltaza se moze stavit do 1.5000

LOL CAT! ^^
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 18:07 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan
Oly sto je ovo poslije G9 u gornjem postu, nerazumijem ni rijeci? :D
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
protjeran

Iskreno, mrsko mi je citati sta je bilo na proslih 1040 strana, pa da pitam, sta se ovdje radi?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Deri maco, zaprao stavi 1.275V za GPU i onda deri Cool

Šef kaže...

A tu ti ja ne mogu pomoći... Cool

16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Deri maco, zaprao stavi 1.275V za GPU i onda deri Cool

Šef kaže...

A tu ti ja ne mogu pomoći... Cool

jesi siguran da ce to bit idealna voltaza za oc?

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
A on je uzeo taj G10 jer mu je netko tako preporuci, ja sam mu rekao da se strpi pa cu ja napravit temu na forumu gdje ce mi/u strucni ljudi to objasnit. A prije toga smo imali neki digitalni Olympus, ali se pokvario tek tako, za vrijeme mojeg nocnog slikanja, samo se odjedanput sve zamutilo, svaka slika je bila mutna, a nigdje nisam udario, jedino sto sam mijenjao postavke. Lol
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Iskreno, mrsko mi je citati sta je bilo na proslih 1040 strana, pa da pitam, sta se ovdje radi?

nemoj reć da si prvi put ovdje!!!

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna - registrirajte se i igrajte. samo 2 min dnevno!
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

jesi siguran da ce to bit idealna voltaza za oc?

Pa ako ne ide, diži na 1.3V Cool

Šef kaže...
A on je uzeo taj G10 jer mu je netko tako preporuci, ja sam mu rekao da se strpi pa cu ja napravit temu na forumu gdje ce mi/u strucni ljudi to objasnit. A prije toga smo imali neki digitalni Olympus, ali se pokvario tek tako, za vrijeme mojeg nocnog slikanja, samo se odjedanput sve zamutilo, svaka slika je bila mutna, a nigdje nisam udario, jedino sto sam mijenjao postavke. Lol

Ma OK je i taj fotić, samo su precjenjeni za današnje poimanje (nekada su bili itekako "jeftini" za ono što su nudili)

16 godina
neaktivan

Evo Oly sad sam ti subscribe na ovaj video camera gear Smijeh

RIDER
16 godina

Evo mene natrag iz HGspota.

Isao sam viditi ima li sta nove periferije i ima Osmijeh

Isprobao sam sve sta se dalo,tipkovnice,miseve,zvucnike...

Hehe,a najvise me zadivio Logitech G19,skoro pa da ga nisam ukrao Smijeh

16 godina
neaktivan
A HGShrot radi?!
16 godina
Šef kaže...
A HGShrot radi?!

Pa onaj u Zagrebu na Aveniji Dubrovnik da,za ostale neznam.

16 godina
neaktivan
Ima tko kakav prijedlog za ubijanje dosade? Na mobitelu...
17 godina
neaktivan

Dobar dan!

Nije me bilo od jučer i vi naspamali 7 stranica!Nema šta,pravi ste spamerihttp://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif

Fućkaj ga!
16 godina
Šef kaže...

hm....spam?Nevinašce

I don't ask why patients lie, I just assume they all do.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Ja za to imam instaliran šah Cool

16 godina
protjeran
jurluk kaže...
Mentalist kaže...

nemoj reć da si prvi put ovdje!!!

Jesam...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina

jel mi netko moze rec kako na windows7 napraviti video...xp je imao onaj editor,al na w7 ga nemrem nacNeodlučan,trebo bi neke slike + pjesmu stavit u video,za jutub

i kak da si ono smanjim ikonice na desktopu,prije sam znao al sam zaboravio Nevinašce

16 godina
neaktivan
Neda mi se ni to Oly... A, jeli dozvoljeno spavat ako si dezurni ucenik? Cini mi se da cu zaspat...
16 godina
neaktivan
m.dnevnik.hr/index.php?article_id=115790
Koji je Mourinho 'car', ma prelud je
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

jel mi netko moze rec kako na windows7 napraviti video...xp je imao onaj editor,al na w7 ga nemrem nacNeodlučan,trebo bi neke slike + pjesmu stavit u video,za jutub

i kak da si ono smanjim ikonice na desktopu,prije sam znao al sam zaboravio  Nevinašce

Taj editor se zove Windows Movie Maker,nije intergriran u Windows 7 ali ga lako skineš s Windows Live Essentialsom

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

i kak da si ono smanjim ikonice na desktopu,prije sam znao al sam zaboravio Nevinašce

...control + scroll...ako se dobro sjećam...Cool

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2010 18:54 (Jurra).
17 godina
Jurra kaže...
lollik91 kaže...

...control + scroll...ako se dobro sjećam...Cool

Bok Jurra.

Mislim da je i desni klik pa na icon size ili tako nešto, nemrem upaliti netbookPlačPlačPlač da provjerim, tamo imam sedmicu.

http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice