- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napravio je prekršaj 
Hmmm, je li to uopće potrebno pitat :D ???
A kao zbog nekakvog piratiziranja,jedan me forumaš pitao imam li link od patcha za gta iv da mu pošaljem na pp i ja mu poslao na pp i zbog toga dobio žuti 
Vjerovatno neki patch s crackom :D
meni sinoć na lapu,
nesta quick launnch i sad ga bog nebi vratia....
Desnom tipkom na toolbar, dole di se treba nalaziti quick lunch, pa alatne trake i tu izaberes brzo pokretanje
pa kažem dase ne vraća.... ja sve napravim stisen, aplly i ok, al ganema
zato nema toga šta system resotre ne može vratit
Dobar dan spameri....evo da vas malo pocastim...
P.S. dobar tek!! 
e sad si me navukao,ima li ko od vas quadro kucno kino?
pa da...ali tek za mjesec dana ga imam u rukama...
pa da...ali tek za mjesec dana ga imam u rukama...
e sad čekaj do Neuma...
ma...trebam jos sve nesto slozit....da skuzim kako cu...nema se para na bacanje...
al nisi gleda film, blagajnica hoće ići na more...
pa u tom kontekstu san to reka....
Ma kakvo sunce
vidiš da kiša pada 
A ništa, ajde ljudovi bok, žurim. Doći ću ja pod pauzom malo spamat 
Evo runda, pa se ponudite 
...heh...vani je vrijeme upravo
, a ti si očito mokar od piva, ali nemam ništa protiv da se i ja malo smočim...
znam da nije druga nedjelja svibnja, ali palo mi je na pamet...
pozzz ljudi, odoh u split,
ko zna kad cemo se čut...
ljudi DVD+R i DVD-R koja je razlika i koje uzeti za przenje igara?
EDIT : i kave veze ima marka koja proizvodi cd-ove,ima li tu neka razlika u kvaliteti?
Jel neko može preporučit neku strategiju. Igro sam prije par godina neki star wars. Moraš kao kopat resurse (zlato,kamjenje,vodu...) i onda ideš kao u osvajanje svijeta. Neka slična igra kao ta
...ne znam kome da se žalim...stalno mi puca veza na internetu...
Jel neko može preporučit neku strategiju. Igro sam prije par godina neki star wars. Moraš kao kopat resurse (zlato,kamjenje,vodu...) i onda ideš kao u osvajanje svijeta. Neka slična igra kao ta
Pogledaj ovu temu, Mindstorm je imao isto pitanje, pa možda nađeš nešto što te zanima.
I još razmisli o Command&Conquer- Red Alert 1&2, C&C 3-Tiberium Wars, C&C-Red Alert 3, C&C Generals,Act of War i možda Warzone 2100(prilično stara, sa crappy grafikom, ali je barem meni igrivost dosta visoka..)
...ne znam kome da se žalim...stalno mi puca veza na internetu...
Jučer je meni pucala (redovito svakih par dana) i došlo mi je da sve to porazbijam i zovem one iz T-coma da mi donesu novu opremu

evo moj prvi post na bircu 
i o čemu mogu govorit ovdje? osim spemat? :D
...konačno sam čuo podatak koji me već dugo vremena muči...naime uvjek me iritiralo ovo veličanje našeg
sporta, priče o sportskoj naciji o sportskoj velesili u odnosu na broj stanovnika i ostale gluposti sa naše
dalekovidnice...vjerovali ili ne na toj smo listi trideseti na svijetu, a daleko veče "svjetsko čudo" su slovenci,
dok bi u odnosu na rezultate i broj stanovnika prvo mjesto pripalo mađarima...