Fake potraži Prismvideokonverter on je mislim od NCH Switch.Pa u njega prebaciš isječak videa,a on ti izbaci samo MP3.Program je besplatan i radi sigurno...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidia sam danas neke na treningu...samo ne znam ni ja odakle su(mislim čak Poljska)
jel dolazi ko u tvoj hotel od biciklista?
Ja mislim da je Ivo ovaj u naranđžastom jer kad je ovaj rekao Ivo daj ga malo za zadnji kraj ,ovaj u naranđžastom je prvi krenuo pa tek onda ovaj pored njega 
jbte 3 stranice dok sam pogleda film... legion
jedino jepri kraju filma ludo.... e i ona baba
šta trči po stropu..
Nema više nitko?
Dobra večer!
Priopćavam da je moje prvo samostalno overclockiranje procesora prošlo bez problema i da sam ga sa stock 3.2 natjerao na skoro 3.68GHz 
Testirao ga u Prime95 Torture test, 100% loada na sve 4 jezgre, točno 1.30h, bez errora, warninga niti rušenja Windoza; sutra ga puštam cijeli dan da ga muči
Kad skontam još neke cake, ići će to još više..
Mislim, frend mi je rekao da, citiram: "Pa koji će ti k*?&/ Kabuto ako ne klokaš, radije ga prodaj meni" i ja sam iz inata išao klokati, dobro da nisam zgorio matičnu 
Pozdrav!
Kako nema tu smo.Fake nešto radi sa videom,ja u temi nešto prepravljam i ispravljam,Makić gleda film i tako..,
Seneka se skriva negdje iza ćoška...
Kako nema tu smo.Fake nešto radi sa videom,ja u temi nešto prepravljam i ispravljam,Makić gleda film i tako..,
Seneka se skriva negdje iza ćoška...
Pas mater kad je CD od starog izgreban i dugo traje,a ja vec pomislio da mi je proc spor 

ja sam tu, pogleda film, ugasia komp
i ubacia se u krevet i sad na lap...
di ces bolje...kmmm jos da je jedna,
ma sta pricam to bi bilo previse....
generale.Koliko sam ljen par ovih dana da me oci bole od foruma i svega tak da sam pre lijen procitat cijeli tvoj case mod(iskreno) ali budem obecajem za koji dan kad uhvatim vremena..hvala i slazem se sam vec stisnuo jer na slikama vidim vec da je nesto odlicno.Pozdrav i sretno!
Cujemo se raja idem ja u krpe.
Kad IVO dode bude nam on rekao tko je od njih trojice on 
Ja sam kamerman. Mene nema:)
Eto ogrebao sam se malo za net. Koja je ovdje pušiona.
Eh da, lijep pozdrav svima.
Dobra večer IVEK
nista prizivit ce ti to, nego kako ide s onom malom....
Pa koliko vas je onda bilo Ivi u tom videu ,mi smo mislili da si ti onaj u naranđžastom zato što je onaj rekao Ivo daj ga za zadnji kraj 
Pa koliko vas je onda bilo Ivi u tom videu ,mi smo mislili da si ti onaj u naranđžastom zato što je onaj rekao Ivo daj ga za zadnji kraj 
Niti jedan se ne zove Ivo. Ja sam iza kamere:)
Eto moram lagano otići popit tablete. Sutra je naporan dan.
Ugodni snovi svima.
Btw kad izlažiš iz KBC-a 
Ugodni snovi svima.
IVOOOOO,dok si tu ak nisi zaboravio ono o napajanju jel si isprobao?Ak nisi nema veze sad,al ozdravi ti prvo...
Kad ideš doma?
Kad ideš doma?
a sutra idem u dom oko 6 ujutro...
Ugodni snovi svima.
Ajde dosta ljenčarenja!! Vraćaj se doma ,sjedni za PC i počni čistit sva sra*ja koja su se nakupila na forumu!! 

I napokon sredite taj server ,stalno mi izbacuje duplikate!!
Lock
LOCK 
Svi još spavaju,a radni dan počeo.Dobro jutro!Kratko prelistavanje uz kavu pa odo...
Dobro jutro, narode
Šta ima spameri?
Šta ima spameri?
Prerano je za spam