A to ideš gledat SAW da istjeraš bacile 
A ni Jigsaw ih nebi istjerao
A to ideš gledat SAW da istjeraš bacile 
A ni Jigsaw ih nebi istjerao
imas,imas.
Pozdrav iz KBC-a. Nažicao sam od jednog tipa iz sobe Asus eee pa rekoh da vas pozdravim.
Pozdrav iz KBC-a. Nažicao sam od jednog tipa iz sobe Asus eee pa rekoh da vas pozdravim.
Svaka čast ivo za trud da dođeš na forum ,i rješiš se spama koji se je nakupio danas 
Bok ivo kaj se dela.Kad si vec tam pa mozes nabacit i koji OC na onim "tetama" tamo 
Bok ivo kaj se dela.Kad si vec tam pa mozes nabacit i koji OC na onim "tetama" tamo 
Ili "izvadit" nešto
IVO, kresni koju i za mene ! :)
znate li moze li se na ovaj prikljucak staviti neki drugi ali da bude usb?
zna li ko hitno mi je.
jel ti mis na neki adapter ili sta, pojasni malo i dobit ces odg
Hvala na lijepim željama. Kako ima zgodnih!!! Jedna mi se sviđa i moje je godište. Sve ostalo je koma. Hrana je da ni psa nebi time hranio, WC- više popišano okolo nego u školljke...
Ruke me bole i izboden sam ko narkić:(
Hvala na lijepim željama. Kako ima zgodnih!!! Jedna mi se sviđa i moje je godište. Sve ostalo je koma. Hrana je da ni psa nebi time hranio, WC- više popišano okolo nego u školljke...
Bogec bistricki, ako ti ne mozes napravit posel, nek se ta sama potrudi, kud ces bolje terapije ! 
Pa onda je pitaj dali se dobro OCa i gotova stvar
Te su izučene njima se ne tresu ruke,tak da niš od toga.U svakom slučaju brzo ozdravljenje da te puste čim prije doma,a onda bu već lakše...
znate li moze li se na ovaj prikljucak staviti neki drugi ali da bude usb?
zna li ko hitno mi je.
jel ti mis na neki adapter ili sta, pojasni malo i dobit ces odg
to nije mis vec volan i pedale za komp,pa je to prikljucak za stare maticne ploce i zanima me ima li neki kabel da jedan dio se kopca na ovo a da je drugi kraj usb.
ala pop*zido sam maloprije, otvorim yebeni netbook očistim lijepo cooler od prašine, vratim šarafe i sad govno neće da radi. Nisam ništa odpojio, na svaki detalj sam pazio i sad mi se takvo nešto desi, dođe mi da ga šutiram nogom u zid
Ima li tko kakvu ideju zašto govno neradi niti na bateriju, a niti na struju ?
Zahvalan sam svima na pomoći.
uuuuuuuuuuuu, nesto jebno...
sad opet sve otvori i ponovo pogledaj i spoji
nadaj se najboljemu..
ala pop*zido sam maloprije, otvorim yebeni netbook očistim lijepo cooler od prašine, vratim šarafe i sad govno neće da radi. Nisam ništa odpojio, na svaki detalj sam pazio i sad mi se takvo nešto desi, dođe mi da ga šutiram nogom u zid
Ima li tko kakvu ideju zašto govno neradi niti na bateriju, a niti na struju ?
Zahvalan sam svima na pomoći.
joj...samo se ti igraj vatrom 
uuuuuuuuuuuu, nesto jebno...
sad opet sve otvori i ponovo pogledaj i spoji
nadaj se najboljemu..
ma vec 3x otvarao ponovno sve spojeno, cooler je spojen sa onim mali bjelim konektorom isto kao na PC-u i svejedno neradi, strašno nebi ga niti otvarao da nije zujao.
Da nisi mozda tipkovnicu ne spojio pa neradi na tipku
nisam to niti dirao, tipkovnica je ispod matice ploce, a ja nju nisam skidao.
Da nisi mozda neke konektore od baterije slucajno dirnul nekim cudom pa neradi..Koliko ja znam da kada spojis na struju da prek baterije on ide bez obzira sto si ga spojio..Jer se baterija puni i tebi daje snage.Valjda.
Da nisi mozda neke konektore od baterije slucajno dirnul nekim cudom pa neradi..Koliko ja znam da kada spojis na struju da prek baterije on ide bez obzira sto si ga spojio..Jer se baterija puni i tebi daje snage.Valjda.
neradi niti na struju da :((
neradi niti na struju da :((
Mogao bi se kladiti da si napravio kratkospojio nešto kada si dirao matičnu.
Mislis da sam dirnuo neki čip sa šarafcigerom ili slično ?
Moja je takvih susreta već milijun izdržala... Probaj zamjeniti RAM (u druge slotove ga staviti)... Ako ne ide, probaj izvaditi bateriju
Moja je takvih susreta već milijun izdržala... Probaj zamjeniti RAM (u druge slotove ga staviti)... Ako ne ide, probaj izvaditi bateriju
Ma vadio bateriju pa vraćao već desetak puta, ram nisam ni taknuo. Samo odpojio cooler očistio ga i spojio nazad i vratio sve kak je bilo, pazio sam maximalno zato mi se to i desilo, da sam radio brzopleto nebi ništa bilo.
Jesi dobro spojio 24 pinski i 12V za CPU 
Jesi dobro spojio 24 pinski i 12V za CPU 
hahahahahahahhaha, ma samo mali konektor to je dobro spojeno 100%.