Dobar dan,što je onaj lisac uradio pa je protjeran,njegova posljednja poruka nije baš vele uvredljiva?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan,što je onaj lisac uradio pa je protjeran,njegova posljednja poruka nije baš vele uvredljiva?
tooo protjeran je!
evo bacam rundu 
živjeli!
Zato je vjerojatno ona koja je bila uvredljiva pobrisana...
evo bacam rundu 
živjeli!
gdje ti je ta runda?
Dan momci.
Nego iz birca mi je sapnula pticica da bu se neka runda okrenula nego nis ne vidim ili se varam mozda? 
evo ostade ja danas bez volana,odem ja sa starim u mostar kad lik kaze nemogu ja doc,moze li sutra.
,i ugledam quadro kucno kino oko 600kn,zamalo sam ga uzeo.
Eh... ali je spor ovaj moj procesor 
Renda jednu običnu kućicu s malo vegetacije već 20 minuta, a nije još niti do polovice došao... Stoga jedva čekam taj OpenCL 
Oly što kažeš na ovu grafu...
Kako si ti inače zadovoljan sa gainwardicom, izuzev onih problema s temperaturom..
jeli tvoja ista ova?
Performanse (za današnje standarde): 7.5/10 
Hlađenje: 9.5/10
Malo bučnija (predpostavio sam da je ovo rev.1 kartica kao moja, dok rev.2 je tiha jer se ovaj mali vent može kontrolirati, dok kod rev.1 kartice se vrti ko sumanut na 4000 RPM-a), ali sadrži kvalitetnije komponente nego referentna ATI kartica... Može ići do 800MHz za GPU, 1050MHz za memoriju, a pošto imaš dva BIOS-a jedan možeš modificirati (RBE-om) pa pičiti neke visoke clockove 
Uglavnom prehebena kartica
ja doša s predavanja ubilo me 2ipo ure...
šta sve neće napravit, a kome pita prije 5 good.
kadsan iša na požare nego sad izmišljaju toplu
vodu 72sata bi triba provest na tome..
Cijena?
Da li se isplati dati toliko?
Za 800 možda mogu imati xfx 4870(od šilomana, ali meni se žuri, a ne znam kad on može prodati).
Može samo slika gpu-z, ako nije problem.
Cijena?
Da li se isplati dati toliko?
Za 800 možda mogu imati xfx 4870(od šilomana, ali meni se žuri, a ne znam kad on može prodati).
Može samo slika gpu-z, ako nije problem.
Ona šilomanova je referentna 
Cijena je sitnica (ja sam svoju platio 2200 kuna)
Uglavnom kod mene trenutno radi na Normal BIOS-u, 750/950MHz (Turbo BIOS je 775/1000MHz), a temp su malo višlje jer mi je CPU evo 40 minuta u loadu 
Jeli lako promijeniti bios? Koliko si je najviše clockao, klokabilnost me jako zanima, ja kad ju uzmem namjeravam clockati...
Kontaktiraj ću lika pa vidjeti....
Jeli lako promijeniti bios? Koliko si je najviše clockao, klokabilnost me jako zanima, ja kad ju uzmem namjeravam clockati...
Imaš prekidač na backpanelu karice (tamo kod DVI konektora)... No kada promijeniš BIOS, moraš nanovo instalirati drivere (i naravno dok je komp ugašen se bios promijeni)
Najviše stabilno što sam ju uspio je 800/1050MHz (a radila je 790/1050MHz nekoliko mjeseci)
Imaš prekidač na backpanelu karice (tamo kod DVI konektora)... No kada promijeniš BIOS, moraš nanovo instalirati drivere (i naravno dok je komp ugašen se bios promijeni)
Najviše stabilno što sam ju uspio je 800/1050MHz (a radila je 790/1050MHz nekoliko mjeseci)
nego nisam u toku, pa mi reci
oljy kako si rjesia grafu...
nego nisam u toku, pa mi reci
oljy kako si rjesia grafu...
Dobar dan!Evo mene opet s pitanjem o Windowsu 7:mogu li koristiti programe koje sam instalirao na XP-u ili ih opet moram instalirati?
malo termalne rjesilo stvar..heheh
Spameri, evo mene natrag, nakon donekle genralnog čišćenja hardwarea, izvadio sve osim proca i očistio, skinuo i vent sa grafe i slične stvari, ne želi mi pronaći slike na ovom hebenom mobitelu koje sam slikao pa kad uspijem postat ću, a cable managment je čista 0 jer je kablova dosta, a kučište nije veliko tako da je zbrka, ali svi ventovi imaju dovoljno zraka, kako ste svi, što se radi?
Dobar dan!Evo mene opet s pitanjem o Windowsu 7:mogu li koristiti programe koje sam instalirao na XP-u ili ih opet moram instalirati?
Reinstall
Reinstall
Morat ću instalirat i na 7 posebno,kakve ja gluposti pitam
Dobra vecer....sta se radi???
obicno u zadnje vrime ne idem na msn i vidim da
mi se jucer javila ivana, eh sad ja neman pojma koja je ta...
uletit joj stani ne mogu se sitit koja si ti?
Dobra vecer....sta se radi???
Ništa,sluša se mjuza
Opet ste utihnuli?
Bas si mislim dal da idem gledat Paranormal activity ili The fourth kind... Posto je P.A. hororcina, a i sad je noc, gledal budem T.F.K. 
Bas si mislim dal da idem gledat Paranormal activity ili The fourth kind... Posto je P.A. hororcina, a i sad je noc, gledal budem T.F.K. 
Ja ću gledat Saw 4 ako ne budem išao nigdje večeras,hvata me prehlada(opet
)
A to ideš gledat SAW da istjeraš bacile 
znate li moze li se na ovaj prikljucak staviti neki drugi ali da bude usb?
zna li ko hitno mi je.