...po ljudima koji su odabrani i više je nego jasno da će vrlo dobro surađivati sa vladom Jadranke K.
u "borbi" protiv zaposlenih i njihovih prava koja su odavno nikakva...
Sve gore i gore, kao i obično
...po ljudima koji su odabrani i više je nego jasno da će vrlo dobro surađivati sa vladom Jadranke K.
u "borbi" protiv zaposlenih i njihovih prava koja su odavno nikakva...
Idem da pogledam The fourth kind...
Šefe jesi li jedva dočeka doć doma pa bit na forumu kao pravi spammer, a ne preko mobitela.
Nego što sam, a sad sam uronija u rješavanje problema na forumu. Najgore kad mu riješeš problem, a oni ti nedaju Hvala, nezahvalnici...
A onaj bratić/susjed/prijatelj kod kojega inače idem/išao sam sa svojim laptopom je dobija danas kćer!
Evo runda za sve i pršuta:
EDIT:LOCK!
...nema smisla zatvarat birc sa pričom o politici pa sam editirao poruku...
...btw ne znam napraviti lock pa će biti otvoreno cijelu noć, možete slobodno pit'
na Ivanov račun ali bez spama...
Dobro jutro!
Da vas pitam, kako najlakše do ADMa tramvajem iz Središća?
Dobro jutro!
Jutro...nisam siguran al mislim sesticom...tek sam se probudio i boli me glava tak da nisam uopce siguran...mozda sam sve pobrkao...
P.S. sta se kupuje??
Sef mozes mi sad pomoc oko kupnje laptopa???
P.S. novi avatar...jeee...
JUTRO!
Naravno da mogu rockeru, ali kakav ti je to bezvezni avatar?
jutro
danas se ide na natjecanje
Dobro jutro!
Dobro jutro.Susjed,sedmicom do stanice Jordanovac iliti Harambašićeve iliti stanicu prije stadiona!
Dobro jutro spameri 
Hvala...
Ma šta ja znam, razmišljo uzet neko jeftinjaka kučište da utrpam jednu konfu...
Danas me baš i ne bu bilo, idem sad tamo, a poslije kod rođaka...
Dobro jutro.
Dobar dan! Sta se radi?? idem sada do kladionice,pa se cujemo...pozzz
dan, ja bi se triba otić ošišat, al kiša pada tako da mi se eć ne ide
i onda udrit maraton matematike...
Bas gledam i mislim si... Ti bokca Fermi jos nije izasao, tema o njemu se otvorila kad je bila aktualna najava ATi HD5xxx serije..., sad je vec najava i rasprava o HD6xxx seriji, a Fermi jos kaska... :/, pogledajte sliku ...
. Neznam iz kojeg razloga, al sad bi i da imam neznam kolko love najradje kupio GTX260GS ili HD5770. edit- tek sad vidim da tema o fermi-u je kasnila 4-5 mjeseci...
evo ja taman dosao uspio sam spojiti komp sa monitorom,kasnije otic u Mostar uzet volane i SHIFT.
Dobro jutro moji dragi spamer tj. kolege.
Bas gledam i mislim si... Ti bokca Fermi jos nije izasao, tema o njemu se otvorila kad je bila aktualna najava ATi HD5xxx serije..., sad je vec najava i rasprava o HD6xxx seriji, a Fermi jos kaska... :/, pogledajte sliku ...
. Neznam iz kojeg razloga, al sad bi i da imam neznam kolko love najradje kupio GTX260GS ili HD5770. edit- tek sad vidim da tema o fermi-u je kasnila 4-5 mjeseci...
A i HD6 serija bi mogla kasniti...
(zbog toga što će za razliku od HD5 serije, neke inovacije biti predstavljene)
@oly kakav mi kabel treba da bi povezao laptop i tv(crt)?
Nemam pojma... Nikada nisam spajao TV s kompom
Da bude predstavljena za godinu dana, meni taman :)
Da bude predstavljena za godinu dana, meni taman :)
Ja bi volio što prije (Q3 2010 kako kažu na Wikipediji) 
Ali opet ću se načekati da cijene padnu (čak i ako izađe ove godine u što sumnjam), pa da mogu dvije baciti u CF 
Bas malo lutam po Linksu i vidim ovog ljepotana, mrak napajanje, neznam jel sam vidio ljepse
Šteta što kod nas nema Enermax napajanja, a i Seasonic ponuda je slaba 
Bas malo lutam po Linksu i vidim ovog ljepotana, mrak napajanje, neznam jel sam vidio ljepse
koliko para toliko muzike,1000kn bas i nije malo.
A Tagan kao i Seasonic je starosjedioc medju napajanjima, jos k njima Silverstone koja je mlada firma - ta 3 su mi sveto trojstvo za napajanja. Morat cu si ja uzet neko do 400 kn za servis...
Al bome hx850 nije vrijedan 1400 kn da ga hebes, nema sanse da bi se dvoumio izmedju Tagan-a BZ800 i hx850