Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.192.870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
General Zed kaže...

Ja inače radim posvuda pa sam radio i za neke"celebritie",pa i za klub glumaca koji ti je na Britancu i tak na dosta mjesta ko bi popamtio sve.Uglavnom ima ih svakakvih,al Zuhra je čist normalna osoba,nit je neki naprsit tip zato kaj ga se zna sa TVa nit niš...

vjerujem da je tako,viđam ga i ja u gradu i djeluje ok,al eto..

čekaj zed.. znači ti si isto selebriti!?Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 17:55 (seneka).
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
P4k1 kaže...
Ivan M. kaže...
P4k1 kaže...

Zna li itko zbog čega treba kompu da se digne i uđe u windowse više od 1:30 sata

Znam Osmijeh

Reci zbog čega

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
P4k1 kaže...

Reci zbog čega

Koji je OS, koliko je stara instalacija, konfiguracija računala ne bi bila loša. Daj malo informacija...  Nevinašce

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Da,davno je to bilo.Čovjek bi to trebao pregledat još jednom da se prisjeti malo.Sjećam se i djelomično isto one serije(nemrem se sjetit kakse zove)kaj je bilo kak su nastali Hrvati i Srbi,bila su kao 2 pijana lika koji su vodili lude dijaloge...

Ne,Seneka ja sam mali miš(pa dobro malo deblji miš)Cool

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 17:57 (General Zed).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
seneka kaže...

ne volim ić kontra  ramboxa ali meni ta večernja šlola ide na živce..
pervan je dobar,ali onaj aljoša je stvarno dobio nezasluženi medijski prostor i samim tim mogućnost velike zarade od reklame,sinhroniziranja crtanih filmova i neznamćega još..
sorry prijatelju ali to je moj stav..

Sad je gotovo otisla je vec tužba zavodu za udare gromova u ljubljani.Nevinašce 

SmijehSmijeh..

17 godina
rambox kaže...

Sad je gotovo otisla je vec tužba zavodu za udare gromova u ljubljani.Nevinašce Tak nekak i je da Zuhra nije bas nekaj specijalno smjesan, iako ima on svojih trenutaka normalno itekak ko svi clanovi nekadasnje ekipe Zloceste Djece ali Pervan vecinom kolko vodi to sigurno. Njihove su zahebancije jos i bolje nego ove u vecernjoj skoli sigurno, samo kaj to mlađa generacija nije nit cula sigurno ko ovo dole o Dinamu i nogometu uglavnom recimo.Cool

Opet dilaš linkove  NevinašceCool

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
P4k1 kaže...

Reci zbog čega

Koji je OS, koliko je stara instalacija, konfiguracija računala ne bi bila loša. Daj malo informacija... Nevinašce

Win XP Sp2, instalacija stara par miseci 4-5, 2x 2,4GHz, Graf:8600 gts 382MB ili nešto slično , 2GB rama, HDD:320GB

komp nije moj nego od rođaka, pa me samo zanima koji bi mogli bit uzroci.Kaže kad ga upali da mu stoji crno sa bilim slovima( HAHAHAHA) sat vrimena pa da se tek onda pokrenu windowsi

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
P4k1 kaže...

Win XP Sp2, instalacija stara par miseci 4-5, 2x 2,4GHz, Graf:8600 gts 382MB ili nešto slično , 2GB rama, HDD:320GB

komp nije moj nego od rođaka, pa me samo zanima koji bi mogli bit uzroci.Kaže kad ga upali da mu stoji crno sa bilim slovima( HAHAHAHA) sat vrimena pa da se tek onda pokrenu windowsi

Cool  Pa nije valjda ko moj frend. Njemu kad je palio komp, izlistalo ono koje komponente ima i onda na dnu piše F1 za nastavak, DEL za ulazak u bios.  Nevinašce

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Cool  Pa nije valjda ko moj frend. Njemu kad je palio komp, izlistalo ono koje komponente ima i onda na dnu piše F1 za nastavak, DEL za ulazak u bios. Nevinašce

To sam ga i pita kaže da nije, ali da mu piše 5-6 nekih usb-a

Sutra idem kod njega pa se dodatno informiram.

17 godina
P4k1 kaže...
Ivan M. kaže...

Cool  Pa nije valjda ko moj frend. Njemu kad je palio komp, izlistalo ono koje komponente ima i onda na dnu piše F1 za nastavak, DEL za ulazak u bios.  Nevinašce

A da mu nije USB spojen. Moj se komp ne pali dok ne izvadim USB

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
P4k1 kaže...
Ivan M. kaže...

Cool  Pa nije valjda ko moj frend. Njemu kad je palio komp, izlistalo ono koje komponente ima i onda na dnu piše F1 za nastavak, DEL za ulazak u bios. Nevinašce

A da mu nije USB spojen. Moj se komp ne pali dok ne izvadim USB

Tko će njega znat. Jel može bit koji virus ili nešto?

Jel kad dođem umrit ću kad vidim koji je problem. A oću ga isprepadat da otrći materi plakat.

17 godina

evo i mene doma... iskca se iz busa i idem da ću kroz tunel,

zagazia ono vode do kolina, smočia obenoge

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan

vozim se danas ja kod mene na more i lijepo laptop sluške i dio puta igro crysis al se baterija ispraznila:)

17 godina
neaktivan

sorry veza steka

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 18:48 (notebook).
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi šta se radi...Evo danas mi brzdej,pa se malo uživa...

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
16 godina
neaktivan

...još jedan spam pa onda

idem...Cool

...kaos...
16 godina
neaktivan

Eto me, kod susjeda skidam Ubuntu i Mint da probam kod sebe kasnije na svom offline kompjuteru...

I samo da pokažem ovo, a to znači, pošto sam blizu autora sa 2 zvijezde da ću i ja brzo tamo, a ovaj tjedan sam baš dosta pomogao. Smijeh

Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
18 godina
_Dangerous_Lickz_ kaže...

SVE NAJBOLJE KOLEGA

Q
17 godina
neaktivan

Dobra večer!

Evo,vratio sam se iz Info lab-a,uzeo si ovaj USB stick.Valjda je čemuBelji se

Fućkaj ga!
18 godina
Šef kaže...

Eto me, kod susjeda skidam Ubuntu i Mint da probam kod sebe kasnije na svom offline kompjuteru...

I samo da pokažem ovo, a to znači, pošto sam blizu autora sa 2 zvijezde da ću i ja brzo tamo, a ovaj tjedan sam baš dosta pomogao. Smijeh

To je to šefe, samo nemoj zanemariti spamanje, onda ću i ja uskoro na 2 ipo jer sam blizu...

Q
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...
_Dangerous_Lickz_ kaže...

SVE NAJBOLJE KOLEGA

Hvala...

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
17 godina
zero cool kaže...
Šef kaže...

To je to šefe, samo nemoj zanemariti spamanje, onda ću i ja uskoro na 2 ipo jer sam blizu...

i ja na 3, samo triba spamat i sve će doć na svoje...

bokte zaboravia san kako je bit na kompu, samo san na laptopu...

bolji feeling, na ovoj zvjeri

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Samo spamaj u bircu i dobićeš punu zvjezdicu Namigiva

RIDER
17 godina
neaktivan

ok spam spam spam spam spam spam spam spam

17 godina
neaktivan

ok spam spam spam spam spam spam spam spam

17 godina
neaktivan
Šef kaže...

I ja ću valjda brzo 2 i po zvjezdice.. Sad sam trenutno na 6. stranici, malo ispod sredine..

EDIT: Sretan rođendan _Dangerous_Lickz_ !!! Smijeh

Sretan rođendan! Sretan rođendan!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 19:13 (AlienWare1).
18 godina
AlienWare1 kaže...
Šef kaže...

I ja ću valjda brzo 2 i po zvjezdice.. Sad sam trenutno na 6. stranici, malo ispod sredine..

Ja sam na trećoj stranici po sredini...

Q
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...
AlienWare1 kaže...
Šef kaže...

Ja sam na trećoj stranici po sredini...

I ja sam se malo pomaknio!Sad sam na vrhu 10. straniceSmijeh

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

A mogao sam se zakunut da sam prije 2-3 mjeseca bio na 18. stranici.. Čini se da sam se i ja pomaknuo.. Smijeh

17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Tomislav95 kaže...

A mogao sam se zakunut da sam prije 2-3 mjeseca bio na 18. stranici.. Čini se da sam se i ja pomaknuo.. Smijeh

A ja sam se mučio za 2 zvjezdice oko 4 mjesecaBelji se

Fućkaj ga!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice