Evo mene iz škole lagano...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobar dan ljudi evo mene iz škole. Jučer me san uvatija u 6 i 30 pa sam spava do 7 ujutro.
A evo i mene iz shopinga :D :PP. Uff sta je dobar outlet, snizenja, popusti, akcije - mrak ! Niti ova kisa mi nije uspjela pokvarit dan. :)
Eto i mene,nije dugo trajalo danas.Nema baš spama,a ja ostavio grtalicu da se zagrije da se probijem.Evo piva za žedne,a znam da Jurra stoji prvi
mene si počeo ignorirat?
Ti se uopće slabo pojavljuješ u bircuvaljda zato da nebi platio kaja Jurra je tu,pa sam mislio da nas izbjegavaš.Ili još gore da naša piva smrdi
...
Jel netko zna jeli DDR i SDRAM DDR isto?Ne kontam?Negdje piše da je isto negdje ne
?
ajte svi u kitu 
Nemoj da te prijavim
Mogli bismo ti naklepati malo TD,onako ekipno.Da velim dečkima da se dignu iz saparea il buš kitu spremio
...
Mogli bismo ti naklepati malo TD,onako ekipno.Da velim dečkima da se dignu iz saparea il buš kitu spremio
...
Ja jesam
Eto sam mu ga i ja...
I ja iako je moj sugrađanin
Dobar dan spameri, mitsouka ja ti neću dati TD, samo reci što je bilo koga treba tući?
pa kaj je tebi tomislav,od kud bi to znali!?
Dobar dan spameri, mitsouka ja ti neću dati TD, samo reci što je bilo koga treba tući?
Nisam ja

Stvarno neznaš?
ma znam al sam protivnik overclockanja

Može za početak mene,pa ako prođeš možeš kog oćešljudi obično kad me vide misle da sam kamatar i da sam došao utržiti dugove
Stvarno neznaš?
Moral buš čekat Ramboxa on ti je najbolji u tom...

Haha,to sigurno
Ni nitko DRUGI nezna?
Generale, izazovi su dobrodošli, ali moram čuvati šake...
Ovo je citat moga posta iz druge teme.(gdje se niko ne javlja.)
Dakle imam gore navedenu karticu.Kada je spojim na tv preko S-Videa vidim boot screen ,ali kada dođe do Welcome screena izgubim sliku na tv-u.U čemu je problem?Možda previskoka rezolucija?
EDIT:Kada otvorim bilo šta u nVidia Control Panelu komp se freeza i moram ga restartat.
Molim pomoć jer je hitno.
Ma nemoramo mi šakama,može nogama.Jes da ja nebi možda dobacio do tvoje glave ak si 2m,al mogu po ležajevima
...
Dakle imam gore navedenu karticu.Kada je spojim na tv preko S-Videa vidim boot screen ,ali kada dođe do Welcome screena izgubim sliku na tv-u.U čemu je problem?Možda previskoka rezolucija?
EDIT:Kada otvorim bilo šta u nVidia Control Panelu komp se freeza i moram ga restartat.
Vidi ti njega kako nam upada u privatni prostor gdje se obavljaju opasne stvari
Ma nemoramo mi šakama,može nogama.Jes da ja nebi možda dobacio do tvoje glave ak si 2m,al mogu po ležajevima
...
Ma jok, 191 sam...

Haha,to sigurno
Ni nitko DRUGI nezna?
Probaj ovo...
Nazalost neznam ja sam odustao od svoje TV kartice,a nova je...

Haha,to sigurno
Ni nitko DRUGI nezna?
Probaj ovo...
Šta je to?Bacilo me na onog sa 18 gHz procem