To je sve namišteno Ivo vam je sigurno obrisao postove kako bi on bio prvi ,sad bi mu dao jedan žuti karton da znam da on neće meni poslje 
Naravno. Evo sad si namještam jackpot na lotu.
To je sve namišteno Ivo vam je sigurno obrisao postove kako bi on bio prvi ,sad bi mu dao jedan žuti karton da znam da on neće meni poslje 
Sad me jedino mogu oraspložit nokie
Četveroznamenkasta ;)
...dobro jutro...pokvarenjci, nisu me pustili na internet...
, a vidim lockali mi temu o smajlićima...
...btw evo i jedna runda za Ivana...
sto mi urade..... sve pod spoiler
Ljudi jel onda zna netko kako zeznut paypal verifikaciju?
Ma sram te bilo meni si dao ovaj na 7 dana sad stalno kad ulazim u neku temu uvijek prvo pogledam u svoj profil,ne silazi mi sa pogleda 
Sad je 1001..
Ja mislio još 99.
...dobro jutro...pokvarenjci, nisu me pustili na internet...
, a vidim lockali mi temu o smajlićima...
...btw evo i jedna runda za Ivana...
sto mi urade..... sve pod spoiler
A brižno dijete...
.
ne, ne milo dijete
Pa nisam ja to sad otkril svasta kaj je tebi,
vec samo to opet spomenul samo po neznam koji put jer me ovaj video na RTL podsjetil na to kaj je bilo.
To nije nikakva teorija zavjere vec cisto rusenje kntrolirano zgrada i nista drugo u koristi viseih cijeva nacionalne sigurnosti. Kaj je americkim mocnicima 3000 ljudi nista kad su ih 50 000 poslali u smrt u Vijetnamskom ratu pa je onda sve tu jasno, kaj se sve ne radi za vise ciljeve nacionalne sigurnosti pogotovo ameri to je za ponevjerovat ali je tak.
Koja tema? Gdje?
vec samo to opet spomenul samo po neznam koji put jer me ovaj video na RTL podsjetil na to kaj je bilo.
To nije nikakva teorija zavjere vec cisto rusenje kntrolirano zgrada i nista drugo u koristi viseih cijeva nacionalne sigurnosti. Kaj je americkim mocnicima 3000 ljudi nista kad su ih 50 000 poslali u smrt u Vijetnamskom ratu pa je onda sve tu jasno, kaj se sve ne radi za vise ciljeve nacionalne sigurnosti pogotovo ameri to je za ponevjerovat ali je tak.
Rambox pusti ti njega ,ako te šta zanima o ovome samo pitaj 
Dobar dan milenijski spameri.
bok..
od sad
do kad?
edit:sad sam uspio višestruko citirat s prošle str!?
proslo.... vrijeme
ovi forum je otisa u kura...
napisem post ne prikaze, tek nako n5 puta refresha..
a stisni vcitiranje sad i onda se pribaci na stranicu prije pa probaj...
ma bice Zed da si ti ima prste u tome...
to je toliko sumjivo, da i meni smrdi... eto jos jedna
str... i dosli smo na cilj
je je
Royal imaš u Chipoteci za 38kn...
nema
Rambox pusti ti njega ,ako te šta zanima o ovome samo pitaj 
Nazalost nemam bas kaj vise saznat sve se tu zna i sve je jasno kaj se dogodilo ko dan, bolje da covjek nekaj ne zna jer onda ne bu mirno spaval vise sigurno.
proslo.... vrijeme
ovi forum je otisa u kura...
napisem post ne prikaze, tek nako n5 puta refresha..
a stisni vcitiranje sad i onda se pribaci na stranicu prije pa probaj...
misliš višestruki citat s dvije različite str?,to nejde da..hvata zadnju
Nazalost nemam bas kaj vise saznat sve se tu zna i sve je jasno kaj se dogodilo ko dan, bolje da covjek nekaj ne zna jer onda ne bu mirno spaval vise sigurno.
Nažalost ima toga još o ovome,bolje ti je da i neznaš neke stvari 
Šef jesi pročita drugi dio posta u vezi venta
Da živimo u SAD-u vjerovatno nebi ni čuli za Bug a da nepitam za Bugov forum tako da nebi spamali ko sad 
da možeš samo ih spojiš u seriju i dobiješ 10V
zaboravija reć stavi diode koje dopuštaju struji da ide samo u jednom smjeru da nebi nešto otišlo ovako nešto