da možeš samo ih spojiš u seriju i dobiješ 10V
zaboravija reć stavi diode koje dopuštaju struji da ide samo u jednom smjeru da nebi nešto otišlo ovako nešto
da možeš samo ih spojiš u seriju i dobiješ 10V
zaboravija reć stavi diode koje dopuštaju struji da ide samo u jednom smjeru da nebi nešto otišlo ovako nešto
Možete li vjerovati da na jednom računalu ima 1300 virusa. Skenirano Malwarebitesom i to brzom pretragom, a da sam stavio na sporo, kaj bi onda sve našao 
Ljudi, treba mi pomoć. Di da nabavim onaj HD47780 LCD? Imam i 48$ na paypalu ali ne znam kako proći verifikaciju. Ne ide mi...
Počeli smo i zavjere svjetskih razmjera objelodanjivat, što je iduće:spameri u nevinom razgovoru pronašli lijek za AIDS, pomogao Oly-ev F@H i neograničene količine SPAMMA
Ljudi, treba mi pomoć. Di da nabavim onaj HD47780 LCD? Imam i 48$ na paypalu ali ne znam kako proći verifikaciju. Ne ide mi...
E Bay(5$)
Možete li vjerovati da na jednom računalu ima 1300 virusa. Skenirano Malwarebitesom i to brzom pretragom, a da sam stavio na sporo, kaj bi onda sve našao 
Pa hebote kuda ti surfaš... Manje gledati gole tete preko ekrana, bolje je u RL-u, vjeruj mi 
Zato i sluzi da normalno a Quick Scan je sasvim dosta, jer on skenira samo ono bitno windows system folder sve procese i dokumente na C i tak to a neaktivna gamad ionak niej bitna.
Tako blizu a tako daleko
Ma sve se može srušit samo treba znat kako.Daj mi nacrt i ja ću ti reći di da postaviš i ode dole,moraš znat graditi da bi znao rušiti.A kaj se blizanaca tiče to je odavno rečeno da tu nekaj ne štima.Doduše oni su sami objavili nakon prvog neuspjelog"atentata na blizance"da bi ga trebali gađati avionom,punog spremnika između 52 i 64 kata.To bi bilo dovoljno tereta da potisnuti zgradu prema dolje.Ali postoje još neke snimke na kojima se vidi kako željezna konstrukcija gori,što je nemoguće,jedino uz prisustvo semtexa i još nekih kemikalija,koje mogu zapaliti i sagorjeti željeznu konstrukciju...
Uh... Onaj komp s Phenomom i 4830-kom mi je već 12 dana u loadu, tj. 12 dana se vrti F@H (CPu i GPU) na njemu 
Pa hebote kuda ti surfaš... Manje gledati gole tete preko ekrana, bolje je u RL-u, vjeruj mi 
To nije moj komp 
Moje je čist i uredan 
ma bice Zed da si ti ima prste u tome...
to je toliko sumjivo, da i meni smrdi... eto jos jedna
str... i dosli smo na cilj
da znam da je na ebayu, ali postoji i još jedan problem... imam te pare na paypalu al mi sere zbog verifikacije... jel mogu je nekako zafrknut?
Royal imaš u Chipoteci za 38kn...
To nije moj komp 
Moje je čist i uredan 

Dajem TU jer nema hvala...
Jel svejedno neko zna kako proć tu famoznu verifikaciju, nemam nikakav exploit nego sam regao preko SADa pa sam već naručio neke stvari i prešao onaj limit...
Sad svi u redu čekaju pred kraj stranice negdje na 20 post pa da se uleti za somića jel!!!
krepala opet moja tema, sta je ovo
niko ne komentila TU ni TD, niste u redu
ajmo ljudi ajmo
Ma sve se može srušit samo treba znat kako.Daj mi nacrt i ja ću ti reći di da postaviš i ode dole,moraš znat graditi da bi znao rušiti.A kaj se blizanaca tiče to je odavno rečeno da tu nekaj ne štima.Doduše oni su sami objavili nakon prvog neuspjelog"atentata na blizance"da bi ga trebali gađati avionom,punog spremnika između 52 i 64 kata.To bi bilo dovoljno tereta da potisnuti zgradu prema dolje.Ali postoje još neke snimke na kojima se vidi kako željezna konstrukcija gori,što je nemoguće,jedino uz prisustvo semtexa i još nekih kemikalija,koje mogu zapaliti i sagorjeti željeznu konstrukciju...
Pa normalno de se moze srusit ali samo na ciljan i kontroliran nacin tj kak izgleda ovo tu a to je to ciljano i kontrolirano bez greske. Dobro da si spomenul to s zeljeznom konstrukcijom jer avionsko gorivo zapaljeno u eksploziji ne moze rastopit zeljezo nema sanse tu je bilo eksploziva ko u prici i u dnu zgrade isto tak. Postoji jedna snimka od sat i pol isto snimali amateri preko rjeke di se vidi sve fino pa i cuju eksplozije u dnu zgrade i jos puno toga samo je trebam nac.
Ma ja sam to već bio gledao sam nemam pojma gdje.Ja odem lutat tražim nešto i na kraju završim kozna gdje,a da uopće nemam poslije pojma kaj sam tražio...
Ma ja sam to već bio gledao sam nemam pojma gdje.Ja odem lutat tražim nešto i na kraju završim kozna gdje,a da uopće nemam poslije pojma kaj sam tražio...
Nisi jedini
Mislim da sam zasad spasio svijet od emplozije solarnog sustava i da su moji TU nadmašili Garfieldove TD i da smo sigurni neko vrijeme...People we have a zen, a jing jang, a....nemam pojma...
Svi spameri u pripravnosti,čak i Seneku vidim u kutu gdje čeka kad da izleti,al ti si naj avatar 2010,nemreš sad sve nagrade pokupit
...
Mislim da sam zasad spasio svijet od emplozije solarnog sustava i da su moji TU nadmašili Garfieldove TD i da smo sigurni neko vrijeme...
Može bit ali nastavi ti još danas
za svaki slučaj
ma amerikanci, ko zna kakve su to sve urote bile, al
ono je isitna da se srusi ko kula od karata to je apsurd
E imam jedan LCD sa starog DIVX playera, jel ga mogu kako prepraviti?
Svi spameri u pripravnosti,čak i Seneku vidim u kutu gdje čeka kad da izleti,al ti si naj avatar 2010,nemreš sad sve nagrade pokupit
...
brzi smo na okidacu, pazi se...
još samo 13 postova
E imam jedan LCD sa starog DIVX playera, jel ga mogu kako prepraviti?
Naravno da možeš ima u Bufferovoj temi,al ja sam googlao pa ako krivo spojiš buš skurio USB port tak da ja sam odustao...