Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.529.640
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Mitsuoka kaže...
P4k1 kaže...
Mitsuoka kaže...

vidite sta postoji LOL

LOL

Di ovo nađe??'Smijeh

a na http://www.guglplus.com/

Znam, samo pitam kako si naiša na ovo.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

pročitajte ovo...

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Mitsuoka kaže...
P4k1 kaže...
Mitsuoka kaže...

vidite sta postoji LOL

LOL

Di ovo nađe??'Smijeh

a na http://www.guglplus.com/

Znam, samo pitam kako si naiša na ovo.

a nesto priko fejsa slike jedne grupe :D

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

pročitajte ovo...

BUUUUU!! Pre dugo daj sažetak.Smijeh

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Di je seneka? Cujem da ce mozda snimit novog 'Taksista'. I dali neko zna odgovor na moje pitanje otprije?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan

Evo sjedim,jos malo pa zovem tipa za ext.disk (da ga kupim,naravno)

Čovjek je rođen da trpi i radi...Ako to ne čini mora propasti...
16 godina
neaktivan

P4k1

Ukratko žali se kaj sve je u Zagrebu,a ostali dio Hrvatske propada.Ha,ni u Zagrebu ne cvjetaju ruže baš kak misle.Najbolje bi bilko kad bi neznam s kim sa razgovarao,svako ministarsvo bilo u drugoj županiji.Isto tako nek i sabor slobodno presele u Split,a ministri nek uzmu laptope pod ruku i nek putuju svaki dan tamo.Ionako samo zagađuju,loču i niš nerade i samo bi sjedili u kojekakvim odborima,odnosno primali naknadu za to i da za ništa ne odgovaraju.Ja bi im ukinuo imunitete,uveo klansku podjelu,pa ako ne radiš posao kako treba"za jaja objesit o kaldalaber"stup,bandera,pa da vidiš kak bi se malo uozbiljili.Najbolje ko u Kini,ak ne radiš kak spada na Crveni trg i metak u glavu,pa ti vidi 'oš bit produktivan ili ne...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 13:58 (General Zed).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Nabavija san ventilator ko stvoren za hladjenje laptopa. I sad su na njemu 4 zice: plava, crna, zuta i crna. Koja je za sto?

Sve su za napajanje i za lakšu kontrolu brzine u biosu ako ga spojiš na 4 pinski konektor matične. A pošto je za laptop neznam gdje ga mošeš ukopčat

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

P4k1

Ukratko žali se kaj sve je u Zagrebu,a ostali dio Hrvatske propada.Ha,ni u Zagrebu ne cvjetaju ruže baš kak misle.Najbolje bi bilko kad bi neznam s kim sa razgovarao,svako ministarsvo bilo u drugoj županiji.Isto tako nek i sabor slobodno presele u Split,a ministri nek uzmu laptope pod ruku i nek putuju svaki dan tamo.Ionako samo zagađuju,loču i niš nerade i samo bi sjedili u kojekakvim odborima,odnosno primali naknadu za to i da za ništa ne odgovaraju.Ja bi im ukinuo imunitete,uveo klansku podjelu,pa ako ne radiš posao kako treba"za jaja objesit o kaldalaber"stup,bandera,pa da vidiš kak bi se malo uozbiljili.Najbolje ko u Kini,ak ne radiš kak spada na Crveni trg i metak u glavu,pa ti vidi 'oš bit produktivan ili ne...

Hvala lipa. A da dođu u Split još bi manje radili jer im je ovdje more pa bi se samo kupali.

16 godina
neaktivan

Ljudi moji šta je ovo kako će rekord past ako ne postate.

Evo nešto da vas privuće

Jel dobro?

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Ljudi moji šta je ovo kako će rekord past ako ne postate.

Evo nešto da vas privuće Jel dobro?

koji rekord mislis 1000 stranica ???

17 godina
neaktivan
Ali, taj konektor od ventilatora je sje*an, pa bi ja spojia na USB. Ali, brzina vrtnje mi je onda mala. Kako povecat tu brzinu? Generale, jel se ti kuzis u to?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
18 godina
neaktivan

Dobar da ljudi. Evo taman pogledao jedan film i smijao se ko budala...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

Ej ljudi kako bi se mogao napravit program koji očitava podatke tipa CPU-Z ili GPU-Z?

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Koji film?

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

mislis na G.f.o.s.

18 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Paolo2612 kaže...

mislis na G.f.o.s.

DaSmijeh Tako nešto nema nigdje.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan

Ajmo na 1000.Smijeh

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan

Ajmo spameri šta ste  stali?

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
17 godina

ja pokusavam sredit potpis iz matematike...

polovici fesba san posla mail... a oni demo, mater mu njegovu...

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina

ma nek je dupli post...

pala 5 iz osnova, jos ona matematika... ajme

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ali, taj konektor od ventilatora je sje*an, pa bi ja spojia na USB. Ali, brzina vrtnje mi je onda mala. Kako povecat tu brzinu? Generale, jel se ti kuzis u to?

Ne kužim se baš,al mislim da je na USB manja voltaža,al nisam siguran.Moral buš čekat Ramboxa on ti sigurno zna.Ako imaš stari konektor precvikaj i prespoji i isprobaj na neki adapter da vidiš koji je + a koji -(obično je to crvena i crna,a ove druge su za regulaciju vrtnje)-mada mislim da ti to niš ne znači,kad nemreš regulirati ni brzinu,niti vrijeme kolko da vrti na laptopu,nego samol na PCu imš tu mogućnost...

16 godina
neaktivan

Provala  u klub pospanaca!!!

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

triba to odma u zatvor.......... 

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...
Šef kaže...

Ne kužim se baš,al mislim da je na USB manja voltaža,al nisam siguran.Moral buš čekat Ramboxa on ti sigurno zna.Ako imaš stari konektor precvikaj i prespoji i isprobaj na neki adapter da vidiš koji je + a koji -(obično je to crvena i crna,a ove druge su za regulaciju vrtnje)-mada mislim da ti to niš ne znači,kad nemreš regulirati ni brzinu,niti vrijeme kolko da vrti na laptopu,nego samol na PCu imš tu mogućnost...

voltaža na USB-u je oko 5V ( 4,4 – 5,25 V), a kad gledaš prema ulazu u usb konektor desna strana ti je - a liva + klik

16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Kako ih nije stid.Plač

17 godina

sta je ovo svi po dva posta, uh

sta smo produktivni..

16 godina
neaktivan

Evo ja nešto prevodim pa su mi misli na tome, ali nikako završit

16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Evo ja nešto prevodim pa su mi misli na tome, ali nikako završit

a sta nesto za skolu oli... ides na maskare popodne, u 6 na matejuski besplatno vino i srdele

16 godina
neaktivan

Svi na eXpl0it-a zaspamat mu triba PM. On će nam nespavalice dirat usri bila dana. Fuj

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice