Znam, samo pitam kako si naiša na ovo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pročitajte ovo...
Znam, samo pitam kako si naiša na ovo.
a nesto priko fejsa slike jedne grupe :D
Evo sjedim,jos malo pa zovem tipa za ext.disk (da ga kupim,naravno)
P4k1
Ukratko žali se kaj sve je u Zagrebu,a ostali dio Hrvatske propada.Ha,ni u Zagrebu ne cvjetaju ruže baš kak misle.Najbolje bi bilko kad bi neznam s kim sa razgovarao,svako ministarsvo bilo u drugoj županiji.Isto tako nek i sabor slobodno presele u Split,a ministri nek uzmu laptope pod ruku i nek putuju svaki dan tamo.Ionako samo zagađuju,loču i niš nerade i samo bi sjedili u kojekakvim odborima,odnosno primali naknadu za to i da za ništa ne odgovaraju.Ja bi im ukinuo imunitete,uveo klansku podjelu,pa ako ne radiš posao kako treba"za jaja objesit o kaldalaber"stup,bandera,pa da vidiš kak bi se malo uozbiljili.Najbolje ko u Kini,ak ne radiš kak spada na Crveni trg i metak u glavu,pa ti vidi 'oš bit produktivan ili ne...
Sve su za napajanje i za lakšu kontrolu brzine u biosu ako ga spojiš na 4 pinski konektor matične. A pošto je za laptop neznam gdje ga mošeš ukopčat
P4k1
Ukratko žali se kaj sve je u Zagrebu,a ostali dio Hrvatske propada.Ha,ni u Zagrebu ne cvjetaju ruže baš kak misle.Najbolje bi bilko kad bi neznam s kim sa razgovarao,svako ministarsvo bilo u drugoj županiji.Isto tako nek i sabor slobodno presele u Split,a ministri nek uzmu laptope pod ruku i nek putuju svaki dan tamo.Ionako samo zagađuju,loču i niš nerade i samo bi sjedili u kojekakvim odborima,odnosno primali naknadu za to i da za ništa ne odgovaraju.Ja bi im ukinuo imunitete,uveo klansku podjelu,pa ako ne radiš posao kako treba"za jaja objesit o kaldalaber"stup,bandera,pa da vidiš kak bi se malo uozbiljili.Najbolje ko u Kini,ak ne radiš kak spada na Crveni trg i metak u glavu,pa ti vidi 'oš bit produktivan ili ne...
Hvala lipa. A da dođu u Split još bi manje radili jer im je ovdje more pa bi se samo kupali.
Ljudi moji šta je ovo kako će rekord past ako ne postate.
Evo nešto da vas privuće Jel dobro?
koji rekord mislis 1000 stranica ???
Dobar da ljudi. Evo taman pogledao jedan film i smijao se ko budala...
Ej ljudi kako bi se mogao napravit program koji očitava podatke tipa CPU-Z ili GPU-Z?
Koji film?
mislis na G.f.o.s.
mislis na G.f.o.s.
Da
Tako nešto nema nigdje.
Ajmo na 1000.
Ajmo spameri šta ste stali?
ja pokusavam sredit potpis iz matematike...
polovici fesba san posla mail... a oni demo, mater mu njegovu...
ma nek je dupli post...
pala 5 iz osnova, jos ona matematika... ajme
Ne kužim se baš,al mislim da je na USB manja voltaža,al nisam siguran.Moral buš čekat Ramboxa on ti sigurno zna.Ako imaš stari konektor precvikaj i prespoji i isprobaj na neki adapter da vidiš koji je + a koji -(obično je to crvena i crna,a ove druge su za regulaciju vrtnje)-mada mislim da ti to niš ne znači,kad nemreš regulirati ni brzinu,niti vrijeme kolko da vrti na laptopu,nego samol na PCu imš tu mogućnost...
Provala u klub pospanaca!!!
triba to odma u zatvor..........
Ne kužim se baš,al mislim da je na USB manja voltaža,al nisam siguran.Moral buš čekat Ramboxa on ti sigurno zna.Ako imaš stari konektor precvikaj i prespoji i isprobaj na neki adapter da vidiš koji je + a koji -(obično je to crvena i crna,a ove druge su za regulaciju vrtnje)-mada mislim da ti to niš ne znači,kad nemreš regulirati ni brzinu,niti vrijeme kolko da vrti na laptopu,nego samol na PCu imš tu mogućnost...
voltaža na USB-u je oko 5V ( 4,4 – 5,25 V), a kad gledaš prema ulazu u usb konektor desna strana ti je - a liva + klik
Kako ih nije stid.
sta je ovo svi po dva posta, uh
sta smo produktivni..
Evo ja nešto prevodim pa su mi misli na tome, ali nikako završit
Evo ja nešto prevodim pa su mi misli na tome, ali nikako završit
a sta nesto za skolu oli... ides na maskare popodne, u 6 na matejuski besplatno vino i srdele
Svi na eXpl0it-a zaspamat mu triba PM. On će nam nespavalice dirat usri bila dana. Fuj