Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.511.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Naravno Fejk da mi dodje da ga pitam da mi posudi pa bi ju nekako ugurao u laptop :D
A Oly što radi taj Folding?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
18 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...
Šef kaže...
Ajme Oly dodje mi da placem kad vidim taj neiskoristeni potencijal u tvojih grafulja, takav komp pa da neigras :'(

Pa igram ja igre, ali ne toliko koliko koliko i vi, jer ja nemam toliko vremena baš Namigiva. Grafe mi osim igara troši F@H i Photoshop CS4 (neke stvari grafička obrađuje)

A za sta sluzi uopce taj F@H?

Legen...wait for it... daryyyyyyyy

sad će ti oly jednu trisku dat...

Q
16 godina
Šef kaže...
Naravno Fejk da mi dodje da ga pitam da mi posudi pa bi ju nekako ugurao u laptop :D

Pa gle,ako dobis nes besplatno onda ofc da ces uguratSmijeh

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

Jel vi imate problema sa firefoxom jer ja idem na forum ali mi neće uđe

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Folda malo....Belji se

18 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
P4k1 kaže...

Jel vi imate problema sa firefoxom jer ja idem na forum ali mi neće uđe

Nop

Q
16 godina
Oly_E3 kaže...
Šef kaže...
Ajme Oly dodje mi da placem kad vidim taj neiskoristeni potencijal u tvojih grafulja, takav komp pa da neigras :'(

Pa igram ja igre, ali ne toliko koliko koliko i vi, jer ja nemam toliko vremena baš Namigiva. Grafe mi osim igara troši F@H i Photoshop CS4 (neke stvari grafička obrađuje)

Oly jesi ikad računao kolika ti je ukupna vrijednost mašine zajedno sa periferijom i monitorom??

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
17 godina
neaktivan
Fejk, aj mici tu macketinu sa avatara
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

LINK

Uglavnom koristiš svoj komp kako bi obradio proteine u dobrotvorne svrhe. (evo ja sam oko 120 proteina do sada obradio, da imam Nvidiju, obradio bi i puno više, jer ATI radi užesno sporo. Jedna GeForceica 9600GT je brža od mog Radeona, a da stvar bude još bolja Crossfire nije podržan)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

zero cool kaže...
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...
Šef kaže...

Legen...wait for it... daryyyyyyyy

sad će ti oly jednu trisku dat...

Dame i gospodo znači ovo

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

LINK

Uglavnom koristiš svoj komp kako bi obradio proteine u dobrotvorne svrhe. (evo ja sam oko 120 proteina do sada obradio, da imam Nvidiju, obradio bi i puno više, jer ATI radi užesno sporo. Jedna GeForceica 9600GT je brža od mog Radeona, a da stvar bude još bolja Crossfire nije podržan)

Oprosti oly ali malo sam ljen danas.Nego procitao sam to na preskokce i zanima me nesto.Sta ce njima ti proteini ili snaga iz nasih grafickih?(ako sam dobro procitao)

LOL CAT! ^^
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Obrađuje proteine u dobrotvorne svrhe

stipica_zd kaže...
Šef kaže...

Folda malo....Belji se

Baš tako

DamageHigh kaže...

Oly jesi ikad računao kolika ti je ukupna vrijednost mašine zajedno sa periferijom i monitorom??

CPU - 1900 

MBO - 850 

RAM - 400

CPU cooler - 200

RAM cooler - 100

GPU1 - 800

GPU2 - 700

HDD1 - 250

HDD2 - 350

HDD3 - 350

HDD4 - 350

HDD5 - 150

Optika - 100

Optika - 120

PSU - 1200

kučište - 500 + ventovi i kabeli za njih - 300

tipkovnica - 400

miš - 300

podloga za miš - 250

zvučnici - 650

printer - 300

monitor - 1000

Ukupno - oko 10,900 (trenutno)

Mada je ovo ugrubo računato, da idem malo bolje složiti cijenu brzo bi se popeo na 11,500 - 12,000 kn

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
neaktivan
A kakve dobrotvorne svrhe? Mislim, kako ce to pomoci gladnima u Africi? :D
A to što se tiče ATI-ja, kad vidim kakvih sve problema imaju/imate sa drajverima i ostalim mislim da će mi sljedeći kompjuter biti nVidija. A i igre su za nju bolje optimizirane
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

LINK

Oprosti oly ali malo sam ljen danas.Nego procitao sam to na preskokce i zanima me nesto.Sta ce njima ti proteini ili snaga iz nasih grafickih?(ako sam dobro procitao)

Čuj njima to dobro dođe, jer su proteini totalno nepoznati i moraju se brzo istražiti (recimo neke bolesti će se lakše moći razumjeti itd.), a s obzirom koliko korisnika diljem svijeta svakodnevno obrađuje gomile proteina, možemo reći da sami radimo na pronalaženje lijeka za neke bolesti Osmijeh

16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

A jeste opet nabacali toga.Ovo ni grtalica nebi počistila.Od 13 sati se nabacali preko 4 stranice.Ja malo lemio(još),al nevalja mi lemilica pa mjesto 20 min potrajalo 3 sata.Zero eno sam dodao u temu neke stvari oko modinga,Makić možeš i ti čitati,ako nisi lijen,Oly ima i za tebe o bočnim stranicama,al nema slika,samo izvedive ideje.Eto ...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 19:10 (General Zed).
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Čuj njima to dobro dođe, jer su proteini totalno nepoznati i moraju se brzo istražiti (recimo neke bolesti će se lakše moći razumjeti itd.), a s obzirom koliko korisnika diljem svijeta svakodnevno obrađuje gomile proteina, možemo reći da sami radimo na pronalaženje lijeka za neke bolesti  Osmijeh

IznenađenNišta nisam skonto!

Šta se radi kod vas osim što se obrađuju proteiniSmijeh?

Fućkaj ga!
16 godina
neaktivan
LOL
zna li ko sta je ovo zna li ko sta je ovo
Battlefield: Bad Company 2
18 godina
neaktivan

@Fake evo jedna mačorska za

Q
18 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
LOL

VPU recovery se javlja kad tvoja grafa prestane dobvati naredbe od drivera, reinstaliraj drivere...

Q
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
LOL

Problem s driverom?  Neodlučan

Fućkaj ga!
17 godina
neaktivan

Uglavnom... tvoja grafa (ili CPU ako koristiš CPU klijent) obrađuje proteine Cool

Nakon što se protein obradi, podaci prikupljeni o proteinu pošalju se na taj institut ili što je to već. Cool

Fora je to što za svaki obrađeni protein dobivaš bodove i naravno što imaš više bodova to tebe veseli jer se penješ na rang listi, a s druge strane što više foldaš to više pomažeš njima Cool

17 godina
neaktivan
Oly da li moram biti spojen na internet dok to folda?
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

A jeste opet nabacali toga.Ovo ni grtalica nebi počistila......

bla bla..Belji se

16 godina
neaktivan

Seneka je najveći spamer Naravno onaj koji ima avatar 2010CoolBelji se

17 godina
neaktivan
seneka kaže...
General Zed kaže...

bla bla..Belji se

Idemo do 1000.stranice danas,a?Namigiva

Fućkaj ga!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 19:18 (Tomislav95).
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Oly da li moram biti spojen na internet dok to folda?

Samo dok dobivaš protein i šalješ podatke o njemu (a to slanje i primanje ima svega par MB). Dok se protein obrađuje ne treba ti internet (meni na 4870-ki treba između 6-8h za jedan protein)

16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
seneka kaže...
General Zed kaže...

bla bla..Belji se

Idemo do 1000.stranice danas,a?Namigiva

a tesko da cemo 10 stranica nabacit do 10, ali sutra bi vec mogli Smijeh

18 godina
neaktivan

Generale, odličan posao odrađen u modingu, čak me natjeralo da počmem malo prčkat oko svoga kučišta i periferije, ako napravim nešto stavit ću slike...

Q
16 godina
neaktivan

Kako ste još prek vikenda počeli nebi se čudio da Veliki spamer nije najavio 2000 stranicu...

17 godina
neaktivan
Koliko bi meni trebalo sa 9500M GS? GDDR2, 512MB VRAM, ostale spec. potrazi na notebookcheck.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice