A Oly što radi taj Folding?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa igram ja igre, ali ne toliko koliko koliko i vi, jer ja nemam toliko vremena baš
. Grafe mi osim igara troši F@H i Photoshop CS4 (neke stvari grafička obrađuje)
A za sta sluzi uopce taj F@H?
Legen...wait for it... daryyyyyyyy
sad će ti oly jednu trisku dat...
Pa gle,ako dobis nes besplatno onda ofc da ces ugurat
Jel vi imate problema sa firefoxom jer ja idem na forum ali mi neće uđe
Folda malo....
Jel vi imate problema sa firefoxom jer ja idem na forum ali mi neće uđe
Nop
Pa igram ja igre, ali ne toliko koliko koliko i vi, jer ja nemam toliko vremena baš
Oly jesi ikad računao kolika ti je ukupna vrijednost mašine zajedno sa periferijom i monitorom??
Uglavnom koristiš svoj komp kako bi obradio proteine u dobrotvorne svrhe. (evo ja sam oko 120 proteina do sada obradio, da imam Nvidiju, obradio bi i puno više, jer ATI radi užesno sporo. Jedna GeForceica 9600GT je brža od mog Radeona, a da stvar bude još bolja Crossfire nije podržan)
Legen...wait for it... daryyyyyyyy
sad će ti oly jednu trisku dat...
Dame i gospodo znači ovo
Uglavnom koristiš svoj komp kako bi obradio proteine u dobrotvorne svrhe. (evo ja sam oko 120 proteina do sada obradio, da imam Nvidiju, obradio bi i puno više, jer ATI radi užesno sporo. Jedna GeForceica 9600GT je brža od mog Radeona, a da stvar bude još bolja Crossfire nije podržan)
Oprosti oly ali malo sam ljen danas.Nego procitao sam to na preskokce i zanima me nesto.Sta ce njima ti proteini ili snaga iz nasih grafickih?(ako sam dobro procitao)
Obrađuje proteine u dobrotvorne svrhe
Folda malo....
Baš tako
Oly jesi ikad računao kolika ti je ukupna vrijednost mašine zajedno sa periferijom i monitorom??
CPU - 1900
MBO - 850
RAM - 400
CPU cooler - 200
RAM cooler - 100
GPU1 - 800
GPU2 - 700
HDD1 - 250
HDD2 - 350
HDD3 - 350
HDD4 - 350
HDD5 - 150
Optika - 100
Optika - 120
PSU - 1200
kučište - 500 + ventovi i kabeli za njih - 300
tipkovnica - 400
miš - 300
podloga za miš - 250
zvučnici - 650
printer - 300
monitor - 1000
Ukupno - oko 10,900 (trenutno)
Mada je ovo ugrubo računato, da idem malo bolje složiti cijenu brzo bi se popeo na 11,500 - 12,000 kn
A to što se tiče ATI-ja, kad vidim kakvih sve problema imaju/imate sa drajverima i ostalim mislim da će mi sljedeći kompjuter biti nVidija. A i igre su za nju bolje optimizirane
Oprosti oly ali malo sam ljen danas.Nego procitao sam to na preskokce i zanima me nesto.Sta ce njima ti proteini ili snaga iz nasih grafickih?(ako sam dobro procitao)
Čuj njima to dobro dođe, jer su proteini totalno nepoznati i moraju se brzo istražiti (recimo neke bolesti će se lakše moći razumjeti itd.), a s obzirom koliko korisnika diljem svijeta svakodnevno obrađuje gomile proteina, možemo reći da sami radimo na pronalaženje lijeka za neke bolesti 
A jeste opet nabacali toga.Ovo ni grtalica nebi počistila.Od 13 sati se nabacali preko 4 stranice.Ja malo lemio(još),al nevalja mi lemilica pa mjesto 20 min potrajalo 3 sata.Zero eno sam dodao u temu neke stvari oko modinga,Makić možeš i ti čitati,ako nisi lijen,Oly ima i za tebe o bočnim stranicama,al nema slika,samo izvedive ideje.Eto ...
Čuj njima to dobro dođe, jer su proteini totalno nepoznati i moraju se brzo istražiti (recimo neke bolesti će se lakše moći razumjeti itd.), a s obzirom koliko korisnika diljem svijeta svakodnevno obrađuje gomile proteina, možemo reći da sami radimo na pronalaženje lijeka za neke bolesti 
Ništa nisam skonto!
Šta se radi kod vas osim što se obrađuju proteini
?
VPU recovery se javlja kad tvoja grafa prestane dobvati naredbe od drivera, reinstaliraj drivere...
Problem s driverom? 
Uglavnom... tvoja grafa (ili CPU ako koristiš CPU klijent) obrađuje proteine 
Nakon što se protein obradi, podaci prikupljeni o proteinu pošalju se na taj institut ili što je to već. 
Fora je to što za svaki obrađeni protein dobivaš bodove i naravno što imaš više bodova to tebe veseli jer se penješ na rang listi, a s druge strane što više foldaš to više pomažeš njima 
A jeste opet nabacali toga.Ovo ni grtalica nebi počistila......
bla bla..
Seneka je najveći spamer Naravno onaj koji ima avatar 2010

bla bla..
Idemo do 1000.stranice danas,a?
Samo dok dobivaš protein i šalješ podatke o njemu (a to slanje i primanje ima svega par MB). Dok se protein obrađuje ne treba ti internet (meni na 4870-ki treba između 6-8h za jedan protein)
bla bla..
Idemo do 1000.stranice danas,a?
a tesko da cemo 10 stranica nabacit do 10, ali sutra bi vec mogli 
Generale, odličan posao odrađen u modingu, čak me natjeralo da počmem malo prčkat oko svoga kučišta i periferije, ako napravim nešto stavit ću slike...
Kako ste još prek vikenda počeli nebi se čudio da Veliki spamer nije najavio 2000 stranicu...