Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.560.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
stipica_zd kaže...

Fake jesi clockao proc zasada?

Ma kakvi,nisam jos.Cekam da kupim ventove od tebe jer su mi okretaji ogromni.(Pogledaj gornji post)

Nekuzim zasto su takvi.Mršti se

LOL CAT! ^^
17 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Evo sad sam pitao bratica koji je sad kod mene u gostima o temperaturi 9800gtx u idle-u.

On kaze da je to normalna temperatura,a da u loadu nije kriticno niti 110 celzijevih.

Malo mi nemoguce djeluje.Neodlučan

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
17 godina
neaktivan

Dajte mi recite kako podesiti najbolje za OC postavke u BIOSu od MBO AsRock a770de+, za proc phenom ii x2 545

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Mitsuoka kaže...
Cerina15 kaže...

Kako vi stavite to sivo u post?

čačkaj malo po opcijama pa ces skuzit Belji se

E kak si OC-ao proc?

Kaj si stavio u postavkama biosa?

Kak znas da imas deneb jezgru?

Ja sa svojim coolerom u stocku u gta4,cod 4 skoro mi dode do max okretaja u igri.Mršti se 2000 okretaja je max a on dode do 1700 i ak ga jos OC-am jos ce vent otpast lol.

znam da imam deneb jer sam otkljucao L3, a to se i vidi po nekim slovima na procu, HT/NB multiplier x8, FSB 255, ram mi radi na 1360mhz, i to je to sta san minja.... ali sad tesko da ce ti bit deneb jezgra

16 godina
luckyluke kaže...

Evo sad sam pitao bratica koji je sad kod mene u gostima o temperaturi 9800gtx u idle-u.

On kaze da je to normalna temperatura,a da u loadu nije kriticno niti 110 celzijevih.

Malo mi nemoguce djeluje.Neodlučan

Ma izdržljive su GeForce-ice, frendu isto ide tako da 100 u loadu...

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)
Alo ekipa, eto i ja gledam Prezivjeti divljinu, dobra je emisija. Jeste gledali prosli put kad je sirovu zmiju pojeo? Ufff...
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
18 godina
Tomislav95 kaže...
Cerina15 kaže...

Još malo pa Preživjeti divljinu. Najbolja serija

Na kojem to programu?

Ti se salis je odmah da si maknul izraz Fuckaj Ga iz svog potpisa, u protivnom bit cu prisiljen putem pravne sluzbe prisilit te da to maknes jer koristis tuđe autorsko djelo a nisi me pital za dozvolu uopce.NevinašceCool

17 godina

@Cerina,evo bas gledam tvoj profil i vidim da sam tocno jedan dan stariji od tebe heheheSmijeh

16 godina
neaktivan

lucky, kud prije su ubo pola zvjezdice...?

17 godina
stipica_zd kaže...

lucky, kud prije su ubo pola zvjezdice...?

Hehehe otkad sam dobio 2 zvjezdice bio sam na dnu 3.stranice naj autora i tako bilo 5 dana.

I odjednom refresham stranicu i 2,5 zvjezdice imam!

Sad sam na 2.stranici u sredini.

BTW zasto si ne ubodes neku bolju grafu od ove sadasnje,proc i RAM-i su ti super jedino ona fali za igranje novih naslova.

17 godina

evo u mene fibra 39, bit ce opet

ludo vece

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
neaktivan

Addon TabRenamer za firefox zlata vrijedi...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

BTW zasto si ne ubodes neku bolju grafu od ove sadasnje,proc i RAM-i su ti super jedino ona fali za igranje novih naslova.

4870 ću uzeti za nekih 10-15 dana...

štedim već par tjedana za nju, sam sam prodao hdd stari, neke ventove i cooler za proc...

još mi nešto sitno novaca fali, pa kad nabavim to uzimam neku polovnu 4870..

glavni cilj mi je bio nabaviti nešto do 30.3, kad izlaze expanzije za gta4, ali i prije ću rješiti....

zaželio sam se, već 3 mjeseca nisam igrao ništa osim cod2....

17 godina
neaktivan
Omg, jel gledate RTL, ovom liku mora da placaju vise nego Angelini Jolie za filmove, stvarno je lud.
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Omg, jel gledate RTL, ovom liku mora da placaju vise nego Angelini Jolie za filmove, stvarno je lud.

Gledam baš...lik stvarno nije normalan...

lucky, ja sam tek na 9. stranici, nije mi jasno kako si ti odma tako visoko dospio..

17 godina
stipica_zd kaže...
Šef kaže...

lucky, ja sam tek na 9. stranici, nije mi jasno kako si ti odma tako visoko dospio..

Pomaganje drugima,suvisli postovi i spamm su kljuc za zvjezdice.Namigiva

16 godina
luckyluke kaže...
stipica_zd kaže...
Šef kaže...

Pomaganje drugima,suvisli postovi i spamm su kljuc za zvjezdice.Namigiva

Budem ja IVI ili miri mahao janjcem pa da me vidis na prvoj straniciSmijeh

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

@Cerina,evo bas gledam tvoj profil i vidim da sam tocno jedan dan stariji od tebe heheheSmijeh

1 dan LOL znači 3.6.1994

ceRina:)
17 godina
Cerina15 kaže...
luckyluke kaže...

1 dan LOL znači 3.6.1994

Da.Cool

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
luckyluke kaže...

1 dan LOL znači 3.6.1994

a ja vidin da si moj sugradjanin Belji se

17 godina

Dosta spamma za sada,idem bilo kamo samo da ne sjedim i grbim se ovdje u bircu Osmijeh

Pozdrav svima!

Vidimo se u nespavalicama(mozda).

16 godina
neaktivan

Ja sam tek na šestoj stranici

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan

@Mitsouka iz Solina sam ne Splita

ceRina:)
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

heh danas san ti prolazija blizu kuce(valjda) isa u perlice na jagnjetinu Smijeh

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

@Mitsouka iz Solina sam ne Splita

i ja san... tocnije sv.kaja, ali zivin u splitu... (kuca solin, stan u splitu)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 18:27 (Mitsuoka).
17 godina
neaktivan
Ja sam na 20.-oj stranici, ali mislim da cu brzo dobit jos pola zvijezdice. I, da Fake, prestigao sam te ;)
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
P4k1 kaže...

heh danas san ti prolazija blizu kuce(valjda) isa u perlice na jagnjetinu Smijeh

Jel bila dobra ( sad bih ovdje dobro doša smajlić kako slini)Belji se pa evo ovaj koji obliziva usne

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...
Mitsuoka kaže...
P4k1 kaže...

Jel bila dobra ( sad bih ovdje dobro doša smajlić kako slini)Belji se pa evo ovaj koji obliziva usne

uuu da dobra, jos mi did zna vlasnicu pa je to bilo vrhunski, i jos su nas castili palacinkama Namigiva

16 godina
Šef kaže...
Ja sam na 20.-oj stranici, ali mislim da cu brzo dobit jos pola zvijezdice. I, da Fake, prestigao sam te ;)

Ah sta da ja sad radim jbg.Kaj drugo neg da kazem da me bolik*racza zvijezdice,vak i onak sam tu da nes naucim a ne da nekog ucim kad neznam jos dosta tog.A pomognem nekom sta sam naucio od vas i to je to.

LOL CAT! ^^
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

uuu da dobra, jos mi did zna vlasnicu pa je to bilo vrhunski, i jos su nas castili palacinkama Namigiva

blago ti se. Jel ti to bila večera il će sad večera a to je bilo samo predjeloSmijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice