Fake jesi clockao proc zasada?
Ma kakvi,nisam jos.Cekam da kupim ventove od tebe jer su mi okretaji ogromni.(Pogledaj gornji post)
Nekuzim zasto su takvi.
Fake jesi clockao proc zasada?
Ma kakvi,nisam jos.Cekam da kupim ventove od tebe jer su mi okretaji ogromni.(Pogledaj gornji post)
Nekuzim zasto su takvi.
Evo sad sam pitao bratica koji je sad kod mene u gostima o temperaturi 9800gtx u idle-u.
On kaze da je to normalna temperatura,a da u loadu nije kriticno niti 110 celzijevih.
Malo mi nemoguce djeluje.
Dajte mi recite kako podesiti najbolje za OC postavke u BIOSu od MBO AsRock a770de+, za proc phenom ii x2 545
Kako vi stavite to sivo u post?
čačkaj malo po opcijama pa ces skuzit 
E kak si OC-ao proc?
Kaj si stavio u postavkama biosa?
Kak znas da imas deneb jezgru?
Ja sa svojim coolerom u stocku u gta4,cod 4 skoro mi dode do max okretaja u igri.
2000 okretaja je max a on dode do 1700 i ak ga jos OC-am jos ce vent otpast lol.
znam da imam deneb jer sam otkljucao L3, a to se i vidi po nekim slovima na procu, HT/NB multiplier x8, FSB 255, ram mi radi na 1360mhz, i to je to sta san minja.... ali sad tesko da ce ti bit deneb jezgra
Evo sad sam pitao bratica koji je sad kod mene u gostima o temperaturi 9800gtx u idle-u.
On kaze da je to normalna temperatura,a da u loadu nije kriticno niti 110 celzijevih.
Malo mi nemoguce djeluje.
Ma izdržljive su GeForce-ice, frendu isto ide tako da 100 u loadu...
Još malo pa Preživjeti divljinu. Najbolja serija
Na kojem to programu?
Ti se salis je odmah da si maknul izraz Fuckaj Ga iz svog potpisa, u protivnom bit cu prisiljen putem pravne sluzbe prisilit te da to maknes jer koristis tuđe autorsko djelo a nisi me pital za dozvolu uopce.

@Cerina,evo bas gledam tvoj profil i vidim da sam tocno jedan dan stariji od tebe hehehe
lucky, kud prije su ubo pola zvjezdice...?
lucky, kud prije su ubo pola zvjezdice...?
Hehehe otkad sam dobio 2 zvjezdice bio sam na dnu 3.stranice naj autora i tako bilo 5 dana.
I odjednom refresham stranicu i 2,5 zvjezdice imam!
Sad sam na 2.stranici u sredini.
BTW zasto si ne ubodes neku bolju grafu od ove sadasnje,proc i RAM-i su ti super jedino ona fali za igranje novih naslova.
evo u mene fibra 39, bit ce opet
ludo vece
Addon TabRenamer za firefox zlata vrijedi...
BTW zasto si ne ubodes neku bolju grafu od ove sadasnje,proc i RAM-i su ti super jedino ona fali za igranje novih naslova.
4870 ću uzeti za nekih 10-15 dana...
štedim već par tjedana za nju, sam sam prodao hdd stari, neke ventove i cooler za proc...
još mi nešto sitno novaca fali, pa kad nabavim to uzimam neku polovnu 4870..
glavni cilj mi je bio nabaviti nešto do 30.3, kad izlaze expanzije za gta4, ali i prije ću rješiti....
zaželio sam se, već 3 mjeseca nisam igrao ništa osim cod2....
Gledam baš...lik stvarno nije normalan...
lucky, ja sam tek na 9. stranici, nije mi jasno kako si ti odma tako visoko dospio..
lucky, ja sam tek na 9. stranici, nije mi jasno kako si ti odma tako visoko dospio..
Pomaganje drugima,suvisli postovi i spamm su kljuc za zvjezdice.
Pomaganje drugima,suvisli postovi i spamm su kljuc za zvjezdice.
Budem ja IVI ili miri mahao janjcem pa da me vidis na prvoj stranici
@Cerina,evo bas gledam tvoj profil i vidim da sam tocno jedan dan stariji od tebe hehehe
1 dan LOL znači 3.6.1994
1 dan LOL znači 3.6.1994
Da.
1 dan LOL znači 3.6.1994
a ja vidin da si moj sugradjanin 
Dosta spamma za sada,idem bilo kamo samo da ne sjedim i grbim se ovdje u bircu 
Pozdrav svima!
Vidimo se u nespavalicama(mozda).
Ja sam tek na šestoj stranici
@Mitsouka iz Solina sam ne Splita
heh danas san ti prolazija blizu kuce(valjda) isa u perlice na jagnjetinu 
@Mitsouka iz Solina sam ne Splita
i ja san... tocnije sv.kaja, ali zivin u splitu... (kuca solin, stan u splitu)
Jel bila dobra ( sad bih ovdje dobro doša smajlić kako slini)
pa evo ovaj koji obliziva usne
Jel bila dobra ( sad bih ovdje dobro doša smajlić kako slini)
pa evo ovaj koji obliziva usne
uuu da dobra, jos mi did zna vlasnicu pa je to bilo vrhunski, i jos su nas castili palacinkama 
Ah sta da ja sad radim jbg.Kaj drugo neg da kazem da me bolik*racza zvijezdice,vak i onak sam tu da nes naucim a ne da nekog ucim kad neznam jos dosta tog.A pomognem nekom sta sam naucio od vas i to je to.
uuu da dobra, jos mi did zna vlasnicu pa je to bilo vrhunski, i jos su nas castili palacinkama 
blago ti se. Jel ti to bila večera il će sad večera a to je bilo samo predjelo