Dan svima. Pošto je hladno evo malo čaja da Vam ugrije dupe ovaj grlo Usput našao sam dobar wallpaper za večinu forumaša
More link za wall?
Dobra večer svima!
U subotu dobivam psa, bullmastiffa, jedva čekam! 
Dan svima. Pošto je hladno evo malo čaja da Vam ugrije dupe ovaj grlo Usput našao sam dobar wallpaper za večinu forumaša
More link za wall?
Dobra večer svima!
U subotu dobivam psa, bullmastiffa, jedva čekam! 
More link za wall?
Ne može jer neznam odakle sam ga skinuo ali ću ti ga upat i ovdje stavit link.
Evo gotovo. Wall
More link za wall?
Ne može jer neznam odakle sam ga skinuo ali ću ti ga upat i ovdje stavit link.
Evo gotovo. Wall
Hvala! 
EDIT: Evo i slika 
Evo pičio sam krizu do maloprije (uf kako je lijep osjećaj imati 10-ak frameova više, taman da sve ide glatko
)
Nikada nisam imao niže temperature u CF-u (hehe termalna pasta od 50 kuna mi je uštedjela dosta para, barem se nadam
)
Jos je i overclockas 
Nisu 4870-ke baš tako fleksibilne... Za neke više clockove samo modificiranje BIOS-a ili ATT dolazi u obzir (A CPU daje boost u igrama, ali lijepše je kada radi na stocku)
Windows Update, ili prošvrljati po starim BUG/Pc Chip DVD-ima i naći ćeš SP2 i SP3
Windows Update, ili prošvrljati po starim BUG/Pc Chip DVD-ima i naći ćeš SP2 i SP3
...mislim da je bilo u broju 187, zadnji servis pack 3...
Jurra, samo spamaš po birtiji. 
Kad je počeo? Koji kanal? Jbt, zaboravio sam... Nee!
Slažem se, ali sam zaboravio da je večeras...ups jbt...
Samo da kažem da neće biti lako i da ću vjerojatno izgubiti kosu ako uspije u što čvrsto vjerujem da hoće, stra ću vam reći što je u pitanju, samo da ću ispaliti na živce...
To sam već gledao
same reprize 
Ne kuži nitko...a kamoli ja...trebam sada skupljati svu silu papira za neke stvari...i onda putovati okolo...aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ali isplatit će mi se...idem učiti za sutra moram odg 3 predmeta i imam kontrolni.pozdrav ekipa
Ajte jutro...Uvjek ja prvi...Jeste vidili što Google oće kopirat Facebook (Kod Googlea je Buzz),dobra stvar al,moraju oni kopirat i "Sviđa mi se" i još mnogo toga...Nije korisno imamo Fejs!
Dobro jutro svima, idem učiti...
Dobro jutro svima, idem učiti...
hahhaha žalim te... u mene dolazi prijatelj, mater ka ostavila 50kn za pizzu, a mi uzet bocu neka rak'jet'ne pa se ulit prije skole ^^ pa na logiku 
btw svima dobro jutro
dobro jutro svima
šta se radi
Što je reć pa da i ti spammaš ovako rano, i sviđa mi se način na koji pristupaš logici(najlogičniji)
, a ja sada moram učiti geografiju, kemiju i hrvatski

Što je reć pa da i ti spammaš ovako rano, i sviđa mi se način na koji pristupaš logici(najlogičniji)

ja se uvijek rano budim, ali nekad ne spavam prvih po ure/uru, dok se saperem, marendan, oden do ducana ako nema nicega u kuci, ali evo sad se probudija i odma upalia komp

Pisat zadaću iz matematike,njemačkog,hrvatskog,vjeronauka ufff......
Ovo nije spam.
Dobro jutro svima BTW!