- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja imam 1 sat slobodan pa vas mogu pratiti :-)
Ej ljudi, trebam pod hitno neko praktično rješenje za HTPC. Ne bih htio ništa kupovati...
Ako imate neke ideje, recite slobodno. Trebam BRAINSTORMING :)
Komponente su: AMD Athlon XP 2600+, AsRock K7 Upgrade, ATI Radeon 9200 SE (pasivna, niskoprofilna), 512 Rama DDR, 20 Gb HDD, CD-RW/DVD-ROM
Možda bih uz malo moddanja mogao smjestit sve u staro kućite DVD/VHS playera. Ima i otvor za optički pogon, samo je problem ventilacije i izlaza iza...
EDIT: imam onu ploču na koju se montira matična (pokupio prije pola godine iz starog skrhanog kućišta), kavez za diskove/FDD, Ledice/Sitchewe...
Hahhah... A što da mi se zapali?
Dobar dan, vidim da spammate na veliko, fake, koja cura dobro ti je stipica rekao bolje da OC-aš nešto...
Dobar dan, vidim da spammate na veliko, fake, koja cura dobro ti je stipica rekao bolje da OC-aš nešto...
ma kad spammer godine ne spama kada niko ne spama 
hahaha, u pravu sam...
zero koja ti je ovo slika sad? di je zakucavanje..
Pa neće se tek tako zapalit, lako možeš sa bušilicom probušit rupe. Možeš ga i cijelog izbušit (ne pretjerat), i staviš unutra neonke, to bi bilo 'strava'
hahaha, u pravu sam...
zero koja ti je ovo slika sad? di je zakucavanje..
Ovo je za sve neuke na forumu da nauče kako izgleda košarkaško igralište sa mjerama...
, a zakucavanje ću stavit kad bude koja atraktivnija slika
Ej ljudi, trebam pod hitno neko praktično rješenje za HTPC. Ne bih htio ništa kupovati...
Ako imate neke ideje, recite slobodno. Trebam BRAINSTORMING :)
Komponente su: AMD Athlon XP 2600+, AsRock K7 Upgrade, ATI Radeon 9200 SE (pasivna, niskoprofilna), 512 Rama DDR, 20 Gb HDD, CD-RW/DVD-ROM
Ne može vrtiti HD filmove, a i 20GB HDD? To doslovno više nije ni za windowse dosta, a kamoli za reprodukciju ili nedajbože neku kolekciju.
Ma ne mislim stavljat 7micu neg custom XP (ja radio), pol toga sam pogasio, a drugo s njim nemam što radit. Čisto kao download server i za playback muzike i eventualno kojeg filmića... HD mi niti nije nužno potreban...
A za HDD, imam i jedan vanjski još sastrane koji bih prispojio...
DI ima za kupit ovo(kod nas) :
Evo još nečega:
http://www.taranfx.com/1080p-minimum-requirements
Znači malo ga samo clocknem na 2.6 i to je to...
Odo ja u školu, Royal sretno s moddingom
Dobar dan 
Što se radi? Ima li snijega?
Dobar dan 
Dobri den, ima ga na tone i neprestano pada :D
Dobar dan!
Danas ću garant pokupiti prvi žuti karton u svojoj BUG karijeri 
Dobar dan!
Što ti bi?
tj. zašto
Dobar dan!
Što ti bi?
tj. zašto
Šalio sam se,ali opet, možda i pokupim u "Logitech G110 za igrače" temi, dop***io mi je već lik
.. Na Dead Space 2 temi je rekao da "nema veze što je Dead Space 2 samo za konzole, programeri će ga prebacit na PC".. Piše gluposti..
Dobar dan 
jer nije tebi danas rođendan?
Nije

Nije

a ništa onda,sretan ti rođendan..
Hola ljudi! Kako smo? Ja sam tak-tak... Bilo je i boljih dana (uglavnom kada pogledam potpis puno bolje mi bude
)
lijepa uvozna pjesmica, čuo sam ju još prije, trenutno slušam Ray Cooder-a ali imam samo jedan album od njega, fučkaj ga
Dobar dan 
Kod mene se vec topi naveliko 
Dobar dan 
Kod mene se vec topi naveliko 
Već?
Kod mene se ledi :D
Oj, spameri. Vidim stigao i Jurrica
Opet ga ralice skoro pobrale 
Oj, spameri. Vidim stigao i Jurrica
Opet ga ralice skoro pobrale 
...ma pobralo me auto na cesti, imal sam u vrečici kutiju sa jajima, jedno se razbilo a drugo napuklo...