@Batista
A tko ih uopće voli?!
Da da šef vidim da se uvelo ovo za rođendan tko slavi ,i ovaj spoiler stil 
za rodjendan, di je to ?
Na dnu naslovnice foruma 
Da da šef vidim da se uvelo ovo za rođendan tko slavi ,i ovaj spoiler stil 
za rodjendan, di je to ?
Na dnu naslovnice foruma 
Evo i ja slavim rodendan danas(pogledajte na dno)
Salim se nije mi rodendan danas samo sam isprobavao radi BORG-a
Kakve su ovo sive crte 
spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam
Ne, ovo nije spam, samo isprobavam nove opcije foruma! 
Hehe imam još dva slobodna 8 pinska PCIe konektora... Dal da televiziju i liniju spojim na njih 
Kaj se sad delas tu faca ? Hoces ti sredim jedan zuti karton ? :PP :) Sunce ti hebem, di je tvoj Corsair do mog Hipera :D
Kakve su ovo sive crte 
Lijepe
Jos malo i Bioshock 2 gotov.
Jedva cekam da zaigram 
Kaj se sad delas tu faca ? Hoces ti sredim jedan zuti karton ? :PP :) Sunce ti hebem, di je tvoj Corsair do mog Hipera :D
Ajde budi tiho
... Zvati ćeš ti mene da napajam i tvoj komp i to bežično
Ajde budi tiho
... Zvati ćeš ti mene da napajam i tvoj komp i to bežično
Hebemti kak si vec uredil MOJ PC... :PPP
A gle ja vidim kroz ove linije kada se ustanem s stolice (prednost TN monitora) 
Hebemti kak si vec uredil MOJ PC... :PPP
Čim sam testirao opterećenje i vidio da grafe rade, morao sam updatati moj pc 
Spameri

Ajde dosta s tim spojlerom 
Ajde dosta s tim spojlerom 
ok!
HEbote, ovi u Canonu nisu normalni... Na APS-c senzor za entery-level DSLR stave niti manj niti više nego 18MP (k'o da ja stavim napajanje od 2000W na HD4830 grafu)... Em će imati ti fotoaparati mali DR, em će objektivi patiti 
No niti glasa za E-5 još nema
(je da su tek 2.5 godine od E-3-ke, ali šuškalo se o nekom nasljedniku....)
HEbote, ovi u Canonu nisu normalni... Na APS-c senzor za entery-level DSLR stave niti manj niti više nego 18MP (k'o da ja stavim napajanje od 2000W na HD4830 grafu)... Em će imati ti fotoaparati mali DR, em će objektivi patiti 
No niti glasa za E-5 još nema
(je da su tek 2.5 godine od E-3-ke, ali šuškalo se o nekom nasljedniku....)
Kome ti pricas, s kim se ti svadjas ? :PPP :)
A ovo nije fotozine forum???
... Ček nešto nije kako treba 
Vidim da su uveli spoilere,svaka čast.Dobra večer,ekipa,kako ste?
Vidim da su uveli spoilere,svaka čast.Dobra večer,ekipa,kako ste?
Eto... Imam feniksa u kompu 
A ovo nije fotozine forum???
... Ček nešto nije kako treba 
Ma nazvat ćemo ga mi fotozine. Nije problem.
Kad uvode ove spoilere, onda bi sigurno i naziv Bug fotozine 
Nego Ivane... kakav ti je ovo avatar... Gdje su nestali zečevi i slični glodavci i ostali sisari 
Nego Ivane... kakav ti je ovo avatar... Gdje su nestali zečevi i slični glodavci i ostali sisari 
Omastite brk i onda se pitate gdje su 
LOL! Nego čemu ovakav avatar... Morati ću te banati (stvaiti na listu autora koje ignoriram)
naravno šalim se
LOL! Nego čemu ovakav avatar... Morati ću te banati (stvaiti na listu autora koje ignoriram)
naravno šalim se
jej! Vidi ti vrapca! 

Jesi sad sretan?
Nadam se vise nebus zicao opet Domagoja sa nekim svojim prijedlogom 
Naravno da jesam
.Ma bude vec neka ideja na vidjelo izasla 
Kak kool opcija
Ljudi... Imam pitanje...
Što je vama važnije:
Koliko grafička ima shadera ili koji br. grudnjaka ima cura 
Ljudi... Imam pitanje...
Što je vama važnije: