Jutro svima....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj T-Scum mi je sad digo živce. Već godinu dana plaćam Max ADSL FLAT i danas dođe račun - 160 kn (duplo) jer su mi i naplatili neki svoj paket od 5 Gb koji ja uopće nisam niti naručivo ni niš, a i nema potrebe kad imam flat. Ma budale...
Ovaj T-Scum mi je sad digo živce. Već godinu dana plaćam Max ADSL FLAT i danas dođe račun - 160 kn (duplo) jer su mi i naplatili neki svoj paket od 5 Gb koji ja uopće nisam niti naručivo ni niš, a i nema potrebe kad imam flat. Ma budale...
U nas je gore,meni još HT Mostar naplaćuje bežični modem koji se više ne bi trebao plaćati i jednom su mi naplatili 2 paketa odjednom.
U nas je gore,meni još HT Mostar naplaćuje bežični modem koji se više ne bi trebao plaćati i jednom su mi naplatili 2 paketa odjednom.
Ja fala bogu neman tih problema, u kući 1GB, jer moj očuh tu radi, a u blizini je jedan HotSpot(ili neko ko nije zaštitija vezu, ali već 2 godine se spajam i skidam tako da mu to vjerojatno nije problem
)
Slično,ja iskorištavam kafić sa flat rateom kad mi moj ograničeni paket ne odgovara(kad skidam patcheve za wow ili neke modove za igre).
Ja niti nemam ADSL kući nego na jednom starom kompjuteru, i to suži za račune i mailove taj kompjuter jer je prespor. Ali odem ja svejedno koji put s njega na internet, samo kad s njim surfaš, kao da si na dial-upu. Ja odem sa svojim laptopom kod strica, on ima restoran, njegov sin je uzeo flat pa ja tamo skidam, igram CoD, visim na BOLu...
Ali bi brzo triba i ja dobit Maxtv, samo je problem kako provuć kabel iz prizemlja na kat
Dobar jutar želim svima
Ja imam Optimu i idem mi bežićno od modema do kompa.
Modem je u dnevnom boravku do OptiTV-a
Dobar dan.
Kako je?
Nije baš najbolje, vidiš da nema nikoga, niko ne spama...
Sramota.
Gdje su oni dani kad su modovi imali posla i izbacivali naš spam lopatama 
A ne znam, odoh i ja polagano, pa ću poslije doć, idem malo pucat topovima u Rusiji(Men of War Red tide)
E ljudi već mi se zadnjih 2 tjedna, možda i više wikipedija ne otvara niti u jednom browseru... Zašto?
Evo ja sada otvorio.
Sta si radio? Da je nisi slucajno blokirao?
Evo ekshumirao sam grafičku i idem ju probati oživiti 
Ima li koga tu/ovdje?
Je završila operacija? Je pacijent preživio? 
Je završila operacija? Je pacijent preživio? 
Pacijent je tragično preminuo
,btw dobar dan ekipa
Imal' tko hladniji Crossfire sustav? A? Da vas vidim!!! 
Izgleda da je operacija prošla OK. Stavio sam termalnu pastu na GPU, memoriju, sva VRM-ove i na sve što viri s PCB-a 
Digao sam sustav, Crossfire se enablao i evo vam idle temperatura grafičkih (lijevo je Sapphire, a desno Gainward)
Dobar dan ljudi. Što ima kod vas?

jej! Vidi ti vrapca! 

Jao vise ne mogu izdrzat, moram to podijelit s vama... Mrzim zenskobanjaste muskarce tipa Marko Grubin(i)c !! :D
@Batista
A tko ih uopće voli?!
Nitko njih ne voli ! 

@Batista
A tko ih uopće voli?!
Da da šef vidim da se uvelo ovo za rođendan tko slavi ,i ovaj spoiler stil 
@Batista
A tko ih uopće voli?!
Da da šef vidim da se uvelo ovo za rođendan tko slavi ,i ovaj spoiler stil 
za rodjendan, di je to ?
Hehe imam još dva slobodna 8 pinska PCIe konektora... Dal da televiziju i liniju spojim na njih