Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.151.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Jutro svima....

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
16 godina
neaktivan

Ovaj T-Scum mi je sad digo živce. Već godinu dana plaćam Max ADSL FLAT i danas dođe račun - 160 kn (duplo) jer su mi i naplatili neki svoj paket od 5 Gb koji ja uopće nisam niti naručivo ni niš, a i nema potrebe kad imam flat. Ma budale...

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz, Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel, Modeme (PCI), AsRock MBO + Athlon XP 2600+, ATI Radeon 9200 SE
17 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
RoyalBlood kaže...

Ovaj T-Scum mi je sad digo živce. Već godinu dana plaćam Max ADSL FLAT i danas dođe račun - 160 kn (duplo) jer su mi i naplatili neki svoj paket od 5 Gb koji ja uopće nisam niti naručivo ni niš, a i nema potrebe kad imam flat. Ma budale...

U nas je gore,meni još HT Mostar naplaćuje bežični modem koji se više ne bi trebao plaćati i jednom su mi naplatili 2 paketa odjednom.

orks is made for two thing' fightin and winnning we are going smash hummies who listen to folk When in deadly danger, when beset by doubt, run in little circles, wave your arms and shout.
16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
RoyalBlood kaže...

U nas je gore,meni još HT Mostar naplaćuje bežični modem koji se više ne bi trebao plaćati i jednom su mi naplatili 2 paketa odjednom.

Ja fala bogu neman tih problema, u kući 1GB, jer moj očuh tu radi, a u blizini je jedan HotSpot(ili neko ko nije zaštitija vezu, ali već 2 godine se spajam i skidam tako da mu to vjerojatno nije problem Smijeh)

17 godina
neaktivan

Slično,ja iskorištavam kafić sa flat rateom kad mi moj ograničeni paket ne odgovara(kad skidam patcheve za wow ili neke modove za igre).

orks is made for two thing' fightin and winnning we are going smash hummies who listen to folk When in deadly danger, when beset by doubt, run in little circles, wave your arms and shout.
16 godina
neaktivan
Dobro jutro!
Ja niti nemam ADSL kući nego na jednom starom kompjuteru, i to suži za račune i mailove taj kompjuter jer je prespor. Ali odem ja svejedno koji put s njega na internet, samo kad s njim surfaš, kao da si na dial-upu. Ja odem sa svojim laptopom kod strica, on ima restoran, njegov sin je uzeo flat pa ja tamo skidam, igram CoD, visim na BOLu...
Ali bi brzo triba i ja dobit Maxtv, samo je problem kako provuć kabel iz prizemlja na kat
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan

Dobar jutar želim svima

Q
16 godina
neaktivan

Ja imam Optimu i idem mi bežićno od modema do kompa.

Modem je u dnevnom boravku do OptiTV-a

ceRina:)
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 11:20 (Cerina15).
17 godina

Dobar dan. Osmijeh Kako je?

17 godina
neaktivan

Nije baš najbolje, vidiš da nema nikoga, niko ne spama...Izlanuo se

Q
17 godina

Sramota. Izlanuo se Gdje su oni dani kad su modovi imali posla i izbacivali naš spam lopatama Nevinašce

17 godina
neaktivan

A ne znam, odoh i ja polagano, pa ću poslije doć, idem malo pucat topovima u Rusiji(Men of War Red tide)Cool

Q
16 godina
neaktivan
Evo me, tu san, spreman se za školu, i mislim kako bi me mogla sad glava 'zabolit', danas ispit i 2-3 moguća ispitivanja :(
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan

E ljudi već mi se zadnjih 2 tjedna, možda i više wikipedija ne otvara niti u jednom browseru... Zašto?

17 godina
neaktivan

Evo ja sada otvorio.

Sta si radio? Da je nisi slucajno blokirao?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan

Evo ekshumirao sam grafičku i idem ju probati oživiti Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
neaktivan
Ispit bio 'relativno' lagan, sad još da me ne pita psihologiju i likovni
Ima li koga tu/ovdje?
17 godina
Oly_E3 kaže...

Izlanuo se Je završila operacija? Je pacijent preživio? Smijeh

16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Oly_E3 kaže...

Izlanuo se Je završila operacija? Je pacijent preživio? Smijeh

Pacijent je tragično preminuo Osmijeh,btw dobar dan ekipaSmijeh

RIDER
16 godina
neaktivan

Imal' tko hladniji Crossfire sustav? A? Da vas vidim!!! Cool

Izgleda da je operacija prošla OK. Stavio sam termalnu pastu na GPU, memoriju, sva VRM-ove i na sve što viri s PCB-a Cool

Digao sam sustav, Crossfire se enablao i evo vam idle temperatura grafičkih (lijevo je Sapphire, a desno Gainward)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.2.2010 16:26 (Oly_E3).
17 godina

Bok svima kaj se dela, vidim da se big_guy šmuca tu po coškovim foruma ti bokca pa onda nek dojde sim na pijacu fuckaj ga.Nevinašce

18 godina
neaktivan

Dobar dan ljudi. Što ima kod vas?

Smijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina

jej! Vidi ti vrapca! CoolSmijeh

LOL CAT! ^^
16 godina
Fake_Alert kaže...

jej! Vidi ti vrapca! CoolSmijeh

Jesi sad sretan?Belji se

Nadam se vise nebus zicao opet Domagoja sa nekim svojim prijedlogom Nevinašce

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
17 godina

Jao vise ne mogu izdrzat, moram to podijelit s vama... Mrzim zenskobanjaste muskarce tipa Marko Grubin(i)c !! :D

16 godina
neaktivan
Vidim nekakve nadogradnje se spominju, ništa za m.bug :( :@
@Batista
A tko ih uopće voli?!
17 godina

Nitko njih ne voli ! PlačSmijeh

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
@Batista
A tko ih uopće voli?!

Da da šef vidim da se uvelo ovo za rođendan tko slavi ,i ovaj spoiler stil Smijeh

RIDER
17 godina
rider15 kaže...
Šef kaže...
@Batista
A tko ih uopće voli?!

Da da šef vidim da se uvelo ovo za rođendan tko slavi ,i ovaj spoiler stil Smijeh

za rodjendan, di je to ?

16 godina
neaktivan

Hehe imam još dva slobodna 8 pinska PCIe konektora... Dal da televiziju i liniju spojim na njih Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice