Uopće nemogu napraviti niti screenshoot u igri da pokažem kakva je slika katastrofalna.Se probudio koji gamer?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uopće nemogu napraviti niti screenshoot u igri da pokažem kakva je slika katastrofalna.Se probudio koji gamer?
Zijeeev! 
Ajde bok ljudi. Odoh ja sad 
Uživajte.
Ti buš igrao,a ja nemrem.Nekaj me hebe,grafika katastrofalna,u gornjem desnom kutu vrte mi se neki brojevi malo su žuti malo su crveni al su uglavnom ispod 200.Nešto očito nisam namjestio ili je grafulja ošla,ima neko ideju?
Žuti brojevi broje FPS a crveni broje FPS kad se snima video.
Zijeeev! 
zijev!?,pa daj pomogni čovjeku.
Dobar dan svima
Oj.
Probaj uslikat s print screen, ili prek xfire scroll lock+x pa da vidimo.
Eto došo s posla, pojeo tanjurčinu tijesta i safta od pilećih srca i jetrica. Ludilo kak fino. Sve zalijo sokom od borovnice. Nikaj od graha do ponedjeljka.
Zijeeev! 
zijev!?,pa daj pomogni čovjeku.
A kakav je problem?
Nekada i xfire ne detekta igru ali pise na xfireu da igras pa ti samo stavi zuta slova slicna frapsu u desnom kutu ali manja!
Nit sa printscreen nit sa Faststonecapture uopće ne prima nikaj.Reinstalirao igru-isto.Probam Bioshock tamo ok al Gothic niš uopće nemoš igrat neki likovi su ok al večina ekrana je razlivena boja al u pravilnim oblicima...
ma iskaču mu male žute i crvene brojke
...otkud...
negdje iz monitora na desktop
...onda dobro...
...onda dobro...
ma da ništa strašno,još mu se neke boje razljevaju po ekranu pa ga to kao smeta
Dobra jutro! :S
Danas nisam bio u školi, imam 38° i još neke bonus tegobe. 
bok,izađi van i dobro se istrljaj sa snjegom
Eh, kad bi barem ovdje bilo snijega... 
dobro da mu nisi rekao: "i ako imaš pri ruci pištolj dva tri metka u glavu"...kakvi su ti to mazohistički savjeti...
dobro da mu nisi rekao: "i ako imaš pri ruci pištolj dva tri metka u glavu"...kakvi su ti to mazohistički savjeti...
Hm, nakon što ispalim jedan metak u glavu instantno sam mrtav, nema vremena za ispaliti drugi, a kamoli treći metak. No, možda sa shotgunom...
čekaj ..rekao si 38,dobro to nije kritično,može i s paracetamolom..
...ma ne brini, imam prijatelja točnije znanca koji si je stavil pištolj u usta, metak je izaš'o na vrhu glave van,
a on se još uvjek vozi po gradu na biciklu i pije svaki dan...
Hm, da, onda ću probati. 
čekaj ..rekao si 38..
...mislim da nije spominjao kalibar...
čekaj ..rekao si 38..
...mislim da nije spominjao kalibar...
ne,broj cipele
Dobra jutro! :S
Danas nisam bio u školi, imam 38 broj noge,pa me žuljaju cipele

a sad ne možeš?
a sad ne možeš?
Ne sad