Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.567.411
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

sve je to za ljude..malo gore-malo dole..treba zadržat dostojanstvo i u padu,to je život

18 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Da si se žalio na taj žuti kako treba vjerojatno bi tvoja žalba bila i razmotrena.

Budući da si po svoj prilici član jako puno kartona zapitao bi se zašto je to tako. Sigurno da nisu svaki puta krivi moderatori. Zapravo garant te ne kažnjavaju iz svog hira već imaju valjan razlog.

Ja sam dobio jedan crveni karton, potpuno zasluženo btw... Nisam do sada vidio da je netko dobio crveni, (žuti možda) bez da je zaslužio žešće.

U svakom slučaju, pusti taj svoj ego, pusti svoje agresivne ispade i bit će sve ok. Sigurno neće biti nepravdi napravljenih prema tebi.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
protjeran

Moram priznat da sam i gladan.

Danas drmnul pol kile kruha, 20 dkg purećih prsa i 15 dkg podravca sira, sve to zalio soko Cappy Naranča nektar.

Ko zna kaj doma ima za jest. A Zed, nabrijao si me na grah.

EDIT:

o čemu pričaš Danny, ja sam se žalio na taj žuti, i od toga nikaj, a dobio ga doslovno bezveze. Prije se nisam žalio na karton koji sam zaslužio, jedino sam se žalio kad je netko u paketu s menom ga trebao dobit a nije (ti par puta isto).

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 12:11 (doxy).
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

A Zed, nabrijao si me na grah.

Uf, i mene... Taman planiram šta kupiti poslije posla pa da pravo 'seljačko' grahzelje napravim. Sa suhim mesom i svime i svačime. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 12:11 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

Ja baš završio,al ima ga dosta.Žena kuhala jučer,dok sam se ja falio po forumu kak sam malo modingirao komp,pa je danas bio red na meni budući da sam doma.Eto sad idem malo opteretiti komp da vidim dal bu radio bolje sad kad je OCan i dal ima promjena na Gothicu...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan

Smijeh15 dkg podravca!?
opet si pretjero

odi zed.. odi se igratCool

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 12:18 (seneka).
17 godina
protjeran

E bogci, ja i kuhinja 2 različita pojma, nije da neznam il nekaj, jednostavno neću se u taj ženski kutak nabijat, jer ak jendom pokažem da želim ili znam, gotovo je, onda za svaku glupost ću se morat nabijat unutra, pogotovo doma, ma nema šanse da umjesto maćehe kuham. VOlim iznenađenja, dok idem doma jest a neznam kaj me čeka, pa ono zateknem buncek i grah na čušpajz.

Ne ne, sir kod mene ide otprilike u omjeru finom, 75% od ukupne količine salame/mesa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 12:17 (doxy).
18 godina
neaktivan
Ja baš volim...
Zapravo, češće ja kuham nego cura... Jednostavno me to opušta... :)

Volim jesti, pa automatski mi je poseban gušt i kuhati. :)
17 godina
neaktivan

Najbolji kuhari i Chefovi su baš muškarci.A i žene su se izborile za jednakost još davne 193i neke ak se ne varam.A to da je to ženski dio posla-ne slažem se...

17 godina
protjeran

Normalno, općepoznato je da muški su bolji u kuhinji, (valjda jer smo prokleti žderaći), al ja jednostavno ne želim si još jednu obavezu trpati na leđa.

Aj, druga bi bila stvar da živim s curom koja baš nije vična u kuhinji, al opet...

17 godina
neaktivan

dosta mojih fendova kuha i to voli,ja volim kad kuha žena,makar i ne zna..gušt je kad vidiškak da se trudi..

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 12:27 (seneka).
17 godina
protjeran

Danas Iwana ide u moj Hometown jest s kolegicom legendarnu pizzu kojoj su se čak doslovce talijani čudili i slikali se s njom. Moram priznat da mi se jede, al neću, zagađen sam fast foodom i moram se čistit, previše jefitnog ulja kola po mojim venama xD.

17 godina
neaktivan

pozdrav iwani ma gdje bila,a mislim da je tu negdjeCool

17 godina
neaktivan

Ja moram priznati da volim pričkati po kuhinji recimo napravim ja ovak sta treba za jesti volim pizzu raditi ali sada ovako tu je baka glavna oko kuhanja, ali zato ja obozavam kolače raditi to stvarno volim uzmem knjigu odredim si neki i napravim ga, bas sam sutra misila neki novi napraviti koji jos nisam Smijeh

17 godina
protjeran

Za sat i 15 minuta, pravac doma. Jest, pa malo igrat. Prije toga kupit praznih DVD-a, treba pospremit sve kaj se skinulo xD. Petak je, tmuran dan, savršeno za igranje na kompu.

Neznam zašto, ali nostalgija me puca.

Prekjučer instalirao sam Metal Gear Solid 1, jučer commandos 3, danas ću CoD1 i UO stavit. Pa ak ima ko od vas starih gejmera da bacimo CoD jedinicu za dobra stara vremena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 12:56 (doxy).
17 godina
neaktivan

Ti buš igrao,a ja nemrem.Nekaj me hebe,grafika katastrofalna,u gornjem desnom kutu vrte mi se neki brojevi malo su žuti malo su crveni al su uglavnom ispod 200.Nešto očito nisam namjestio ili je grafulja ošla,ima neko ideju?

17 godina
neaktivan

mali crveni i žuti brojevi!?
možda si pal u delirijSmijeh

17 godina

Jurra još nije stigao u birtiju, jel Nevinašce

Bok ljudi, kako je? Ja evo baš punim svoj novi hard svakakvim glupostima Cool

http://213.202.123.24
17 godina
neaktivan

Evo meni upravo prijateljica otkazala neće na pizzu nije joj nesto dobro , hm sta da ja danas radim , ja ću se vjerovatno baciti na čišćenje a kasnije ću raditi palačinke..

17 godina
neaktivan

bok,nije da..
 moram ić,zed ne znam kaj je to

17 godina

Bok.

Evo ja izbjegao školu Smijeh

Glumio sam da me boli glava...Nevinašce

17 godina
neaktivan
Iwana kaže...

Evo meni upravo prijateljica otkazala neće na pizzu nije joj nesto dobro , hm sta da ja danas radim , ja ću se vjerovatno baciti na čišćenje a kasnije ću raditi palačinke..

Meni je danas dobro pa mozes meni napravit pizzu.Cool njammm...

Pozdrav svima!

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan

Možda zna netko drugi?

17 godina
neaktivan

hehe, a danas sam bas htjela otići i cijeli tjedna dogovaramo, a sta sada ma napravim ja to je najmanji problem Smijeh

17 godina
neaktivan
Iwana kaže...

hehe, a danas sam bas htjela otići i cijeli tjedna dogovaramo, a sta sada ma napravim ja to je najmanji problem Smijeh

Mogao bi staroj predlozit da je napravi kad dodje sa sljake ali to bi vjerojatno zavrsilo vrijedjanjem i onda bi joj morao dat crveni na bar tjedan dana.Cool

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan

Ima li koji gamer u bircu?Zna li itko  kaj se dešava kad na igrici je grafika polovična i kad su u gornjem desnom uglu malo žuti,malo crveni brojevi manji od 200,nepovezani?Treba li negdje nešto doštelat?

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Iwana kaže...

Meni je danas dobro pa mozes meni napravit pizzu.Cool njammm... Pozdrav svima!

E stvarno Ivo sad si mi sa ovom pizzom otvorio apetit sad moram ići nešto jesti Izlanuo se

RIDER
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Ima li koji gamer u bircu?Zna li itko  kaj se dešava kad na igrici je grafika polovična i kad su u gornjem desnom uglu malo žuti,malo crveni brojevi manji od 200,nepovezani?Treba li negdje nešto doštelat?

? Da nije to mjerac fps-a od frapsa? (lupam bezvezeBelji se)

17 godina
neaktivan

Pitaj doxy-a on je na tom području maherCool

F1-Ivo predlozi fino joj kupis sve sta treba i lijepo zamolis i mozda napravi

17 godina
neaktivan
Iwana kaže...

F1-Ivo predlozi fino joj kupis sve sta treba i lijepo zamolis i mozda napravi

Hmm...situacija je ovih dana malo napeta.Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice