Probat cu Batman-a: Arkham Asylum...(tak se nekak pise..)
To obavezno probaj!
Probat cu Batman-a: Arkham Asylum...(tak se nekak pise..)
To obavezno probaj!
Dobra vecer! Odoh se kupati,cujemo se u nespavalicama...
Te pucačine iz prvog lica su mi malo dosadne,ako nemaš nekih zadataka da razbiješ monotoniju.Više volim one pustolovne di lutaš okolo i ispunjavaš zadatke ,a ujedno se i psihički odmaraš.Tipa Gothic3,Oblivion pa sam sad vidio da je i Assasian Creed isto nekaj slično.To su igre za mene...
Te pucačine iz prvog lica su mi malo dosadne,ako nemaš nekih zadataka da razbiješ monotoniju.Više volim one pustolovne di lutaš okolo i ispunjavaš zadatke ,a ujedno se i psihički odmaraš.Tipa Gothic3,Oblivion pa sam sad vidio da je i Assasian Creed isto nekaj slično.To su igre za mene...
Batman ti je upravo ovo boldano.
Savršeni balans stealtha,akcije i zagonetka utjelovljeno u izvrsnu grafiku i zvuk...
Heh,imam dosta igrica kaj sam kupio povoljno pa ih moram isprobat mada sam neke već riješio kaj nisu za mene.A sad da skidam još nekaj,pa nemam niti baš nekog mjesta,a i volim odigrat to kad skinem.Svaka preporuka je dobro došla i ja zahvaljujem na tome.Ako ima još koja takva slična igra možda i starija slobodno preporuči,neka imam to u rezervi za neka druga vremena kad sve ovo odigram...
ista stvar je ona lova koja odlazi svake godine na skijanje na Sjemenu, drzava pred bankrotom, a oni troše veliku lovu na skijanje.
Dobra je.
Ti tolko voliš muziku a ništa te nema u Slušaoni.
Zašto?
...pa bio sam u par navrata
muzika me više zanima kao "kulisa" ili nadopuna tekstova...
Večer svima prije nego što se lockira tema.
LOCK!
pada lock do jutra 
Otvaram,u ovo rano doba.
Dobro jutro. 
Vidim ja da se puno pisalo jutros 
Dobro jutro. 
Vidim ja da se puno pisalo jutros 
Jutro, bome gužva jedva sam se probio do šanka
Dobar dan!
Dobar dan!
Bok, ja moram gibati u školu, nadam se da mi u ponedjeljak stiže miš :)
ej doxy,vidim da si se vratio..welcome back
Dobar dan!Nemože bez foruma,navuko se...
Ej. Hvala.
Izrevoltiran sam totalno nekim nepismenjacima koji se drže k oda su Karl Marxa za jaja ulovili. I upravo zbog toga sam odlučio još malo prošvrljati i provocirati retardirane.
RUNDA na moj račun.
Može i dvije.
Kakvo je stanje kod vas pošteni narode?
EDIT:
nije mi jasno, kad netko očito pogriješi, zašto se ne ispriča ili jednostavno ne ispravi pogrešku?
nego umjesto toga glumi frajera i nekog policajca.
Dobar dan!Nemože bez foruma,navuko se...
ma ne može bez nas..falio mi je njegov izvještaj o gablecu
Heh,gablec.Ja baš skuhao grah sa kiselim zeljem,pa idem malo mareddat dok je vruć...
Heh,gablec.Ja baš skuhao grah sa kiselim zeljem,pa idem malo mareddat dok je vruć...
daj bezec!
@doxy zahebi ego i opusti se
daj bezec!
@doxy zahebi ego i opusti se
Dođi,tu ga ima za dva dana,moraš kuhat unaprijed.Sutra malo radim,pa moram sineku pripremit ručak za sutra jer nema škole...
Ma, (dodaj jeggermaister) nije stvar u egu, nego u sramotnoj nepravdi.
Baš čitam o Polančecu, nemogu vjerovati...ili žmiriti na sve, ili odupirat se i ispadati luđak (na forumima brat kartone usput xD).
nije stvar u egu, nego u sramotnoj nepravdi.
uglavnom je,bar kod mene..zato sve poduzimam da se ne dovedem u poziciju da budem sankcioniran.
postoje granice..al uglavnom je čovjek sam kriv..posao moda je zaheban,nije lako dijelit pravdu,uvijek je neko nezadovoljan..
nego malo sam čistio komp od prašine i s ovom nadogradnjom firefoxa na 3.6..velika promjena na bolje..
...
u zadnjem slučaju o kojem pričam, koji me toliko izrevoltirao...neznam tko je mogo bit nezadovoljan osim mene.
kartoniran sam za post koji se strogo odnosio na temu, nigdje ni trunke vrijeđanja ili ičeg sličnog, i jedini moj post u toj temi.
I dobim žuti za SPAM. Onda mi je puko živac. Tražio sam crni (pošto se nemre brisat profil) al dobio samo crveni.
Znači, dobio karton jer sudjelujem u temi. Za mene je to ultimativna glupost i neodgovornost. (moraš računat na hrpu defekata koji nekažnjivo prolaze za poveće ekscese).