pa jel ovo veseli kutak ili nije..?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
TO JE HARD DISK 1956... HARD DISK SA 5 MB MEMORIJOM.
U RUJNU 1956 IBM JE OBJELODANIO 305 RAMAC, PRVI KOMPJUTER SA HARD DISKOM.
HDD JE BIO TEŽAK PREKO 1 TONE I IMAO 5 MB MEMORIJE.
ZATO MALO VIŠE CIJENI SVOJ USB SA 8 ILI 16 GB
došlo na mail,jel to točno,nemam pojma
Ma fuckas ti taj napredak zapravo skladiste samo nekad malo danas veliko tj nosis ga u ruci.
Da su se Tesline zamisli sprovele u djelo onda bi videl tek napretka, ali nista jos uvjek stoje u bunkerima jel se kose sa pravilima danasnjeg svijeta a tak bi nam olaksale zivot i kaj to onda govori o danasnjem drustvenom poretku osim da ne valja do daske.
"U Colorado Springsu, gdje je boravio od svibnja 1899. do rane 1900., Tesla je došao do vjerovatno svog najveceg otkrica - stacionarnih valova. Pomocu ovog otkrica dokazao je da Zemlja može poslužiti kao vodic i može reagirati kao glazbena viljuška na elektricne vibracije na odredenoj frekvenciji. Takoder je upalio 200 žarulja koje nisu bile povezane žicom na udaljenosti od 40 kilometara, a koje su svaka pojedinacno osvijetljavale krug od 41 metra oko sebe. U to vrijeme bio je posve siguran da prima signale s druge planete, a zbog cega je bio ismijavan."
...ja al onda bi bio raj na zemlji,a ovak je zemlja pakao neke druge planete
Vidi kolko čobana ovdje...:PP :) Pozdrav ljudovi...
Ne fasciniraju me naši rukometaši danas baš....sve mi to nekonkretno izgleda.
nisi ni ti fascinantan pa ti se divim(valjda jer si veliki LOW)
nisi ni ti fascinantan pa ti se divim(valjda jer si veliki LOW)
lowe dobit ćeš po sebi već sam ti rekao...doći ću ja kad-tad u šilo pa si gotov! 
Moj pokušaj učenja propao, zaspao sam :( ali zato mi se neće poslije spavat :)
Moj pokušaj učenja propao, zaspao sam :( ali zato mi se neće poslije spavat :)
I moj je nažalost propao.
Večer,ljudi.Još sutra odradimo pa vikend
.Idem malo igrat plejku pa se vidimo u nespavalicama.
meni tri dana do kolokvija a niti malo mi se ne da učit....ajme
mene ni inače..
Bok svima. Kako je 
Evo koji sam disk danas kupio i već instalirao Windowse 
nice.... ii meni bi triba jedan takav... možda kad dođe plaća od izbora...
negdi u lito
mene ni inače..
zašto..?
Večer birtaši!Slobodna spamerska zajednica.Naveliko se spama o nesprovedenim dostignućima.Svijet bi nam bio prelijep i prejednostavan i prejeftin,takođe nebi bilo ovih velikih se*onja koji bi nas mogli pelješiti...
Pozdrav birtijaši.
Nažalost,sve me je manje na BUG forumu jer ovih dana pokušavam na privatnom forumu neku sticky temu složiti pa se puno vremena na to izgubi.
Inače,da se malo odmorim od tog silnog tipkanja evo jedna pivica pa se vraćam na posao.
EDIT:stigao Mass Effect 2 kod Slovenaca pa se bacam na download
arghhh sad sam ljut :@@@... Ova stranica... Jooj.. Imam jos par licitacija.. Mogo sam kupit laptop za 40 kuna... Dodje do 1. sekunde ja sam zadjni licitiro i neki dejosky licitira... Ja cekam da dodje opet do 1 sekunde da licitiram da njega malo uplasim kad nemam licitacija.. :@@@
Bok svima kaj se dela, nemoj imat posla vise s tim luftbrenzerima to je navlakusa totalna da se lova zgrne od naivnih to smo vec utvrdili normalno.
Usput si instaliraj WOT na komp da ne bus nabasal na svakakve bezvezne i opasne stvari na internetu.
Koji je to klinac? Sve stranice su mi unsafe
mene ni inače..
...fascinira me glupost onih, koji su u protekle dve godine, na rukomet potrošili oko dve milijarde kuna...
Pozdrav birtijaši.
Nažalost,sve me je manje na BUG forumu jer ovih dana pokušavam na privatnom forumu neku sticky temu složiti pa se puno vremena na to izgubi.
Inače,da se malo odmorim od tog silnog tipkanja evo jedna pivica pa se vraćam na posao.
Još oko 19:30 je stigao ;)
Jbga,tada sam bio u školi 
BORG,sad ćeš vidit kakav ću seed napraviti na ME2.
Budem i slikal,ne brini 
mene ni inače..
...fascinira me glupost onih, koji su u protekle dve godine, na rukomet potrošili oko dve milijarde kuna...
ošla lova u vjetar.
Pozdrav birtijaši.
Još oko 19:30 je stigao ;)
Odlično - taman krećem skidati jedinicu. Reinstal windowsa me spriječio da ju završim - samo se nadam da imam save file
O cem se radi u tom Mass Efectu ? Ukratko
O cem se radi u tom Mass Efectu ? Ukratko
Neki vojnik/seljak/čovjek ima neke grijehe ili mrlje iz prošlosti, ali svejedno mu daju neki zadatak. Onda na tom zadatku se naravno dogodi nešto neuobičajeno što ga učini posebnim i privuče pažnju određenih zlih ljudi/čudovišta/negativaca. Naravno bježiš od tog negativca i pokušaš ga spriječiti. Onda naravno jedan zaplet pri kraju koji ti pokaže da je to zapravo potpuno drugo nego ono što ti misliš. Pa se onda pregrupiraš i pomoću saveznika steknutim putem ideš razvaliti pravu stvar...
Ovako ide priča u gotovo svakom RPG-u, ali svejedno je ok priča usprkos ogromnim klišejima.
To def nije za moj ukus...
To def nije za moj ukus...
Nisam ni ja ljubitelj ali barem ću probati jer vidim da je igra jako hvaljena od strane recenzenata.
Probat cu Batman-a: Arkham Asylum...(tak se nekak pise..)