- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je trebalo 10 minuti da napišem ovaj broj jer je svako malo izbacivao neku grešku i onda mi jepoduplao post.
Šefe ti si iz Starigrada?
evo žiro račun:
2340009-1511555516
Za što se skupljaju donacije - za tvoj novi PC
Ja bi to sve skenira.
Meni forum samo izbacuje greske....
adio momci na 5 dana...pozzz
Dobro jutro ekipa! 
Dobar dan radni narode podne je!Slabo se spama,počeo radni tjedan,a i škola...
Dobro jutro i od mene... Premda je do podne ostalo desetak minuta.
Cijelo jutro visim na forumu u nadi da ću pronaći neku kvalitetnu temu gdje ću "istresti" svoju kreativnost i znanje, međutim, nisam imao sreće. Sve sami upiti o nekakvim igricama i problemima vezanih uz njih.
Dakle, nije moje područje! 
BTW... Evo nešto za dobro raspoloženje...
Dobar dan...mogao bi malo odspavati popodne..
pa kakvi ste vi to srednjoskolci -.-' osim ako je neka bezvezna :D
Što je pijanice, ste prepijani za spamanje??
Dobro jutro i od mene... Premda je do podne ostalo desetak minuta.
Cijelo jutro visim na forumu u nadi da ću pronaći neku kvalitetnu temu gdje ću "istresti" svoju kreativnost i znanje, međutim, nisam imam sreće. Sve sami upiti o nekakvim igricama i problemima vezanih uz njih.
Dakle, nije moje područje! 
BTW... Evo nešto za dobro raspoloženje...
Evo,molim te,budi jako kreativan.Mnogi su posustali...
moran se i ja javit.... evo iman malo veću pauzu pa onda
sam otiša na komp na fesbu..
Dobar dan!
Sta ima?
Ja sam bio na lockerzu pa odustao - i uopće ne žalim. Meni ovo opet ništa ne znači - zašto? Jer od 500 ljudi koji su nešto naručili 4 ili 5 su dobili. Lako je podijeliti npr. 100 ps3-a, ali 10000 - jako teško.
Svejedno da su i stvarni - zbog tih kašnjenja, odgađanja i odbijanja svejedno mi ne liče na pouzdanu tvrtku. Bila ona stvarna ili ne.
hee, moj paolo, kad si brzo odusta, ja san se rega
i ostavia sve kako je i bilo...nije mi se dalo gubit vrime na to..
Jel mi netko može preporučit neku torrent stranicu kojima su primarna tema horror filmovi novijeg datuma
Jel mi netko može preporučit neku torrent stranicu kojima su primarna tema horror filmovi novijeg datuma
Ne traži dalje od THC-a ako želiš horrore.
...evo samo da napišem jedan pametan, koristan i kreativan post pa idem dalje...
Bok svima kaj se dela, nadam se da ne ides dalje naliven do vrata tom pivom fuckaj ga.
Koristite WOT
da ne bude moj komp radi samo BOOT...