kad se poveća slika vidi se da tu ima i muških..
uzmi si naocale..
kad se poveća slika vidi se da tu ima i muških..
uzmi si naocale..
kaj će mi naoćale,pa vidim dobro da su tu s desne strane muški,i imaš dole paučine na spoju parketa i zida..
kaj će mi naoćale,pa vidim dobro da su tu s desne strane muški,i imaš dole paučine na spoju parketa i zida..
to su nogometasi.
to je radi kompa kaj uvlaci zrak
Ti ko mali nisi skupljao nogometne slicice?
a jesu u pravu si,skupljao sam i ja al do desete godine..
i kaj farbaš text!?

to su nogometasi.
Pa dobro koliko ti imas godina 
to su nogometasi.
al ne vidis da te podjebaje :D
a jesu u pravu si,skupljao sam i ja al do desete godine..
i kaj farbaš text!?

neam tipkovnicu,stari uzo pa moram skratit text što vise moguce
to su nogometasi.
Pa dobro koliko ti imas godina 
14..prije 2 g sam skupljao i zaljepio i sad stoje
Što će ti banditska marama?Da ne ideš u pljačku možda?
mora i to neko..
Oćete reć da se i mala deca još igraju igrica...nije paranoja,al vidim kud ovo vodi...napad,napad...idem popit pivu
"Skidaj to dole životinjo jedna,'oš da ti staru šlog trefi!"
...pa ne misliš valjda da mu stara nikad nije vidjela golu žensku...
Ma daj @Fake Alert skini to sa zida da ti nebi stari zbog toga zabranio da ikako visis na kompu ipak si ti jos premlad da to stavljas po zidovima kako ce ti itko normalan uci a u tebe soba sva okitita 
"Skidaj to dole životinjo jedna,'oš da ti staru šlog trefi!"
...pa ne misliš valjda da mu stara nikad nije vidjela golu žensku...
Nisi skužio u kojem je to kontekstu bilo...aj se vrati pa pročitaj ponovo...i nisam nikaj ja rekao nego je boldano stari...
Nisi skužio u kojem je to kontekstu bilo...aj se vrati pa pročitaj ponovo...i nisam nikaj ja rekao nego je boldano stari...
...kad sam ti ja samouk pa ne kužim dobro...
Ma daj @Fake Alert skini to sa zida da ti nebi stari zbog toga zabranio da ikako visis na kompu ipak si ti jos premlad da to stavljas po zidovima kako ce ti itko normalan uci a u tebe soba sva okitita 
nek ostavi nogometaše i nidža kornjaču..
nek ostavi nogometaše i nidža kornjaču..
kolko je stara ta ninđa da je sam pitanje vremena kad ce otpast

ma sve to štima,i te gole ženske,samo nisam siguran kak bude reagirala neka cura kad ju dovedeš u sobu(za starce ne brinem,oni će skužit)
...kad sam ti ja samouk pa ne kužim dobro...
Od ove tvoje proktokološke penitracije me malo pecka...idem se namazat kremom...koju mi je doktor prepisao,a ne ja samouk...
gadno šteka forum
Ljudi, mala smo zajednica, ali ja sam da sada, barem mi u bircu, ako ne svi iz ostalih tema udremo 5 minuta šutnje za žrtve na haitiju?
Od ove tvoje proktokološke penitracije me malo pecka...idem se namazat kremom...koju mi je doktor prepisao,a ne ja samouk...
...pretpostavljam da si mislil napisati "penetracije"...
gadno šteka forum
Domagoj jede cevape iznad servera pa se pregrijava pa zato
Hola ljudovi! Sta se radi,ima li cega zanimljivoga?
Ja citav dan nisam bio kuci,maloprije dosao...
Tko nije nazvao nek nazove, a 5 minuti nek se odnosi na birc jer ne možemo nikako to na cijeli forum ubacit, osim ako bugovci ne blokiraju forum na 5 minuti.
sorry, double post