ma da,ne mogu izdvojiti nijednog,il su nekompetentni ili neduhoviti..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svasta izrodi ovo danasnje drustvo tj mjerila po kojem se nekaj vrednuje posvud samo nasilje na svakom koraku koje sluzi za zabavu. Ova danasnja generacija je skroz otisla u krivom smjeru bilo je tog i prije normalno ali u ovakvim kolicinama i s ovakvim izivljavanjem i jos tri curice kolko vode svašta no one su to vidle na internetu pa sad izvode same u tom je stvar.
A i taj Fejsbruk isto cuspajz svaceg bezveznog pa pola grupa bi trebalo zatvorit i izbrisat tj one koje promoviraju i jos velicaju nasilje koja glupost do daske pa di je kontrola uopce otisla u T.P.M ili je tam oduvijek jadan ovaj decec kojeg su navlacili ko krpu.
http://www.vecernji.hr/vijesti/osuda-ucenika-koji-su-godinu-dana-zlostavljali-vrsnjaka-clanak-79773
Kakva sramota! Nije mi samo jasno kako ovaj nije otisao iz skole i prihavio ih policiji,bilo sta da preduzme....
Velika je sreca sto se za ovo saznalo,ko zna sta bi sve bilo.....u ovom slucaju fejs je spasio ovog djecaka...
fejsbruk
..odlično
čitao sam to,jadno,bilo je toga i prije,doduše ne u ovako brutalnim oblicima i toliko popraćeno medijima..
ali su prije djeca poštivala autoritete a danas su pretvorena u male kućne bogove..besmisleno..
da,odličan je taj žižek,samo glava boli dok ga čitaš
Pozdrav
Ja upravo došel iz šume, susjedu nestalo drva...
Tak da je opet bil u snježnoj/zimskoj nabavci :)
Jedino je loše kaj ove zime nije digel kredit od 30k kuna, ko prošle godine 
A ni moj stroj više nažalost nije u voznom stanju :(
...pa u Hrvatskoj nažalost imamo malo Lacanovaca ili su anonimni pa moram čitati njega...
di sam ja!?.tu di bi bio,di si ti i kakav trening?
Prije bi reko di sam ja bio 
Sta se odmah pjenis sta ti je os jednu kavicu za smirenje
Ma treniram veslanje i moram ic na treninge i tako to al skola first prioritet
veslanje?..opa! s tobom se onda nije za šaliti

LOl ipak jos 14 godina imam pa tak da za koju godinu cu hebeno izgledat
Gle mora se gurat.Meni kolege od starog pricaju kako su bili kreteni sto bolje nisu mogli uciti u skoli i ici na njemacki i sad bi frajer bio direktor simensa i sad je pod direktor i ja si razmisljam pa jbt ja ak odem kak treba jos upadnem u firmu di mi stari radi i ak bog da budem nesto ko stari i imam svoj ured i 2 laptopa i auto i neku zenu koja mi cisti ured i boli me kifla ak treba dofuram si bufer od doma i razvalim muziku i uzivam.I ofc kupim monstruma od kompa
A ak prodem ko klosar od tog neam koristi jer necu ni lipe zaradit ni komponentu nijednu kupit
Bok svima ta zena ili cura koja bude cistila tvoju kancelariju bude samo cistila, ili oce jos imat neke duznosti kod tebe u kancelariji osim ciscenja razbijenog prozora nakon kaj si odvalil previse Basa.

Cistit komp nakon sto je radio par mj pa prasine malo da pocisti i nis drugo
...pa u Hrvatskoj nažalost imamo malo Lacanovaca ili su anonimni pa moram čitati njega...
više sam naučio od andrića i krleže nego od žižeka i lacana i sličnih zajedno i još uživaš u vrhunskoj književnosti
...pa više se može naučiti i u kinu, samo kaj to zvuči prilično otrcano...
Ma najbolje samo poslušati Stjepana Radića i ne ići ko guske u maglu
i na placu.
Ma najbolje samo poslušati Stjepana Radića i ne ići ko guske u maglu
...i još samo dodaj onog svjetonazorskog fosila i ideološkog eklektika Stanka Lasića i evo ti
hrvatska intelektualna krema...
ne bi ja baš tako o stanku lasiću,nije "maneken" ko žižek ali meni je dobar..
...ovako to glasi u originalu od Borisa Budena, u Arkzinu 1997.
"Nema boljeg dokaza da je zagreb najgora provincija od činjenice da se jedan nacionalistički
ideoločki eklektik, znanstvenoteorijski diletant i svjetonazorski fosil kao što ja Stanko Lasić
u tom gradu slavi kao neupitna intelektualna veličina"
Novi avatar postavljen.
Thumb up ako vam je dobar
Thumb down ako je loš
Meni je osobno veoma loš,ali neka se Oly veseli 
Novi avatar postavljen.
Thumb up ako vam je dobar
Thumb down ako je loš
Meni je osobno veoma loš,ali neka se Oly veseli 
Koji si ti izdajnik.Sad kad cemo se nac kod lucijanke da mi pare das donjet cu ti AMD logo i na celo cu ti zaljepit
i ranka i zlatka cu sasobom povest
Nitko ništa nije primijetio
(avatar vraćen)
kako igrat cod 4, 5 i 6 kopije preko xfirea? i za sta sluzi xfire zar nije dovoljna sam multiplayer igre za to jer mi cod 4 i 5 isto se*u na mp?
kako igrat cod 4, 5 i 6 kopije preko xfirea? i za sta sluzi xfire zar nije dovoljna sam multiplayer igre za to jer mi cod 4 i 5 isto se*u na mp?
CoD 4:Skineš CoD4,instaliraš 1.6 i 1.7 patch.
Skineš xfire<detect game<OK.
Nadeš neki server i igraš.
Ako imaš frendove koji igraju na nekom serveru CoD4 samo stisneš na njega pa dugme na kojem je prikazan Joystick i igraš.
a za cod 5?
a za cod 5?
Za CoD:WaW neznam.
Trebaš neke patcheve instalirat sad neznam koje+Map Pack.
Igranje preko Xf-a je ista procedura kao za CoD4.
a kad instaliram patch oce li mi radit single p. i oce li mi se izbrisat crack?
Pozdrav
@rider,bi smio nakratko avatar zamijeniti ovime da Oly bude vesel?
EDIT:sutra se vracam na AMD avatar da se ne naljutis 
Grrrr neljutim se samo ovaj put zato što si htjeo da Oly bude vesel 
...ovako to glasi u originalu od Borisa Budena, u Arkzinu 1997.
"Nema boljeg dokaza da je zagreb najgora provincija od činjenice da se jedan nacionalistički
ideoločki eklektik, znanstvenoteorijski diletant i svjetonazorski fosil kao što ja Stanko Lasić
u tom gradu slavi kao neupitna intelektualna veličina"
hmm da,još je netko rekao(ne mogu se sjetiti ko)" ko je stanko lasić da piše svoju biografiju"
ne znam ,napadati tako jednog starog krležijanca,samozatajnog erudita čini mi se bijedno..
njegovi autobiografski zapisi su odlični,nastup kod branimira debilića vrhunski..
to s teorijom književnost jest gnjavaža..
a kad instaliram patch oce li mi radit single p. i oce li mi se izbrisat crack?
Nemoj mi o crackovima ovdje,molim te.
Već sam tonu kartona zbog toga dobio.
Ako te zanimaju patchevi Google is your best friend