Pozdrav ljudi
Imam jedno pitanje.
Imam običnu Maestro karticu od ZG banke.
Kad nekome dajem broj računa na koji mi može uplatiti jel je to onaj "Tekući račun" broj od 10 znamenki?
Ili onaj gore iznad imena ogromni kaj se sastoji od 4x4 broja?
Pozdrav ljudi
Imam jedno pitanje.
Kad nekome dajem broj računa na koji mi može uplatiti jel je to onaj "Tekući račun" broj od 10 znamenki?
Eto ide se gablecovat.
Danas su konkretne stvari, šunka, sir, pršut, friško pečen odojak, kolači :D.
Pozdrav ljudi
Imam jedno pitanje.
10 znamenaka zajendo ti je broj tekućeg računa (i piše tekući račun pokraj toga).
4x4x4x4 znamenki ti je broj kartice.
Ok, hvala.
I mislil sam da je taj dole ali kad sam danas videl na tv-u onaj ogromni broj za uplatu za pomoć ovima na Haitiu sam se zamislil :)
Još jedno pitanje: jel može na taj broj od tekućeg uplatiti i neko izvana, iz Njemačke npr.?
Da, al mu treba i broj banke. ... neznam napamet.
Dobro jutro!Ima li koga ovdje?
Dobro aaaa, jutro!!
Dobro aaaa, jutro!!
Jutro! Sta ima u Kanadi?
Ljudovi ja idem na trening cujemo se poslije...
A ništa ladno ko i inače, sad se spremam imam avion za kući za nekih 2 sata tako da sam doma već sutra(valjda), tako da iduće javljanje će biti iz Lijepe Naše...
...dobro jutro svim spamerima...koji super dan, sunce k'o usred ljeta pa bi najradije sjel negdje u hlad...
Dobar dan!Kratak prijavak pa bježim dalje.Nekaj sam malo prčkao po domaćem uradku al niš nisam napravio.Ne odustajem lako al već mi je pomalo ono rrggh.Idem obavit neke posliće,a možda i kasnije budm pametniji
...
nisam čitao ništa od cave-a ali sam bio nkoncertu u lisinskom,prije tog sam ga lovil po tkalčićevoj,on di dođe obilazi crkve..
nisam čitao ništa od cave-a ali sam bio nkoncertu u lisinskom,prije tog sam ga lovil po tkalčićevoj,on di dođe obilazi crkve..
O seneka pa de si ti kaj se radi kod tebe.Eo ja malo gledam mail da vidim kad ce mi doc g9 doma i onda gibam na trening.
di sam ja!?.tu di bi bio,di si ti i kakav trening?
Ne radi se ništa - realizirano je sve što je bilo u planu za ovu fazu.
opet to dosadno skijanje na drugom,i iritantni bruno kovačević
Pozdrav birtijaš napokon i ova sedmica škole završila sutra spavanje do 12 
Prije bi reko di sam ja bio 
Sta se odmah pjenis sta ti je os jednu kavicu za smirenje
Ma treniram veslanje i moram ic na treninge i tako to al skola first prioritet
Oi komunisti i ostali nacionalisti xD.
Moram bit faca ko ostali :D :D. 
Još par minuta, i radni tjedan gotov, slijedi 2 dana odmora. Kaj se nudi od žestice u ovom bircu?
veslanje?..opa! s tobom se onda nije za šaliti

LOl ipak jos 14 godina imam pa tak da za koju godinu cu hebeno izgledat
Gle mora se gurat.Meni kolege od starog pricaju kako su bili kreteni sto bolje nisu mogli uciti u skoli i ici na njemacki i sad bi frajer bio direktor simensa i sad je pod direktor i ja si razmisljam pa jbt ja ak odem kak treba jos upadnem u firmu di mi stari radi i ak bog da budem nesto ko stari i imam svoj ured i 2 laptopa i auto i neku zenu koja mi cisti ured i boli me kifla ak treba dofuram si bufer od doma i razvalim muziku i uzivam.I ofc kupim monstruma od kompa
A ak prodem ko klosar od tog neam koristi jer necu ni lipe zaradit ni komponentu nijednu kupit

LOl ipak jos 14 godina imam pa tak da za koju godinu cu hebeno izgledat
Gle mora se gurat.Meni kolege od starog pricaju kako su bili kreteni sto bolje nisu mogli uciti u skoli i ici na njemacki i sad bi frajer bio direktor simensa i sad je pod direktor i ja si razmisljam pa jbt ja ak odem kak treba jos upadnem u firmu di mi stari radi i ak bog da budem nesto ko stari i imam svoj ured i 2 laptopa i auto i neku zenu koja mi cisti ured i boli me kifla ak treba dofuram si bufer od doma i razvalim muziku i uzivam.I ofc kupim monstruma od kompa
A ak prodem ko klosar od tog neam koristi jer necu ni lipe zaradit ni komponentu nijednu kupit
Bok svima ta zena ili cura koja bude cistila tvoju kancelariju bude samo cistila, ili oce jos imat neke duznosti kod tebe u kancelariji osim ciscenja razbijenog prozora nakon kaj si odvalil previse Basa.

ko u onom filmu s tom hanksom,kad radi u tvornici igračaka ili gdje već..
Dobar dan.Konačno petak,a?
Hola! Ja sada sa treninga! Sta se radi?
Za naj-forumase na kugli zemaljskoj: Zivjeli!!!
šta slaviš?
opet to dosadno skijanje na drugom,i iritantni bruno kovačević
...naši sportski komentatori čovjeku ogade svaki sport, kao što je nedavno za vrijeme noćnog slaloma
Drago Čosić mudro zaključil: "ovdje su niske temperature pa imamo problema sa informatikom"...