juha ,povrće iz nje i kuhano govedina + hren ..moji favoriti iz nedjeljnog ručka,više mi ništa ne treba..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro, evo i ja ustao (ma hedovali me u cs :))
Dobro jutro ljudi, ovdje je rano rano, prerano...
Dobro jutro ljudi, ovdje je rano rano, prerano...
opet ti iz kanade
,jel bilo kakvih senzacija protekla 24 sata?
Hola ljudovi! Ja iz kladionice,sinoc ovde na bug-u smisljali kombinacije i evo nesto sam naskrabao,uglavnom ako prodjem dobijam 800kn...
Pozdrav!
Evo bas sad nesto skidam sa THR-a i nemogu vjerovati,download je brz ali upload nejde preko 2 kb/s i onda oni od mene ocekuju da odseedam do ratio 1.0 pa s ti seedom ne
mogu niti 2 MB uploadati
Strahota!
Jeli igra neko crosfire, da ga addam za frenda.
p.s zašto se nemože tamo minjat rezolucija, mogu samo stavit 1024*768 a ne 1280*1024
p.s zašto se nemože tamo minjat rezolucija, mogu samo stavit 1024*768 a ne 1280*1024
jel ima neko neki dobar film za preporucit? plus da doda link za skidanje preko torenta..??
Dobar jutar ljudi.eo mene dosao iz kreveta
Nego imam brzinsko pitanje za vas
Dali smijem rastavit komp i maknut cooler a da ne brisem pastu(koristi se vec 5 mjeseci) jer druge nemam,oce li mi se temperature promjeniti?
Moram malo kablove presloziti i tako to.
jel ima neko neki dobar film za preporucit? plus da doda link za skidanje preko torenta..??
Kad bi ovdje netko postao link za skidanje mislim da bi ravno dobio crveni karton a moguce i crni.
Dobar jutar ljudi.eo mene dosao iz kreveta
Nego imam brzinsko pitanje za vas
Dali smijem rastavit komp i maknut cooler a da ne brisem pastu(koristi se vec 5 mjeseci) jer druge nemam,oce li mi se temperature promjeniti?
Moram malo kablove presloziti i tako to.
pa mozes, ako ce samo maknuti ventilator, na ventilator mis samo plastiku....
a da ostavis hladnjak kako je, ali i njega malo ocisti...
@Fake Alert -
Savjet : Ako nemaš novu pastu ,bolje ne dirat cooler. Ipak ona prenosi temperaturu s procesora ,a 5 mjeseci nije ništa!! Pasta ,ako je dobro nanesena ,traje godinama. Kablove možeš tak i tak presložit i bez micanja coolera ,samo će malo duže trajat.
Ili pričekaj ,nabavi sutra pastu ,skini cooler ,očisti dobro cooler i procesor i nanesi nova ,ako baš moraš.
@Fake Alert -
Savjet : Ako nemaš novu pastu ,bolje ne dirat cooler. Ipak ona prenosi temperaturu s procesora ,a 5 mjeseci nije ništa!! Pasta ,ako je dobro nanesena ,traje godinama. Kablove možeš tak i tak presložit i bez micanja coolera ,samo će malo duže trajat.
Ili pričekaj ,nabavi sutra pastu ,skini cooler ,očisti dobro cooler i procesor i nanesi nova ,ako baš moraš.
Ma nije sam radi ciscenje kablova,cuo sam da hyperion koristi bez paste jer nema i temp su mi ko moje..Vec sam par puta prije 4 mj micao pastu i radilo je ko nova.Pasta je neka Coolermasterova Premium. I planiram obojati kuciste iznutra u crno i dodat malo ovih filtera za prasinu i tak to nes napravit jer sam sam sebi obecao da cu neki mod ili ciscenje napravit dok su praznici..Mozda i ubacim prozirnu stranicu al to bum jos vidio.
Pazi ,nije da procesor ne može radit i bez paste ,ali nije preporučljivo ,pogotovo ako je clockan. Pasta je tu da spoji proc i cooler ,zatvori sve neravnine na jednom i drugom i prenosi temperaturu na cooler i da se proc brže i bolje ohladi!!
pazi ti mozes ocistit cooleri bez dizanja s proca....
samo digni ventilator njega ocisti i onda s stapicima za usi ili vec kako
mis ili mozes samo provlaci kroz hladnjak, fala bogu mis izmedu
aluminijskih redaka...
@Fake Alert -
Ma nije sam radi ciscenje kablova,cuo sam da hyperion koristi bez paste jer nema i temp su mi ko moje..Vec sam par puta prije 4 mj micao pastu i radilo je ko nova.Pasta je neka Coolermasterova Premium. -------------------------I planiram obojati kuciste iznutra u crno i dodat malo ovih filtera za prasinu i tak to nes napravit jer sam sam sebi obecao da cu neki mod ili ciscenje napravit dok su praznici..Mozda i ubacim prozirnu stranicu al to bum jos vidio. <--------------------------
pazi ti mozes ocistit cooleri bez dizanja s proca....
samo digni ventilator njega ocisti i onda s stapicima za usi ili vec kako
mis ili mozes samo provlaci kroz hladnjak, fala bogu mis izmedu
aluminijskih redaka...
Ako je stock cooler ,ti možeš izvaditi kompletnu matičnu sa njim van bez ikakvih problema!
Dobar dan.
Dobar dan svima jos jednom! Ja sada gledao film Sam u kuci po ko zna koji put ali jos mi nije dosadio
......
Dobar dan svima jos jednom! Ja sada gledao film Sam u kuci po ko zna koji put ali jos mi nije dosadio
......
To je vječan film!! Kad se sjetim, sa negdje 8 godina sam gledao 1. dio prvi put i dan-danas kad pogledam uopće mi nije dosadan..
Kao da ti se pamćenje izbriše nakon svakog puta kad ga pogledaš 
Dobar dan.
Što se radi spameri? 
Gledajući po ovome netko bi rekao "kaj ti ne čitaš forum", a odgovor je " u zadnje vrijeme ne"

Dan Ivane! Mi spameri cekamo nekog dobrog covjeka koji ce okrenuti jednu turu..!
Dan Ivane! Mi spameri cekamo nekog dobrog covjeka koji ce okrenuti jednu turu..!
Ajde Jurra. Vidiš da te čovjek lijepo pitao 
Dobar dan.
Što se radi spameri? 
Gledajući po ovome netko bi rekao "kaj ti ne čitaš forum", a odgovor je " u zadnje vrijeme ne"

...spameru jedan kakve su ti to slike, ništ' se ne vidi...
...spameru jedan kakve su ti to slike, ništ' se ne vidi...
Pa kad si pijan
Vidiš one crvene balone kao što nisam pročitao na forumu.
E pa nisam ništa pročitao. Sve je crveno

...aha, kužim...onda popijte ovu rundu...
Ajde Jurra. Vidiš da te čovjek lijepo pitao 
Jurra nemoj sada skretati sa teme,nego daj to pice!
Jurra nemoj sada skretati sa teme,nego daj to pice!
...kasniš...već sam naručil...
Evo da nebi kasnije okolo pričao kako sam dao neke nevidljive slike 
...baš mi je žao kaj ne vidiš, baloni su valjda prekrili onu moju rundu...