heh aj bar nesto mene jedino zivcira to sta je ona pristala prije toga da bi onda vec u poslu se odmakla i pocela tamo nesto, a jbg.....triba san se uvatit neke druge jbmu
A ostale ženske? 
heh aj bar nesto mene jedino zivcira to sta je ona pristala prije toga da bi onda vec u poslu se odmakla i pocela tamo nesto, a jbg.....triba san se uvatit neke druge jbmu
A ostale ženske? 
zar samo? omg, jel ti imaš flat? pa ljudi moji svi na forumu imaju flat, a ja jednom mjesečno tražim ripovane igre za download (12 gb limit)
Šalim se lol, ne mislim sve skidati...
Iako kaj se prometa tiče nije problem, više je problem hdd.
Mene je prvenstveno zanimalo ono kak odvojiti i to zbog malih fajlova, e da sam to prije znal....
A ostale ženske? 
a recimo osim 4 zenske su sve ostale neke mawe ludache ako kuzis prvasice, a za ovu jednu je prijatelj zagrijan hebiga, drugu je vata neki lik, a 4. san dan dva ranije uvatijio, ali mi je ova bila bolja, pa san taman uvalija jezik a ova tu (od prekjucer)prosla tako da vise nije progovorila sa mnon :(((
Dan ljudovi! Sta ima? Kako prolaze blagdani?
a recimo osim 4 zenske su sve ostale neke mawe ludache ako kuzis prvasice, a za ovu jednu je prijatelj zagrijan hebiga, drugu je vata neki lik, a 4. san dan dva ranije uvatijio, ali mi je ova bila bolja, pa san taman uvalija jezik a ova tu (od prekjucer)prosla tako da vise nije progovorila sa mnon :(((
bit će još šansi, u subotu ti je već prva ako ideš vani!
bit će još šansi, u subotu ti je već prva ako ideš vani!
ne u subotu veceras, ma meni nije problem nego san se bas zagrija za onu zensku, cak san prikinija s jednon radi nje, ok i inace bi jer je djikanica, al je dobrrrraaaaa :))))
Sretna Nova svima!!
Ja san tej sad dosao doma.. Bilo je svega i svacega..
A i fali mi dio prsta..
A jbg, sranja se događaju..
Ljudi ,Sretna Nova godina!!
E, evo samo da vas pitam, xD, jel vama cheat engine javlja ovo prilikom paljenja (nije problem samo je interesantno), rofl, smiješno im je što i ljudi 01.01.2010. godine koriste cheat engine, rofl, kaj tu ima bit smiješno, cheatovi su nam stalno potrebni xD
Ljudi ,Sretna Nova godina!!
Hvala! Tebi također! 
Opet sam u igri
Mislim na torrent 
Pirate stari 
Opet sam u igri
Mislim na torrent 
Pirate stari 
Gameru 
kod mene se spustilo nebo na zemlju...
kod mene se spustilo nebo na zemlju...
znam....i meni 30km juznije
Sretna Nova Godina!!!E,ljudi kakav provod,mislim da sam jedno vrijeme bio klinički mrtav...ali vrijedilo je!!
E ljudovi jesam se danas izigrao pes-a,ostavio mi drug sony dvicu,ja igrao citav dan ko sumanut,ukocio mi se palac,vise ga ne osjecam :D
Evo friški forum!Regajte se!Ja sam administrator (username:joke)
http://www.compforum.mwzaf.com
više informacija na PP.....Uživajte
Evo friški forum!Regajte se!Ja sam administrator (username:joke)
http://www.compforum.mwzaf.com
više informacija na PP.....Uživajte
Da nisi dodao rundu odmah bi te prijavio za reklamiranje bez mita

Sve najbolje povodom Nove Godine želim svim forumašima!
Prije bi čestitao, al nisma bio pri kompu, bilo je burno xD.
Kak ste svi?
Sve najbolje povodom Nove Godine želim svim forumašima!
Prije bi čestitao, al nisma bio pri kompu, bilo je burno xD.
Kak ste svi?
I teb sinko sve najbolje xD....
Evo prošo i taj prvi dan 2010 godine....Još imam 10 dana pranika pa to koristim maximalno
Jel se ide na skijanje što?
Evo i ja se pridruzujem čestitkama , zelim vam svima sve najbolje,
..
Evo novi avator od jučer slikica
E, evo samo da vas pitam, xD, jel vama cheat engine javlja ovo prilikom paljenja (nije problem samo je interesantno), rofl, smiješno im je što i ljudi 01.01.2010. godine koriste cheat engine, rofl, kaj tu ima bit smiješno, cheatovi su nam stalno potrebni xD
hehe, to je easter egg(guglaj)
fora je u tome da ti datum na kompjuteru mora bit 1.1. i fora će raditi.
PS. stavi datum na 1.travnja ( dan šala) pa ćeš vidit šta će onda bit 
predobro.
Evo ljudi da vas pozdravim. Idem malo u planine pa me neće biti jedno 7 dana. Budite dobri, slušajte modove, nemojte spamati i vidimo se. Pozdrav!