- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vidim da se nešto čestita, pa sretan rođendan, kome god bio
Sretan rođendan stevane! Puno zdravlja i sreće ;) (i novih komponenti naravno)
dobro jutro ekipa,stevane sve najbolje:D
jeste vidjeli od c.j.b. komp?
ajme,sta bio dao za takvo nes,phenom limited edition, 2x 4830,razer sve:D
a tek enermax 525w:D
ima se para,sta cu drugo rec
Sretan rođendan stevane
Bok Jurra, kako je? Udariš prvi spam danas i odmah si na vrhu
...ma nisam nikak' imal sam noćne more od ovih predsjedničkih kandidata, a najviše se bojim onih spamera
iz "dijaspore"...
Je li ministar prihvatio tvoju ideju za novim autima Danas su izbori, ajme ja i zaboravio
koga briga.
...normalno da nije, harač i štednja je za one kojih nije briga...
...normalno da nije, harač i štednja je za one kojih nije briga...
Zamisli u novinama "Ministar kupuje novi auto" i onda na naslovnici ministar i onaj tvoj auto Photoshop bi to mogao
Vidi ga gamer Pozdrav Oljy.
Vidi ga gamer Pozdrav Oljy.
Pozdrav Zeče, Mačoru ustvari
Sto ti vragova i s vatrogasnom pizzom, cijelu noc sam vodu tocil u sebe... Nikako zaspati, opce mislim da sam se pretvoril u zabu i postal ovisan o vodi...
Sto ti vragova i s vatrogasnom pizzom, cijelu noc sam vodu tocil u sebe... Nikako zaspati, opce mislim da sam se pretvoril u zabu i postal ovisan o vodi...
Bok i tebi Na čemu si ti
Trebam pomoc,
iam CD sa klapskim pjemama u .cda formatu ili kako vec i sada,kako da to izvucem i ripam u mp3
Bok i tebi Na čemu si ti
Da. Bok ! :D Ma ko da sam se baruta najel, ova je pizza bila puna sunke i cilija... Ne bi pretjerival, al od 4 ujutro pa do sad sam popil oko 7,8 litara vode...
pozz. evo malo prije se vratio sa glasanja na izborima
Ja moram ići glasati, a tek se probudio - jučer bio vani i proslavio. Bilo je odlično.
Bemti, i ja idem na to glasanje... Skoro sam zaboravil...
pozz. evo malo prije se vratio sa glasanja na izborima
za koga si glasal :P
dan, evo završilami smjena na izborima, opet tamo oko 18.45
ajme kad će više završit
Trebam pomoc,
iam CD sa klapskim pjemama u .cda formatu ili kako vec i sada,kako da to izvucem i ripam u mp3
Windows media Playerom - najjednostavnije. U postavkama ripanja postaviš u MP3 i onda samo klikneš rip
Hvala svima puno na cestitkama