- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U ACI marini Cres
Bok svima kaj se dela, mos ti bit profic najbolji ali kad bus na stazi naletil na stado divljih svinja onda ce bit izuvanja u zraku fuckaj ga.
Bok svima kaj se dela, mos ti bit profic najbolji ali kad bus na stazi naletil na stado divljih svinja onda ce bit izuvanja u zraku fuckaj ga.
LOOOL! Nadam se da u GRID-u 2 neće biti divljih svinja po stazi
LOOOL! Nadam se da u GRID-u 2 neće biti divljih svinja po stazi
Dirtu ili Gridu?
večer, evo iz posjeta, a inkasa nigdi, pa ni tete nisu ka šta
su bileprije
Gridu . U Dirtu ima mina, a kamo li ne divljih svinja
Pozdrav svima u bircu!
Dal bi mi netko mogao pomoci oko ove teme:
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/molim-pomoc-velicine-videa-hitno/42242.aspx?page=0&jumpto=675593&sort=asc&view=flat
Hvala
To si je malo rambo popil pa mu se pricinjavaju svinje jos u igricama
Uploadam još 4 videa
Pozdrav vama svima, sad došel s vana, koristio mirnovec one male petarde, i iznenada policija...
Pozdrav vama svima, sad došel s vana, koristio mirnovec one male petarde, i iznenada policija...
i kakav je osjećaj biti viceprvak BOL-a u thumbdownovima?
Oly, dodao sam te za frenda na Youtubeu..
Opa! Napokon još jedan osim legendarnog Dinje, skoro mog imenjaka xD. Daj mi link da se i ja pridružim TD-ovima plz
Vidi ti zeca,doxy bu htel bit murijak,e pa nebum se vise s njim druzil da me jos nebi uhapsil kaj sam sve rekao kakve gluposti po skoli radimo..
Vidi ti zeca,doxy bu htel bit murijak,e pa nebum se vise s njim druzil da me jos nebi uhapsil kaj sam sve rekao kakve gluposti po skoli radimo..
Ne ne, to je tema davnih dana otvorena, bavim se drugim poštenijim poslom od policijskog.
Fake, kak je izgledalo iz druge perspektive ownanje na Rundown? 1 vs 4 hihi.
Šta se kod vas radi?
Evo ako netko želi vidjeti kako Oly vozi Subaru Imperzu...... LINK
Oly vozi kao moja mama
Ma nako, ljepota :), a šteta što Domagoj nije prihvatio onu opciju :(
Piše ti ime i prezime u utrci. xD
dobro jel si platio farmeru onu ogradu sta si na pocetku pokosio:D
Ljudi moji, ja idem spavat. Kasno je za Nespavalice pa postam u birc.
..tako je, sretan ti rođendan!
..tako je, sretan ti rođendan!
hehe...hvala seneca