jel se sjeca neko koja je ono stranica na kojoj zamislis neku osobu, i onda odgovaras na pitanja i ta osoba dođe na kraju? 
jel se sjeca neko koja je ono stranica na kojoj zamislis neku osobu, i onda odgovaras na pitanja i ta osoba dođe na kraju? 
akinator ili tako nešto
Hehe... Evo kako je izgledala utroba mog CM-690 kada sam se registrirao na forum i sada kada sam tu 8 mjeseci
Hehe... Evo kako je izgledala utroba mog CM-690 kada sam se registrirao na forum i sada kada sam tu 8 mjeseci
Mora da se zbog ovog foruma tvoj PC tako poboljsao ... 
Mora da se zbog ovog foruma tvoj PC tako poboljsao ... 
Ma nije... Dosta toga sam ja i prije foruma napravio
(sada od originalnog kompa nije ostalo ništa
)
Ajde zatvorite ovu birtiju i odite malo van barit trebe 
Tko nece trebe nek se ubija alkoholom 
Ja vas lijepo pozdravljam i odoh uzivat. 
A joj opet sam fulao twitter stranicu 
Ajde zatvorite ovu birtiju i odite malo van barit trebe 
Tko nece trebe nek se ubija alkoholom 
Ja vas lijepo pozdravljam i odoh uzivat. 
A joj opet sam fulao twitter stranicu 
Diši, Ivane... Sve će biti u redu... Ja se nadam tome... Da 
Twit, twit, twit, twit 
Onu drugu cu uvrstit u listu ;) - nekako je vecini vas veci gust sklapat konfiguracije za bombasticne iznose :D
Snovi, šta ćeš 
Idem ti složiti neku "work station" konfu
(višak vremene, šta ćeš
)
Ono kuciste je bas interesantno...
Moze li ici graficka HD 4350 na PCIex x16 @ x4 ?
moze
Ono kuciste je bas interesantno...
Da je... Jedan prijatelj ima konfu (čak slučnu ovoj, zapravo 95% istu (ima 5870 (dobio ju je za 2300), baš mu zavidim, a ne 4770 i nema SSD, nego dva puta po 500GB, ostatak je isti), a kučište je dosta prostrano... Dobar cable managment se da napraviti, a stranice su debele i grilane... Hlađenje je isto na nivou (doduše ovi 2x 80mm kod napajanja malo buče). A kučište nije niti tako skupo, a dobro (kvaliteta izrade je na nivou CM-690)
Diši, Ivane... Sve će biti u redu... Ja se nadam tome... Da 
Twit, twit, twit, twit 
Ma kakvo disanje, treba hrkat

Pozdrav Oljy. Cime se bavis? Je te prosla ljenost? 
A malo Photoshopiram (radim selekciju mojih slikica), pa mi je jako zabavno 
moze
O.K. jer bi trebao staviti tu grafu na ASUS P5GZ-MX pa neznam kako da isključim integriranu grafiku.
Bas dobro kaj si malo opisal... Nekak sam se zagledal u njega...
(o kucistu govorimo naravno) 
U BIOSu ugasiš integriranu grafiku (prebaciš sa PCI na PEG)
moze
O.K. jer bi trebao staviti tu grafu na ASUS P5GZ-MX pa neznam kako da isključim integriranu grafiku.
Imas u Display settingsima za podesit koju grafu zelis
moze
Imas u Display settingsima za podesit koju grafu zelis
OK hvala trebam li jos sta napraviti?
Bas dobro kaj si malo opisal... Nekak sam se zagledal u njega...
(o kucistu govorimo naravno) 
Da ovi u PC Chipu su napisali da je kučište loše kvalitete, tu se ne bi složio sa njime 
Mene je isto malo privuklo to kučište, ali Corsair Obsidian 800 mi je još uvjek slađi
(ali isto tako lijepo je uživo vidjeti 5870...
)
Sunce vam hebem s tim kvizovima, vec se novi otvoril... @lzgr napravi i kako ti je Oly reko, kada to napravis kako je Oly reko onda ovo moje nece morat
Ovaj kviz za programere mi je dosada najgluplji.
Sunce vam hebem s tim kvizovima, vec se novi otvoril... @lzgr napravi i kako ti je Oly reko, kada to napravis kako je Oly reko onda ovo moje nece morat
A jesi ti programer??
Ma sve te kvizove treba stavit u jednu temu pod nazivom - Kviz - i to je to, sutra ce neki otvorit primjerice - Kombajn kviz...
Bok raja kako je?
Nazalost stanje je takvo da cu vas morat napustit na tjedan dana jer sljedeci tjedan pisem 5 ispita.
Pon-Fizika
Uto-Matematiku(ispravak,dobio 1)
Sri-Engleski
Cet-Hrvatski,kemiju(dobio jedan iz kemije)
Poz,moram ucit za ispravak i to..Pozdrav.
Bok raja kako je?
Nazalost stanje je takvo da cu vas morat napustit na tjedan dana jer sljedeci tjedan pisem 5 ispita.
Pon-Fizika
Uto-Matematiku(ispravak,dobio 1)
Sri-Engleski
Cet-Hrvatski,kemiju(dobio jedan iz kemije)
Poz,moram ucit za ispravak i to..Pozdrav.
Kaj da te proglasimo BUG-ovim birc vinogradarom ? 
A jesi ti programer??
Ne,ali učim rad u C-u.Zašto?
oujea...usipo prodat procesor!! 
Mozda znate zasto je Mentalist suspendiran ?