bok ljudi
Stvarno super od tebe Ivo...
jel ti fali koji dio?
možda se nađe nekaj
bok ljudi
jel ti fali koji dio?
možda se nađe nekaj
bok ljudi
jel ti fali koji dio?
možda se nađe nekaj
A neznam jos. Popodne ce mi frend donest nesto pa cu vidjet. Monitor, kuciste, napajanje, tipkovnicu, mis imam. Sad cemo vidjet sta ce on donest.
bok ljudi
jel ti fali koji dio?
možda se nađe nekaj
A neznam jos. Popodne ce mi frend donest nesto pa cu vidjet. Monitor, kuciste, napajanje, tipkovnicu, mis imam. Sad cemo vidjet sta ce on donest.
Koji monitor?
Koji monitor?
Mislim da je neki 17˝ crt od LG-ja.
Evo jurluk, došao sam na 80 wellnessa
i učlanio sam se u stranku i kupio još malo hrane 
koja glupost
poštari raznose SAMO svaki drugi dan...
pa daj molim te...a radno im vrijeme od 07:00-14:00 ...
debilana...imam osjećaj da od mod MW2 ni ovaj tjedan ništa
Pozz svoj vjernoj ekipi:)
Kako ste...ljudi????
Ima dobar link na stranicu za download tema i icona za Win7
koja glupost
poštari raznose SAMO svaki drugi dan...
pa daj molim te...a radno im vrijeme od 07:00-14:00 ...
debilana...imam osjećaj da od mod MW2 ni ovaj tjedan ništa
LOL
Fakat nemaš sreće.
A sve si mogu mislit kak ti je, jerbo mene ubija ovo vrijeme na poslu i ne mogu dočekat odlazak doma pa da uzmem kontroler u ruke i raspalim.
A još sam od cure dobio dozvolu za cijelodnevni hakl bez prigovaranja. Kud sreće veće!
pozdrav ljudi, jedna stvar me zanima:
zašto onaj idiot Garfield-LŠ nije bannan do sad, nekad se zna dogodit da u par strana neke teme da svima thumbsdown, mislim WTF
!
koji je njegov problem...
Očito se ne slaže s nikim 
ejla ljudi...toliko obaveza, da ni ne stignem u SPAMAONU
...i sta ima? sta se radi?
Očito se ne slaže s nikim 
...'ko se to ne slaže s nikim...
pozdrav ljudi, jedna stvar me zanima:
zašto onaj idiot Garfield-LŠ nije bannan do sad, nekad se zna dogodit da u par strana neke teme da svima thumbsdown, mislim WTF
!
koji je njegov problem...
...možda čovjek misli da smije misliti svojom glavom...a pod petokrakom je to nepoželjno...
hehehe Kako mi je jučer bilo dobro na jednoj emisiji, gdje je bilo riječi o kandidatima za predsjednika i kaže uvaženi politički stručnjak (tako kažu):
(riječi su bile otprilike ovakve)
"Pa gledajte, vidimo da kandidat A. Hebrang ima podršku u manjim mjestima (čitaj selima), pretežno od starije populacije (čitaj djedovi i babe)", a komentator nadoda "Da, i onih slabije obrazovanih".....
hahahahahahahahahaha
Bok,pokusavam skuzit malo ovaj erep..I ide mi,zasad sam 2 lvl al dost tog jos nekuzim..I u koji party da udem?
hehehe Kako mi je jučer bilo dobro na jednoj emisiji, gdje je bilo riječi o kandidatima za predsjednika i kaže uvaženi politički stručnjak (tako kažu):
(riječi su bile otprilike ovakve)
"Pa gledajte, vidimo da kandidat A. Hebrang ima podršku u manjim mjestima (čitaj selima), pretežno od starije populacije (čitaj djedovi i babe)", a komentator nadoda "Da, i onih slabije obrazovanih".....
hahahahahahahahahaha
...da, samo ne treba zaboraviti da je upravo HDZ od preko tri stotine sela stvorio Opčine i time proširio
mrežu svoje podrške na trošak poreznih obveznika... ljudi u selima naprosto gledaju svoje interese...
ne treba biti ne znam kako
da čovjek shvati da je "gladan"...
Bok,pokusavam skuzit malo ovaj erep..I ide mi,zasad sam 2 lvl al dost tog jos nekuzim..I u koji party da udem?
Bok svima kaj se dela, vidim i ti si se navukel na Erep ili ti "Elektricnu Repu" fuckaj ga svasta moras na detoksikaciju!
vecer, ja otisa do gaf-a malo krast, i onda na trening, mora
san se javit kad je ovakva prilika
oj ljudi
vidim neke zvjezdice osvanule pokraj imena mojeg ... valjda mi ih neće oduzet :D
Čestitke!
Eh ja se isto nadam zvjezdicama ovih dana 
Ako ne sada, barem za Sv. Nikolu 
istina. Ali bilo je vremena kada je npr. u Brodsko posavskoj županiji postojala samo općina slavonski brod i nova gradiška. A ljud imali više za jest nego danas. I svi bili sretni...
A onda su počele padat granate...
Eh, Oly, evo i ja vidjeh još pola zvjezdice, sav sretan nadam se drugoj polovini...
Pa eto, da proslavimo ali bez pića, nemam novca :((('
Pozdrav, čujemo se, kad budem imao love!:PPP
oj ljudi
vidim neke zvjezdice osvanule pokraj imena mojeg ... valjda mi ih neće oduzet :D
Ma da to tebe nije netko lupio pa vidiš zvjezdice?!?! :D
pozdrav,ljudi!
Eo mene iz MW2 MP-A,namamio me birc jer sam se sjetio da je tu ekipica koja pije i tak pa sam jedva izasao al bum se ja u igru vratil cim nes popim,di je konobarica?
Eo mene iz MW2 MP-A,namamio me birc jer sam se sjetio da je tu ekipica koja pije i tak pa sam jedva izasao al bum se ja u igru vratil cim nes popim,di je konobarica?
Idi uci 
Povodom dobitka 0.5 zvjezdice sva pića su na moj račun....Narućite nešto
Daj rakiju
meni jednu fantu!