nevjerovatna sličnost,baš te briga
Hehe 
Sada znate otkuda one teorije da je Tupac još živ
(to ja turizam otoka Cresa na taj načim promičem
)
nevjerovatna sličnost,baš te briga
Hehe 
Sada znate otkuda one teorije da je Tupac još živ
(to ja turizam otoka Cresa na taj načim promičem
)
...ali glavno je da se i za takve stvari dobivaju zvezdice...ima na ovom forume na tisuće većih bisera...
...bitno je da "pomažeš" i to se nagrađuje...ja samo spamam tu po bircu a onih desetak hvala nije bitno...
A sada je izmislio Dual Triple Channel mod LOL
I još mi je otočki susjet, tj. sa otoka Lošinja (mislim da sam ga vidio par puta, jer izgleda poznat)
A sada je izmislio Dual Triple Channel mod LOL
I još mi je otočki susjet, tj. sa otoka Lošinja (mislim da sam ga vidio par puta, jer izgleda poznat)

Ma nema na čemu... I drugi puta 
Oly, hvala ti na svemu... pa u to ime...

Trebaš li otvarač za ovo?? 
Hehe Ovaj moj k610i ima neke "shock" frizirane vibracije. Nisu mu radile 1 i pol godinu i prije koji dan su ponovno počele raditi. Sada se svaku put uplašim kada krene vibrirati... Skoro 2x jače vibrira od N95 za koju sam isto uzimao da ima jake vibracije
Ima li sestru? 
Oly, znaš što, uopće nismo morali onoliko prčkati po BIOSU, priv put kad sam krenuo instalaciju nisam otišao korak dalje, samo sam to trebao napraviti i sve bi bilo OK, ali ovako je sigurnije, hvala još jednom...
Ima li sestru? 
Ima frendicu! Isto bomba! haha 
Onda Bell sutra se vidimo, jel da?
...jel to ova kaj sjedi...na avataru...
...kaj je sad ovo...neko mi dupla postove...
Ne to ti je Bellatrix.... Mislim, da je ovakav geek nisam očekivao... Jadna cura 

haha.. ne ne varam ju s njom
hahah
Ne to ti je Bellatrix.... Mislim, da je ovakav geek nisam očekivao... Jadna cura 

aee pa čuj.. doveže me se baš kad sam na BOL-u, a ja joj velim, daj me pusti da bacim koji post u birc loool 

...za ovo bi trebal dobiti petu zvezdicu...
Edit: ...dobra je ona trava, već se dugo nisam tak' nasmijal...
Ajd ne kenj*j... Napisao si onaj Tutorijal vezan za Win 7 dok si ju kar*o. Right? 

...za ovo bi trebal dobiti petu zvezdicu...

Ajd ne kenj*j... Napisao si onaj Tutorijal vezan za Win 7 dok si ju kar*o. Right? 
hahaha.. right.. taman smo tako radili paralelno instalaciju na njezino racunalo da je lakse popratit korake... instalacija zavrsila za nekih 45 min 

ona je odmah napravila i update tako da je bilo odlično..
Kako cu mu zveknut jednu postenu. 
Ova kanta od mog kompa nije zasluzila ni da je uklucen u struju, a jos manje da ima programe i Windowse u sebi. 
Kad dobije jednu po dijagonali, onda ce slusat. 
pozz
imam jedno možda malo glupo pitanje- vidio sam da neki mogu pisati sa slovima manjeg fonta nego obično, pa me zanima kako su to uspjeli :) hvala.
Ohoho... Uskoro mičem svoje dvije 4870 i stavljam ultimativni 3Way Crossfire sačinjen od tri 9250 GPU-a po 128MB