Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.058.426
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Eo mene.Nisam mogao doc jer sam se zaljubio u cod 6Poljubac I usput sam napravio video i izmontirao ga vec i tak pa cu ga uplodat na yotuube sam da se izrederira

U zdravlje! Kod mene u razredu svi bolesni i kaslju,a ja sam normalanNevinašce Sam da mi se komp ne prehladi pa ce jos morat na godisnji a to mi nepase.Smijeh

A od vina za mene danas nist.Ja ni nepijem vak i onak a vi si popite meni je svejedno.Pozdrav

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Fake_Alert kaže...

A od vina za mene danas nist.Ja ni ne pijem vak i onak a vi si popite meni je svejedno.Pozdrav

kaj ti piješ fake,coca-colu?

17 godina
neaktivan

evo mene... šta se radi?

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan

Uf uvjek kada vidim tebe sjetim se da nisam bio na erepubliku Belji se

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
16 godina
seneka kaže...
Fake_Alert kaže...

A od vina za mene danas nist.Ja ni ne pijem vak i onak a vi si popite meni je svejedno.Pozdrav

kaj ti piješ fake,coca-colu?

I cedevituSmijeh JBG  nisam alkoholocar ko neki ovdje pa prenoce u bircuNevinašce

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina

Bok svima kaj se dela, danas se moze ocekivat puno pijandura u bircu sigurno, vec vidim da su neki zalegli pod stol a odleprsat ce i puno vozackih dozvola na godisnji odmor fuckaj ga!Nevinašce

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Bok svima kaj se dela, danas se moze ocekivat puno pijandura u bircu sigurno, vec vidim da su neki zalegli pod stol a odleprsat ce i puno vozackih dozvola na godisnji odmor fuckaj ga!Nevinašce

Iliti izgledati će ovako Cool

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

opet o zvjezdicama?
Smijeh@zed ti i na martinje piješ pivu

Dok sam bio mlađahan pio sam bambus na hektolitre.Kako sam malo sazrio pijem pivu(na hektolitre).A kad budem još više sazrio nadam se da ću piti Dom Perignon ili kako li se već piše...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
Oly_E3 kaže...
rambox kaže...

Iliti izgledati će ovako Cool

Teske pijandure da no recimo ovi tu na ovom videu nisu bas pijani uglavnom klasicna obiteljska snimka, ali ti bokca pa kak bi tek izgledalo da su si malo cugnuli!Smijeh

17 godina
neaktivan
veliko slavlje!!!!

prije točno godinu dana na ovaj forum se registrirao novi korisnik pod nickom jurluk. došao je zbog pomoći oko odabira grafe. nije se ni nadao da će mu pomoći toliko puno ljudi. shvatio je koliko je ovo dobar forum i zavolio ga. od tad svakodnevno sudjeluje na forumskim raspravama, druži se sa forumašima u bircu i nespavalicama itd. zajedno s njima dijeli tugu i radost, bol i patnju. s njima je preobrodio sve i svašta. nije ih zaboravio čak ni dok je bio u španjolskoj. uvijek misli i uvijek će mislit na svoje forumaše s kojima se super sprijateljio. budite vi meni i dalje najbolji forumaši na najboljem forumu. hehe

evo da vas malo počastim povodom svoje godišnjce na forumu. a s obzirom da sam prekjučer dobio i petu zvjezdicu, neka ovime proslavimo i taj veliki događaj. uživajte!

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina

Ajde idemo da skupimo ekipu na ovaj dan, ajde ljudovi, idemo, idemo, dijeli se besplatno - bambusi i gemisti, idemo !! Ipak kak bi bilo kad ne bi malo narezali pod 45o ! Cool Zivjeli !

17 godina

Pozdrav, kako je.

Imam jedno pitanje. Ovaj TuneUp Memory Optimizer, ima li kakvog ucinka ili je to samo jos jedan program koji se pokrece kad i Windowsi kako bi ga usporavalo Nevinašce Cool

http://www.bug-chat.tk - Chat za sve Bug forumaše
17 godina
Ivan M. kaže...

Pozdrav, kako je.

Imam jedno pitanje. Ovaj TuneUp Memory Optimizer, ima li kakvog ucinka ili je to samo jos jedan program koji se pokrece kad i Windowsi kako bi ga usporavalo Nevinašce Cool

Od sad nema nikakvih pitanja u bircu, sad se samo pije i jede, danas nema nikakvih problema !!

17 godina
Batista kaže...

Od sad nema nikakvih pitanja u bircu, sad se samo pije i jede, danas nema nikakvih problema !!

Ma kakvo opijanje. To se moze svaki dan, a ovo pitanje se postavlja samo jednom. Cool Smijeh

17 godina
Ivan M. kaže...
Batista kaže...

Ma kakvo opijanje. To se moze svaki dan, a ovo pitanje se postavlja samo jednom. Cool Smijeh

Ma pusti brige -

i vidjet ces kaj ti govorim !!

17 godina
RE: veliko slavlje!!!!
jurluk kaže...

prije točno godinu dana na ovaj forum se registrirao novi korisnik pod nickom jurluk. došao je zbog pomoći oko odabira grafe. nije se ni nadao da će mu pomoći toliko puno ljudi. shvatio je koliko je ovo dobar forum i zavolio ga. od tad svakodnevno sudjeluje na forumskim raspravama, druži se sa forumašima u bircu i nespavalicama itd. zajedno s njima dijeli tugu i radost, bol i patnju. s njima je preobrodio sve i svašta. nije ih zaboravio čak ni dok je bio u španjolskoj. uvijek misli i uvijek će mislit na svoje forumaše s kojima se super sprijateljio. budite vi meni i dalje najbolji forumaši na najboljem forumu. hehe

evo da vas malo počastim povodom svoje godišnjce na forumu. a s obzirom da sam prekjučer dobio i petu zvjezdicu, neka ovime proslavimo i taj veliki događaj. uživajte!

Da taj mi je od nekud poznat ne mogu se sad sjetit ko je on malo sam popil kaj se moze!Nevinašce

Ivan M. kaže...

Pozdrav, kako je.

Ak je to TuNeUp Utilites zaboravi to su gluposti do neba visoke, izbaci taj program sa startapa skup s ovom njegovom bezveznom opcijom jer je beskorisan skroz samo ti trosi resurse!Nevinašce

17 godina

Izgleda da danas necu dobiti odgovor na pitanje. Pala ekipa pod stol. Cool

// EDIT:

Eto rambox jos stoji. Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 18:25 (Ivan M.).
17 godina

Ak nece nitko onda budem Ja danas punio jukebox -

16 godina
neaktivan

Pa odgovorio ti je da bezveze troši resurse,što stoji.A,da su svi pali nisu ima tu i baždarenih...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
General Zed kaže...

Pa odgovorio ti je da bezveze troši resurse,što stoji.A,da su svi pali nisu ima tu i baždarenih...

Konacno netko, ja sam pravu festu odgodio na nedjelju... Tko ce radit u ponedjeljak...

17 godina
neaktivan

Vecer svima!

Evo danas bio na kontroli i sve je ok. Bar jedna dobra vijest.

Usput jel netko regan na IPT da ga nesto upitam na pp?

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
16 godina
F1-IVO kaže...

Vecer svima!

ja,pitaj

17 godina

Danas je ovdje veliki promet, pa evo da pijandure preusmjerim na http://tinychat.com/bugNevinašce

Eto opet reklama, fuckaj ga. Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 19:35 (Ivan M.).
17 godina
Fake_Alert kaže...
F1-IVO kaže...

Vecer svima!

ja,pitaj

Nek te pita jel a plazis mu jezik pa kaj je sad to ti bokca!Nevinašce

17 godina

A jeste mi neka ekipa, sramota - kaj je tolko ovdje djece internetskog doba koja neznaju kaj je prava festa ?? Sunce vam hebem ili ste premladi ili prestari...

17 godina

Fuckaj ga. Nisu svi pijandure. Belji se Cool

17 godina
Ivan M. kaže...

Fuckaj ga. Nisu svi pijandure. Belji se Cool

Pijandura ? Ja bar priznam, nisam jedan od onih koji se skrivaju u nekom kutu i natezu bocu. Na ovaj dan su svi pozvani da budu pijani ! :D

16 godina

Ohohohooooooooo,prometno je ovdje:) Evo,za sve pijandure i one koji se tako osjećaju:

Najbolje iz Kumove pecare....uzdravlje:) Najbolje iz Kumove pecare....uzdravlje:)
bubamara...hehehehehe:)))
16 godina
Oly_E3 kaže...

Tio mjenjaj svoj macro objektiv sa ovim Nevinašce

impresivna oštrina Cool

eh...nema se sad bas para...Izlanuo seMršti se...al vidit cu jos....BTW: si mozda testirao pa znas il..?? puno bi mi pomogli neakvi testovi!!

01010100 01001001 01001111
17 godina

O gazda FCTH, evo stavljam novu pjesmu, za birc sam narucio novi jukebox, trenutno se

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 18:59 (Batista).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice