A evo u Zg je tmurno, al nema kise, zato je padala u 5 ujutro pa me digla iz kreveta
grmljavina.... lol
Al vec je ocekujem popodne opet, kao i svaki dan... vec mi ide na zivce, al dobro je za
ucenje 
A evo u Zg je tmurno, al nema kise, zato je padala u 5 ujutro pa me digla iz kreveta
grmljavina.... lol
Al vec je ocekujem popodne opet, kao i svaki dan... vec mi ide na zivce, al dobro je za
ucenje 
Kod mene svaki dan popodne kiša. 
pozz ljudi danas sam imao jednu nezgodu, naime kako u kompu od mog starog ima 1 GB RAM-a i komp je bio na servisu jer sam ja srusio Win XP
, e i onda mi je taj koji mi je "popravljao" komp instalirao novi Win XP i sustav se stalno zamrzavao kad sam ga dobio natrag, i onda sam ja iz svog kompa izvadio i stavio u njegov jos 2 GB, i situacija se nije promjenila, i mi dosli opet do servisa i malo pricekali i kaze on da je to do RAM-a, da ne valja ta 1 GB koja je bila vec otprije, ali zasto je on prvi put nije zamijenio za drugu???!!! odg: jer je on shebao, i on ostavio 2 GB (onih iz mog kompa) i kaze da ce sad radit, i doso ja kuci, kad se ono opet zamrzava! WTF!!!??? zna li ITKO do cega moze biti???
A i ja kada idem u Rijeku po ljeti uvjek me kiša uhvati (na krku sunčano, a u Rijeci kiša)
Bok svima kaj se dela, ti bokca u Sisku je nocas bilo tuce prek svake mjere cak do velicine jajeta je padalo pa si moš mislit onda kak je to tam izgledalo!

A i ja kada idem u Rijeku po ljeti uvjek me kiša uhvati (na krku sunčano, a u Rijeci kiša)
Onda ti nemoj dolazit u Rijeku. Dosta mi je kiše i sad dok si na Cresu.

LOL u mene sunčano oblaka ni blizu. hehe
Bok svima kaj se dela, ti bokca u Sisku je nocas bilo tuce prek svake mjere cak do velicine jajeta je padalo pa si moš mislit onda kak je to tam izgledalo!

Bok joj ja taman zaspao kad ono LUPA i LUPA i pogledam van ono ledena, kako sam se splasio joj!
Rekao sam ja vama.2012. pakujte kofere i svi bjezmo u Njemacku.
pozz ljudi
evo javljam se iz spanjolske
sta ima novo?
pozz ljudi
sta ima novo?
Ništa - odi pit i barit španjolke
Španjolska? Koji grad?
Španjolska? Koji grad?
Lloret de Mar
ali sutra odlazim, pa sam se zato sad javio
pozz jurluku i svima ostalima!
u jednom katalogu sam procitao da se prodaje neki komp i sad ja citam citam i onak zakon konfa, evo mogu napisat i komponente koje pisu tamo, i vidim pod napajanje: 2 x 550W, e sad jesu li to 2 napajanja i moje drugo pitanje je jel se moze jedan komp napajat s 2 napajanja??
u jednom katalogu sam procitao da se prodaje neki komp i sad ja citam citam i onak zakon konfa, evo mogu napisat i komponente koje pisu tamo, i vidim pod napajanje: 2 x 550W, e sad jesu li to 2 napajanja i moje drugo pitanje je jel se moze jedan komp napajat s 2 napajanja??
Pa mozes svakako ako bas zelis, al moras to drugo paliti preko neke sklopkice, tj. morat ces
nesto sklepati da ti kratko spoji utor gdje ti je zelena zica na ATX konektoru s bilo kojim od
crnih zica tj. utora gdje ulaze te zice.... ako me mozes pratiti.
EDIT: Evo imas ovdi malo slikovitiji prikaz :D
Ako ima vamo ko iz Splita veceras svi na baće na noćno ono oko 9.30-10
Mutava tuca slupala sve aute u Sisku :(
Koje vrijeme strasno.
jel mi moze netko odg. na pitanje u 3. postu na ovoj stranici?
pa da jednostavno probas installirat sam xp mozda ti onaj lik uvaljiva ilegalnu kopiju koja je loše spržena pa je ne instalia dobro, to se meni dogoilo pa san uzea origigi iz materine firme, crackirao ga i to je bilo to
pa da jednostavno probas installirat sam xp mozda ti onaj lik uvaljiva ilegalnu kopiju koja je loše spržena pa je ne instalia dobro, to se meni dogoilo pa san uzea origigi iz materine firme, crackirao ga i to je bilo to
ma instalirao sam ja XP Home Edition i opet nista... nezz do cega je 
Pa mozes svakako ako bas zelis, al moras to drugo paliti preko neke sklopkice, tj. morat ces
nesto sklepati da ti kratko spoji utor gdje ti je zelena zica na ATX konektoru s bilo kojim od
crnih zica tj. utora gdje ulaze te zice.... ako me mozes pratiti.
EDIT: Evo imas ovdi malo slikovitiji prikaz :D
a jel se moze ista zaje*at s time? btw znaci ja sad imam corsair power 400W i kupim tak jos jedno i to napravim i onda imam 800W?
ma instalirao sam ja XP Home Edition i opet nista... nezz do cega je 
hmh neman pojma onda, koliko je star komp, otvori ga i pogledaj jeli sve dobro spojeno
sve je dobro spojeno, konfa je nesto starija:
maticna: Asus M2V
proc: AMD Sempron 3200+ 1.80 Ghz
grafa: nVIDIA 8500 GT 512 MB DDR2
HDD: 160 GB
RAM: 2 GB DDR2 800 Mhz
EDIT: bi li moglo mozda bit do pregrijavanja procesora il tak neceg? P.S.: a hard disk, ne da je vruc neg se prži tamo jadan 
moguce da se pregrijava, zbog toga sam u ovo vrijeme mjesec dana bio bez kompa, sprzilo maticnu, a i sad mi je temperatua CPU-a oko 60-70C, GPU mi je oko 85-90, a kako je to laptop ruke mi se prze dok pisem, a tvoja konfa je skoro ista kao i moja po performansama jedino sto imas malo losiji proc, a je imam vistu(samo jer neman nekih drivera za xp probao instalirat ali nista jbg) i normalno je vrti, ako si ga clockao vrati sve na default
prije sam ga clockao na 2.25 ak se ne varam, al sam vratio vec sve na default, evo sad cu vidjet kolke su temperature, BTW jel znas program za mjerenje temp. grafe, HDD-a, maticne i proca? i preporucene temp. za proc.?
pozz
prije sam ga clockao na 2.25 ak se ne varam, al sam vratio vec sve na default, evo sad cu vidjet kolke su temperature, BTW jel znas program za mjerenje temp. grafe, HDD-a i maticne? i preporucene temp. za proc.?
pozz
Skini si ovaj program tj 1.14 Zip 32 bit verziju ta nema instalacije samo ju otvoris i pogledas temperature i to je to brzo i jednostavno!
pozz ljudi
sta ima novo?
Ajd da i ti okusis blagodati adsl-a. Nadam se da i u Spanjolskoj nisi na dial-upu.
Zivio ti meni jos 100 god.
Ostalima zelim dobru vecer i runda na moj account.
prije sam ga clockao na 2.25 ak se ne varam, al sam vratio vec sve na default, evo sad cu vidjet kolke su temperature, BTW jel znas program za mjerenje temp. grafe, HDD-a, maticne i proca? i preporucene temp. za proc.?
pozz
Meni je najbolji Everest.On ti pokaže temperature za čipset, HDD, CPU i GPU te broj okretaja ventilatora koji su ti priključeni na matičnu.