- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja pokusavam da uđem u bug ali nemogu i tako 4-5 puta. žuta pozadina i pise nesto puno. neznam sta je???
Hola ljudi kako je... Ja najvjerojatnije danas mjenjam procesor 
Hola ljudi kako je... Ja najvjerojatnije danas mjenjam procesor 
bravo...ja jos malo pa novu grafu...jos cu vidit, dal mi se isplati cekat nove da dodju, ili da si uzmem GTS 250...jer da sad nije evolucija DX11 kartica, najvjerojatnije bi vec zujala u mom kucistu...al...
Sada mi je malo žao što se moram oprostiti od mog E6600
, toliko lijepih trenutaka smo dijelili zajedno... 
, ali još ćemo se mi družiti... 
Sada mi je malo žao što se moram oprostiti od mog E6600
, toliko lijepih trenutaka smo dijelili zajedno... 
, ali još ćemo se mi družiti... 
lol 
Eh, ajd vidimo se poslije... Imam nekog posla trenutno (sa Wordom i Excelom se družim ako nekog zanima)
Op op op ja odnikud sa 0,5 zvjezdice skocio na 1,5 

Nemogu sam sebi povjerovati kako sam sretan upravo.
Evo po obicaju mome za svakog jedna krigla piva!
Svaka čast. Vidim da su radili opet neke izmjene na formuli, jurluk i benko su izgubili pola zvjezdice a ja preoteo od naxeema prvo mjesto. Sada sam 1. čovjek foruma 

(jadan ovaj forum kada sam ja najbolji
)
Ajmo tu tvoju pivu presjeć s nečim ljutim

Svaka čast. Vidim da su radili opet neke izmjene na formuli, jurluk i benko su izgubili pola zvjezdice a ja preoteo od naxeema prvo mjesto. Sada sam 1. čovjek foruma 

)
Bok svima kaj se dela, krasno sad si prvi samo da ti se ne moramo klanjat i te fore fuckaj ga!

I mene su pokrali, lol.
evo i mene..
Ovaj Mato_Lukic me pocinje sve vise zivcirati.
Stvarno zna izluditi covjeka dok ne po*izdi.
EDIT:zaboravio sam pozdravit vas 
Pozdrav!

)
LOL da ja nisam imao 13 zutih i jedan crveni kroz svoju povijest,zasigurno bih bio on TOP!

Evo da se i ja pohvalim.
Dospio sam s 8. na 3. stranicu najboljih autora :)
Bogme dobar napredak :)
Sad ces vidit kad sutra opet budem na 8. str. xD
sta ima ljudi, evo kod mene 2 zvijezdice se pretorile u jednu
pozdrav svima! kaj se radi u bircu?
Kod mene nema ni gubitaka ni dobitaka zvjezdica
al mi se čini da kod fiće ima..
Kod mene nema ni gubitaka ni dobitaka zvjezdica
Al sam zato skočio sa 17. na 7. stranicu
Odoh promjeniti procesor pa da i službeno Q9650 bude na ploči 
Pozdrav svima!
Trebam mali help. Dobio sam danas napokon ruter. Doneso baja iz T-Kome Thomsona 780 i to polovnog!! ()sutra slijedi kratki spoj da ga spalim i trazim novi Siemens SX763). Radi se o slijedecem: nemogu otvorit port. Sve napravim kako treba al on ostaje uredno zatvoren. Poludio sam!
Pozdrav svima!
Trebam mali help. Dobio sam danas napokon ruter. Doneso baja iz T-Kome Thomsona 780 i to polovnog!! ()sutra slijedi kratki spoj da ga spalim i trazim novi Siemens SX763). Radi se o slijedecem: nemogu otvorit port. Sve napravim kako treba al on ostaje uredno zatvoren. Poludio sam!
ma mislim stvarno su gnjide....daju ti rabljeni ruter koje ne radi...grrr...mrzim ih iz dna duse....svaki put kad zovem SZK posvadjam se i popickaram ih dobrro....hehe, a ja ti imam doma elektrosoker i ako mi se nekakav komad hardware-a ne svidja ili ne radi, pa mi ne priznaju garanciju(tipa przilice ili hardiska...ne neke skupe stvari)...onda lijepo bzz bzz,,,,i odma daju novi
...al nemoj nikom rec

hehe
Ma nemam vise zivaca! Ruter sam cekao 2 tjedna i onda mi donese polovni i ocito sjeban jer svako malo mi javlja da mi je network cable unpluged. MaxTV radi dobro ali mi gubi vezu sa kompom.
Ma nemam vise zivaca! Ruter sam cekao 2 tjedna i onda mi donese polovni i ocito sjeban jer svako malo mi javlja da mi je network cable unpluged. MaxTV radi dobro ali mi gubi vezu sa kompom.
a hebat ga....meni se desilo da mi crkne wifi....lampica gori a ja lud sa 10 kompova oko sebe i nemogu se bezicno povezat..onda skuzim da je ruter, poslali mi NOVI (ne rabljeni) i zasad radi bez problema vec 2god..
Ma meni ni max tv neradi dobro,stalno neke smetnje po slici i prekida emitiranja programa i sl.
Neznam što da radim
Evo baš sad vidim, jedna i pol zvjezdica... nema sretnijeg od mene 
di ste ljudi?
ja izgubio pola zvjezdice...

Pozdrav svima!
Pa ne zovu ih badave T-Šrot ili T-shit tak je kak je djele oni i polovno normalno nist cudno šufti bezobrazni!
Ma meni ni max tv neradi dobro,stalno neke smetnje po slici i prekida emitiranja programa i sl.
Neznam što da radim
A cuj kod vecina korisnika Max Tv je ionak macak u vreci isto ko i Iskon Tv ista prica isti problemi. Fino zamisljeno no u praksi ne funkcionira kak treba stekanje pucanje signala i tak to uz smrdane centrale za to su odgovorni i sepavi i cokljavi Ruther-i koji jednostavno ne mogu podnjet promet kak spada iako pise na njima da mogu i tak kaze T-Šrot ali to nije uopce istina. Muljaju do daske mulci i daju nam opremu koja se ne moze mjerit nikak s onom koju daje jedan T-Com u njemackoj recimo jer tam moraju postivat zakone i ne smiju gazit korisnika ali kod nas ujeo vuk magare!

)
LOL da ja nisam imao 13 zutih i jedan crveni kroz svoju povijest,zasigurno bih bio on TOP!

Ja isto imam 13 žutih, mora da te ovaj crveni usosio