Večer svima i konobar daj jednu ljutu u ime pokojnih dedicated servera u COD:MW2....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma batista koji ti je k... pravila su da se krše....
bar kod mene
Dobra veče svima! Naručujem jednu pivicu u nadi da ćemo u WoWu uspjet proć ToC25 Heroic, bar prvog bossa :D
A u PM-Tek sam se sad probudio!
Pozdrav svima
A u PM-Tek sam se sad probudio!
Pozdrav svima
Haha,pa ti si zamjenio dan i noć
Da,totalno.
Ode doruckovat i kupit kave.
da zaključam ili...
ma lock...
Pa mogli bi... Ajmo van iz birca.
LOCK
pošto san zaboravia lockat nespavalice otvaram birc
pozdrav ljudi. starci mi senilni, pa zaboravili sklonit napajanje od modema :P sad imam i da igram cili dan (starci na poslu, ja bolestan xP)
dobro jutro!Dobro da si stavio nekaj inače ove ispičuture niš ne stavljaju.Evo ovo si zaboravio za oprat zube.Samo pomalo,gutljajčić,ne gutljaj da se malo dijete od 5 godina može okupat...
Pozdrav veseli forumaši(pijančine jedne), vidim da nemate pametnijeg posla, pa bih vas zamolio(sve raspoložene i sa viškom slobodnog vremena) da mi pomognu oko lektire. Naime imam za lektiru smrt smail-age i iz Iv pjevanja a.k.a. Harač trebam izvući od 20 pa do +beskonačno stilskih figura, ako ima profesora hrvatskog na forumu, molio bih pomoć.

Ajmo forumaši, hrvatski se jezik voli znanjem.
Smrt smail-age Čenjgića ne bi bio dio hrvatskog jezika.Naime to je dio povijesti kada su turci poturčivali ostale narode.Po meni je to isto kao da netko veli da je ćirilica dio hrvatskog pisma...
Slažem se s tobom u potpunosti, ali mi ga učimo ko dio zbog obitelji Mažuranić i izbog toga što je Ivan Mažuranić bio jedan iznimno važan hrvatski preporoditelj. Ponovno apeliram na sve, ako itko zna, bilo kakva pomoć je dobrodošla.
ja se raspakira u domu i bas marenda... vidim pusto,
nema veze malo san signal uvatia... hehehe
drugi mis uzimam nesto tipa vip, tele2 za studente
sto studiras? di?
Još malo pa u školu. 
ista stvar..
@virtuoso- ti dnevno mijenjaš avatare
edit: pardon,par puta dnevno..
sto studiras? di?
elektrotehniku na fesbu...
Pozdrav,ljudi,evo baš sam došao iz škole.Što ima novoga?
evo me natrag s BAN odmora
lol
dobio žuti prvo (razlgo je bio taj...moderator je MISLIO da nemam argumenata za daljnju raspravu...)
lol
onda sam ga malo na pm radi toga (nikaj lijepo mu nisam reko xD) ...i zbog toga dobio crveni
a sad pitanje
kad mene netko iz iste teme iz ČISTA mira na pm pošalje uvredljivu poruku u kojoj se spominje pola katoličkog kalendara i moje familije...to nikaj a?
btw
kaj ima kod vas spameri?
@virtuoso- ti dnevno mijenjaš avatare
edit: pardon,par puta dnevno..
Ma nikako da naletim na neki koji mi se bas svida.
Evo trenutno avatar od meni najdrazeg glumca pa da vidimo kolko ce Morgan biti prisutan...
bemti i drugi sat predavanja bez mene, na prvi zakasnia i sad će odradit
u bloku, bemti...
Opet jedna tema zakljucana. A u PM vise!-Ako se nekome ne svida neka ne pise nista! Jednostavno FOF od teme i amen.,
U K u r a c vise i forum