Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.503.061
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Evo ga novi quad je kupljen... Sada samo moram pričekati koji dan da dođe, a E6600 stavljam u staru ploču i slažem još jedan komp kada stigne Q9650

Atomska bubamara - Last known good rank
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Oly_E3 kaže...

Evo ga novi quad je kupljen... Sada samo moram pričekati koji dan da dođe, a E6600 stavljam u staru ploču i slažem još jedan komp kada stigne Q9650

znaci ipak si najskupljeg uzeo. sto ce novcanik reci? :D

17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Rekao je da mogu njega uzeti, ali samo njega Cool... Clockati mi se više i neda (traume od E6600), jer je ovaj prava zvijerka i na stocku... Sada će konačno grafičke biti zadovoljne Osmijeh

Q9550 mi je isto bio jako privlačan, a Q9400 je imao neke stvari koje mi se nisu sviđale (recimo 1.5MB cachea po jezgri i 2.66GHz, ali je zato dosta jeftin). Ovaj ima fino sve što mi se sviđa (visoku frekvenciju, 3MB cachea po jezgri, ali je zato dosta skup, ali sam uspio uštedjeti za njega)

18 godina
Oly_E3 kaže...
stipica_zd kaže...

Rekao je da mogu njega uzeti, ali samo njega Cool... Clockati mi se više i neda (traume od E6600), jer je ovaj prava zvijerka i na stocku... Sada će konačno grafičke biti zadovoljne Osmijeh

Q9550 mi je isto bio jako privlačan, a Q9400 je imao neke stvari koje mi se nisu sviđale (recimo 1.5MB cachea po jezgri i 2.66GHz, ali je zato dosta jeftin). Ovaj ima fino sve što mi se sviđa (visoku frekvenciju, 3MB cachea po jezgri, ali je zato dosta skup, ali sam uspio uštedjeti za njega)

Meni se cini da si se prenaglili skroz pa nist ti ne bi falilo da si uzel onog  Q9400 na 2.66 pa koji je to problem njega dogurat do 3.0 ghz cas posla a 1.5 mb cache po jezgri uopce nije malo šodraj ga.NevinašceIznenađen

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Meni se cini da si se prenaglili skroz pa nist ti ne bi falilo da si uzel onog  Q9400 na 2.66 pa koji je to problem njega dogurat do 3.0 ghz cas posla a 1.5 mb cache po jezgri uopce nije malo šodraj ga.NevinašceIznenađen

Ma OC mi se stvarno više ne da raditi (možda jednog dana oprobam, ali samo radi moje teme "vaši everest rezultati")... Q9400 i Q9550 su također vrlo moćni procesori, ali išao sam za time da uzmem nešto dobro i da ne mjenjam sljedećih 3-4 godine (to je jedan od razloga zašto imam Crossfire također)

16 godina

Odo ja radnu iz par predmeta napisat..Cool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
18 godina
Oly_E3 kaže...
rambox kaže...

Ma OC mi se stvarno više ne da raditi (možda jednog dana oprobam, ali samo radi moje teme "vaši everest rezultati")... Q9400 i Q9550 su također vrlo moćni procesori, ali išao sam za time da uzmem nešto dobro i da ne mjenjam sljedećih 3-4 godine (to je jedan od razloga zašto imam Crossfire također)

Razumijem ja tebe nema frke ali kad pogledas ovo dole onda vidis da si mogal i korisnije potrosit tih 800 kuna ili usparat kak god hoces i opet bi imal super proc pa sad ti vidi onda kolko sati ima!Belji seNevinašce

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1535&pageID=6639

18 godina
neaktivan

Nikoga ne zanima moj review Plač

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Razumijem ja tebe nema frke ali kad pogledas ovo dole onda vidis da si mogal i korisnije potrosit tih 800 kuna ili usparat kak god hoces i opet bi imal super proc pa sad ti vidi onda kolko sati ima!Belji seNevinašce

Proučavao sam temeljito Q9XXX seriju (tamo od 4., 5. mjeseca)... Uvjek sam se nećkao oko Q9400 i Q9550, pa čak i Q9300, Q8400, QX6700 (frekvencija vs. cache vs. uloženo/dobiveno i namjerno nisam želio ovdje otovriti temu jer bi dobio još puno muka). Neki dan kružim stranicama Nabave.net i vidim da ima čak i Q9650 i odmah sam se zaljubio u njega i danas sam ga odlučio kupiti (nakon još malo promišljanja)

16 godina
Oly_E3 kaže...
rambox kaže...

Proučavao sam temeljito Q9XXX seriju (tamo od 4., 5. mjeseca)... Uvjek sam se nećkao oko Q9400 i Q9550, pa čak i Q9300, Q8400, QX6700 (frekvencija vs. cache vs. uloženo/dobiveno i namjerno nisam želio ovdje otovriti temu jer bi dobio još puno muka). Neki dan kružim stranicama Nabave.net i vidim da ima čak i Q9650 i odmah sam se zaljubio u njega i danas sam ga odlučio kupiti (nakon još malo promišljanja)

Dobro ti je ramox reko..tog 9400 si mogo clockat do 3.0 kolko ce i taj koji si narucio bit i ustedis 800 kuna i kupis ovcama malo sijena i svi zadovoljniCool

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Dobro ti je ramox reko..tog 9400 si mogo clockat do 3.0 kolko ce i taj koji si narucio bit i ustedis 800 kuna i kupis ovcama malo sijena i svi zadovoljniCool

Hebat ga... Sada plačam za to što nisam odmah uzeo Q6700 kada sam kupovao komp Osmijeh... Ovce ostaju gladne.... nema se za sijeno... nek jedu travu/korov i lišće Izlanuo seSmijeh

16 godina
Oly_E3 kaže...
Fake_Alert kaže...

Hebat ga... Sada plačam za to što nisam odmah uzeo Q6700 kada sam kupovao komp Osmijeh... Ovce ostaju gladne.... nema se za sijeno... nek jedu travu/korov i lišće Izlanuo seSmijeh

Pazi da te necuju jer ce nagrabusit cim prije kad te ugledajuBelji se

18 godina
Ivan M. kaže...

Pozdrav ljudi, kako je? Osmijeh

Vjerujem da su neki vec primjetili (ili nisu Neodlučan) kako me nema neko vrijeme na Bug forumu, a zapravo me nema na Internetu, a razlog je osoban pa necu sad o tome. Evo sad dok ovo pisem spojen sam preko Dial-up veze (jedna od najgorih mogucnosti za spajat se na Internet Viče ) tako da necu dugo ostat, a kad cu opet biti u punom pogonu i spamat ovuda po forumu, na to ne mogu odgovoriti.

Okrenuo bi i rundu, al eto pošto sam preko Dial-up, onda ništa od toga. Eto toliko, pozdrav i uživajte. Osmijeh

Znaci takava je situacija primetil sam ja da te nema kaj se moze kad je tak bu se sve vrnulo na staro, Dial-Up nesretni joj meni kad se tog sjetim odma mi nije dobro uzas jedan od interneta u usporedbi s ovim kaj danas imamo!IznenađenNevinašce

17 godina
Gman kaže...

eee  meni danas stigao shift instalacija u tijeku...Cool

pa na cem ga ti mislis igrat?

konfa ti nije bog zna sta

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ajde ljudi, koji je po vama najbolji procesor za svoju cijenu:

Q9400 - 1300 kuna

Q9550 - 1800 kuna

Q9650 - 2100 kuna

Morate uzeti i u obzir da nemam namjeru mjenjati procesor dosta dugo Cool (nek traje kao E6600, recimo nekih 3-4 godine)

E ,ovo je već lijepa cifra!! Dobro da sam pričekal sa procesorom kad sam mijenjal matičnu ljetos ,sad bi si to mogel poklonit za preuranjeni Božić!!

Otkud su te cijene? Nabava.net?

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
neaktivan

Smijeh@fake - posvađali su ti se u temi o školskim nestašlucima..

16 godina
seneka kaže...

Smijeh@fake - posvađali su ti se u temi o školskim nestašlucima..

Znam vidim.Viče Sam mi fali jos da mi lockaju temuPlač radi offtopica

al uglavnom,zabavno mi je gledat kak se svadaju Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2009 18:20 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan

Večer,ljudi što ima?Nije me bilo skoro dva dana na forumu.

oko za oko,pasta za zube
16 godina

Ljudi tream pomoc to jest programcic jedan..Treba mi program (freeware naravno) koji snima radio stanice..Eo bas slusam techno radio stanicu i sad bi si ja to snimio i kada idem na party sam sprzim na cd i imamo ziku za slusat i slicno.Prije sam imao jedan program ali svakih pol sata je stao zato sto nije freeware Neodlučan

Aj nadite nes.hvala

17 godina

Ja svog q6600 nemjenjam bar jos 4 god, jedino ak mi netko da za njega preko 1200kn lolSmijeh

što je nemoguće, a i niš jače mi netreba odnosno i ovo je prejako na stocku a moj je još OC-anCool

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
17 godina
neaktivan

i ekipa,sta se radi?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Ljudi tream pomoc to jest programcic jedan..Treba mi program (freeware naravno) koji snima radio stanice..Eo bas slusam techno radio stanicu i sad bi si ja to snimio i kada idem na party sam sprzim na cd i imamo ziku za slusat i slicno.Prije sam imao jedan program ali svakih pol sata je stao zato sto nije freeware Neodlučan

Aj nadite nes.hvala

Skini su Radio Sure. Odlican program sa hrpom stanica i naravno mogucnost snimanja. Cak ti sam podijeli pjesme bez obzira sto su mixane.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
F1-IVO kaže...
Fake_Alert kaže...

Aj nadite nes.hvala

Skini su Radio Sure. Odlican program sa hrpom stanica i naravno mogucnost snimanja. Cak ti sam podijeli pjesme bez obzira sto su mixane.

Os rec da mos i rezat pjesme pa da ti nisu sve na 30 min neg si zrezes i imas sve na mjestu?

17 godina
neaktivan

dobra vačer!

vidim da vam danas ide onak solidno... 2 stranice...

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
dncrmt kaže...

Večer,ljudi što ima?Nije me bilo skoro dva dana na forumu.

Pozdrav stari.

Ej nesto sam te htio pitati jer cujem da u Ruder ides Izlanuo se

koji si smjer?

koja smjena?

Luckyluke!
17 godina

ma jurluk slabo je to...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Os rec da mos i rezat pjesme pa da ti nisu sve na 30 min neg si zrezes i imas sve na mjestu?

Ti ih nemozes sam razdvojit. Program ih automatski odvaja dok snima.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
18 godina
kizo2703 kaže...
Oly_E3 kaže...

Ajde ljudi, koji je po vama najbolji procesor za svoju cijenu:

Q9400 - 1300 kuna

Q9550 - 1800 kuna

Q9650 - 2100 kuna

Morate uzeti i u obzir da nemam namjeru mjenjati procesor dosta dugo Cool (nek traje kao E6600, recimo nekih 3-4 godine)

E ,ovo je već lijepa cifra!! Dobro da sam pričekal sa procesorom kad sam mijenjal matičnu ljetos ,sad bi si to mogel poklonit za preuranjeni Božić!!

Otkud su te cijene? Nabava.net?

Nemoj da bi ti sad opet kupoval taj Q9650 kud ste navalili na njega i kad ima jeftinije Q9400 a isto moze povuc tri kubika drva bez problema, dam ti pola odojka ak ne kupis Q9650 kaj velis na tu ponudu!?NevinašceNamigiva

17 godina

Hehe jucer sam ostao zaprepasen necime...

Moj profesor iz Radionickih vjezbi je PIRAT!

Nisam mogao vjerovati.

Pod satom me pitao da mu stavim igre na njegov Nintendo DS.

u njegovom kabinetu sam potratio dva sata,znao sam isprve sto treba ucinit ali mi se nije dalo prepisivati sa papira ona sranja sto su ostali pisaliBelji se

Ovo je stvarno rijetki slucaj Smijeh

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
5000. post

joj, moram ić. dogodilo se nešto neočekivano.. hh. uživajte. i nemojte pravit sranja dok mene nema! Smijeh

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 2:10 (jurluk).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice