Ola ljudi! Ako je itko danas gledao Bolton - Tottenham neka mi javi na pm ili msn: ivan_babic_95@hotmail.com
ostalo 2:2 kranjčar i čorluka strjelici za tottenham
Ola ljudi! Ako je itko danas gledao Bolton - Tottenham neka mi javi na pm ili msn: ivan_babic_95@hotmail.com
WTF? pa radi
si probao playat neki video!!
jel to youtube pao?
Da,ja ga hakirao!Sry...
sjeti me da ti nes pokazem kad proradi youtube...
Pregledao sam većinu tih videa sa njima i da, blago rečeno, čudno izgledaju. Al trenutno slušam mp3ce, ne gledam spotove....
Ne znam kakvu vrstu glazbe sviraju i kako pjevaju,ali izgledaju odvratno!
Istina, imaju "specifičan" izgled. Al ko što rekoh, ne gledam spotove nit imam zidove od sobe oblijepljene sa njihovim posterima (ko neki koje znam). Al muzika im je ok. Rekli bi emo al ok je. Da se slušati.
sjeti me da ti nes pokazem kad proradi youtube...
Pregledao sam većinu tih videa sa njima i da, blago rečeno, čudno izgledaju. Al trenutno slušam mp3ce, ne gledam spotove....
Ne znam kakvu vrstu glazbe sviraju i kako pjevaju,ali izgledaju odvratno!
Istina, imaju "specifičan" izgled. Al ko što rekoh, ne gledam spotove nit imam zidove od sobe oblijepljene sa njihovim posterima (ko neki koje znam). Al muzika im je ok. Rekli bi emo al ok je. Da se slušati.
ma bio je bas jedan video sa jednim prizorom...hebem ti server youtube-a, sad ga nema bas kad ga trebam,
Ne treba mi za to, nego ako je itko gledao to na BHT izmedu poluvremena ja slucajno cuo pjesmu a nezz ima, al pjesma rastura.
EDIT: meni youtube radi: DOKAZ ----
Niš ekipo, idem ja lagano se spremat za grad. Neš i pojest možda. Pazite kaj delate i sredite youtube, moram pogledat spot od jedne pjesme. Uzdam se u vas 
Pozz svima
@Fake - fali ti kodna stranica za ćirilicu, pretpostavljam. Unicode.
Niš ekipo, idem ja lagano se spremat za grad. Neš i pojest možda. Pazite kaj delate i sredite youtube, moram pogledat spot od jedne pjesme. Uzdam se u vas 
Pozz svima
@Fake - fali ti kodna stranica za ćirilicu, pretpostavljam. Unicode.
A sta je to? Jel treba kaj skinut ili?
ne moreš skinut, to ti je na DVDu od Sedmice. Objasnit ću ti sutra ako ti netko ne razjasni u međuvremenu. Moram ić, čeka me netko 
ne moreš skinut, to ti je na DVDu od Sedmice. Objasnit ću ti sutra ako ti netko ne razjasni u međuvremenu. Moram ić, čeka me netko 

Jos cu pocet plakat do sutra ak mi neko ne objasni jer sam cekao 4 sata da mi se igra skine i gle ovo 

jesi to skida oni stalker s neke ruske ili već koje stranice...
jesi to skida oni stalker s neke ruske ili već koje stranice...
Igleda da jest!
LOL! Forum na Ptičici ima prosjek od jednog posta po danu
... Jedan otvori temu, ja mu odmah odgovorim i nakon jednog dana dobijem njegovo mišljenje i opet mu odgovorim i sada čekm opet odgovor
(dokaz da sam i tao najveća spamerčina iako imam samo 12 postova
)
No vratio sam se sa testiranja Sigme 50mm f1.4 i objektiv je finesa 
Ne treba mi za to, nego ako je itko gledao to na BHT izmedu poluvremena ja slucajno cuo pjesmu a nezz ima, al pjesma rastura.
EDIT: meni youtube radi: DOKAZ ----
Meni radi sve za pet, jedino što ne mogu staviti poveznicu za Facebook.
evo proradio youtube punom brzinom....sad mogu nastaviti uploudavati videje na youtube!
idem i ja spojit jedan svoj video...
EDIT dajte jedan program za konvertiranje
any converter, ja mislim da automatski i stavlja na youtube...
any converter
ma neće mi on prebaci iz avi-a u wmv
any converter
oce, oce ....imas 100+ formata...
any converter
oce, oce ....imas 100+ formata...
aj daj mi link naša sam ih 10 da su any converter, i sad skidam jednoga...
poslan ti link PM-om...uzivaj! 
opet ista stvar, stavim sve datotekke koje trebam convertirat i namistim wmv i ondakrene i svaka failed
zato formatfactory radi svoj posa
LOL Makic, trodupli post 
jutro, još malo pa na misu...
jutro, još malo pa na misu...
Dobro jutro!
Ja ne idem,imam utakmicu