ne ide to u birc, kao jedan od nadležnih organa, evo ti jedan žuti,
fuckaj ga sad moram ponovo očistit uši
ne ide to u birc, kao jedan od nadležnih organa, evo ti jedan žuti,
fuckaj ga sad moram ponovo očistit uši
Nema do Semse i Juznog Vetra.
vratia se od kljovara, svedobro saamo mene nešto boli...
nije naša, pa je prominija jednu plombu i olakša meza 150kn,
e sad triba skupit još 50 kn do pon kad triban dat prijatelju za sluše...
di ste?
samo da se javim
. idem danas opet u svatove, isto ko i prošlu subotu
. uživajte... nemojte pravit sranja dok mene nema!

i btw. može pomoć ovdje? tnx 
To je dobro..Upikni si jednu tam vec kad ides jer ce ih bit na bacanje :D UGL dali vi znate zas mi nece nis pokazat na forumu nemrem nikakav amotikon stavit :( pa ni poveznicu http://i34.tinypic.com/2qmon5h.png
di ste?
samo da se javim

Pred kompjutorom smo
. Ja evo uzivam u Enterprise sedmici! Najvise mi se svida alat(barem zasad) Snipping Tool, kojim mozes izrezati bilo koji dio sa desktopa, ili browsera, npr. koristan je u slucaju kada hoces onu kosaricu kada nekom konfu sastavljas slikati e pa samo izrezes i to je to. Postat cu sliku da bolje vidite...
@ tvoja tema - zbilja pratim ju, ali ne znam rijesenje.
Lijepo se provedi u svatovima...
Voila!
Evo. Ne znam da li ga ima u beti ili RCu ali je meni super!
di ste?
samo da se javim

Pred kompjutorom smo
. Ja evo uzivam u Enterprise sedmici! Najvise mi se svida alat(barem zasad) Snipping Tool, kojim mozes izrezati bilo koji dio sa desktopa, ili browsera, npr. koristan je u slucaju kada hoces onu kosaricu kada nekom konfu sastavljas slikati e pa samo izrezes i to je to. Postat cu sliku da bolje vidite...
Lijepo se provedi u svatovima... Voila!
Za to sluzi Fast Stone Caputure 5.1 :D tak ja barem radim.
probaj očistit cache...
Lijepo se provedi u svatovima... Voila!
ima toga i u rc. btw. meni je za te stvari bolji faststone capture
Jing.Odlican programcic za takve stvari.
haha. ljudi pogledajte. popušio sam karton
Zasto?
LOL, you tube nesto dorađuju!
prestigao si me...
EDIT: al vec danima je uzasno sporrrrr
LOL, you tube nesto dorađuju!
prestigao si me...
EDIT: al vec danima je uzasno sporrrrr
Dobro je,nisam jedini kojem sporo ide.
Pozz narode... Da vam se malo javim prije nego kaj projdem u grad... Čim se vi bavite? Ja slušam Tokio Hotel 
Ola ljudi! Ako je itko danas gledao Bolton - Tottenham neka mi javi na pm ili msn: ivan_babic_95@hotmail.com
Ola ljudi! Ako je itko danas gledao Bolton - Tottenham neka mi javi na pm ili msn: ivan_babic_95@hotmail.com Ili jednostavnije,javite mi tu. ^^
Pozz narode... Da vam se malo javim prije nego kaj projdem u grad... Čim se vi bavite? Ja slušam Tokio Hotel 
OMG..
..
.. Tokio Hotel 
OMG..
..
Kaj im fali? Inače volim takvu vrstu muzike (My Chemical Romance, Paramore, Nickelback, Fall out boy, Yellowcard, Jimmy Eat World...) pa ono, aj da čujem i to. Nezz kaj ljudi imaju protiv njih 
.. Tokio Hotel 
OMG..
..
Kaj im fali? Inače volim takvu vrstu muzike (My Chemical Romance, Paramore, Nickelback, Fall out boy, Yellowcard, Jimmy Eat World...) pa ono, aj da čujem i to. Nezz kaj ljudi imaju protiv njih 
sjeti me da ti nes pokazem kad proradi youtube...
.. Tokio Hotel 
OMG..
..
Ne znam kakvu vrstu glazbe sviraju i kako pjevaju,ali izgledaju odvratno!
.. Tokio Hotel 
OMG..
..
sjeti me da ti nes pokazem kad proradi youtube...
WTF? pa radi
.. Tokio Hotel 
OMG..
..
Ne znam kakvu vrstu glazbe sviraju i kako pjevaju,ali izgledaju odvratno!
gle, ako imaju dobre pjesme i dobro rade svoj posao...ja bih i poslusao, meni nije bitno dal su pederili ili nisu....al ni u komp pogledu mi ne pasu!
jel to youtube pao?