ma slabo je to sve manje i manje tesko da cu ovim tempom doc do 1000
...heh...242 posta jučerašnjim tempom, za deset dana...
ma slabo je to sve manje i manje tesko da cu ovim tempom doc do 1000
...heh...242 posta jučerašnjim tempom, za deset dana...
ma kad se prije sitim, oko 1-2 miseca išlo
je ko luido, tukli smo se ko će zatvorit u 6
Edit: idem ja moram pomest dom i malo sredit
brzo će 8, pozzz
ma kad se prije sitim, oko 1-2 miseca išlo
je ko luido, tukli smo se ko će zatvorit u 6
Edit: idem ja moram pomest dom i malo sredit
brzo će 8, pozzz
...šteta...a baš sam mislil pozvati rundu...
Obaveze zovu,moram dalje.Ako mogu opet zamoliti za pomć i sugestije u temi.
evo me doša sam doma, di je runda a
jesam u dugovima, al bia bi red da i
ja okrenem jednu
...jel može barem jedna od one tri...
evo me doša sam doma, di je runda a
jesam u dugovima, al bia bi red da i
ja okrenem jednu
...jel može barem jedna od one tri...
pa samo reci, one dile ljubav i šakon i kapon
blago tebi jurra, kod mene nema ženskog roda, akamoli koje plavuše,
ndam se da će se drastično promjeniti kad se preselim u dom
dobro jutro narode!!slabo se spama...samoo par vas..pa di su svi!??
bas mi je nekako u uhu
, jedino sto joj vokal nije bas jaca strana, pogotovo ne ova bojana, jos ana ajd nekako,al bojana se nije bas snasla
EDIT: al je defintivno bolji vokal od
, covjece, ja bi ima otisao sa koncerta, nemogu to ni slusat...
dobro jutro narode!!slabo se spama...samoo par vas..pa di su svi!??
bas mi je nekako u uhu
, jedino sto joj vokal nije bas jaca strana, pogotovo ne ova bojana, jos ana ajd nekako,al bojana se nije bas snasla
EDIT: al je defintivno bolji vokal od
, covjece, ja bi ima otisao sa koncerta, nemogu to ni slusat...
...svratio doma po neke sitnice i imam kaj vidjet...pa takva pjesma čovjeku ne može biti niti u š.pku a kamoli uhu...
...po tvojim kriterijima bi javni WC-ei mogli biti koncertne dvorane...
...kak' ti može uopće pasti na pamet da Billie Joe Armstrong-a omalovažavaš sa nekakvom anonimkom koja od
sluha ima samo uha...
Ekipa sto se događa sa demonoidom, meni se nece otvoriti stranica - tvrdi da je nekakvo održavanje u pitanju - tako vec 2-3-4 dana :D
njega niti ne koristim iden na ip torrents
Eo mene prije skole i malo slusam tu ziku i sjetio sam se da imam 4 medalje i uzet cu ih i ima da mi da 4 petice iz tjelesnog a i moram nes iz kemije napravit i dat ce mi iz tog
hehe..Makic javi kad ti dode ono..
np, znači atleta..
Joj green day je takvo napuhano smeće od benda koji radi/svira/izgleda isto kao i prije deset godina, kreativna su nula!
...baš me zanima kakvu bi ti to kreativnost daval bendovima...
P.S. znači Rolling Stones. U2, R.E.M i da ne nabrajam su kreativne nule u odnosu na koga...
Eo mene prije skole i malo slusam tu ziku i sjetio sam se da imam 4 medalje i uzet cu ih i ima da mi da 4 petice iz tjelesnog a i moram nes iz kemije napravit i dat ce mi iz tog
hehe..Makic javi kad ti dode ono..
np, znači atleta..
dobro sad, a to e veslać, nisam zna... hehe
bia san u splitu u ponediljak i neki lik
je sve živo išara s ''grafitom'' : 'Sapunjaš li mačora?'
a nekako si me podsjetia na to s ovim veslac
Dobar dan kolege,što se radi?Evo ja baš došao iz škole,sutra je petak i više nemam Sklopova ovaj tjedan.Piva za sve:
kradeš moje tete, jeli oddma harać od 34%
ma ne ljutim se ja, samo ih nemoj puno istrošit
...sad si totalno zalutao jer pričaš o promjenama u glazbi od 65. pa nadalje...Green Day je više postpunk
bend a da su prosječni to može biti tvoja ili moja ocjena...uglavnom referirao sam se na prethodni post
i usporedbu nekakvog Actors Benda sa Billie Joe Armstrongom...nazivati Green Day nula, malo je pretjerano...
Ta usporedba stoji, ne stoji usporedba pjesme. A nisam rekao da su nula, nego da su kreativna nula, to nije isto. Primjerice ZZ Top su također kreativna nula a nisu nula od benda.
...pa zato sam te i pital "...baš me zanima kakvu bi ti to kreativnost daval bendovima..."
jer Green Day je sa svojom vrstom glazbe već odavno predodređen...
@M_dipl..ti vodiš "bitku" na dvije "fronte"...
To me podsjeća na mlađe dane dok sam sve sitnice oko instrumentala znao,pogotovo dok sam slušao Satriania,Waia i druge.Sada sam malo zahrđavio,al ipak bi si htio ponešto od toga sa neta za mp3.imaš li neku preporuku gdje se može toga skinuti?
...sad si totalno zalutao jer pričaš o promjenama u glazbi od 65. pa nadalje...Green Day je više postpunk
bend a da su prosječni to može biti tvoja ili moja ocjena...uglavnom referirao sam se na prethodni post
i usporedbu nekakvog Actors Benda sa Billie Joe Armstrongom...nazivati Green Day nula, malo je pretjerano...
Ta usporedba stoji, ne stoji usporedba pjesme. A nisam rekao da su nula, nego da su kreativna nula, to nije isto. Primjerice ZZ Top su također kreativna nula a nisu nula od benda.
ZZ Top su prosjek ispod sredine dosta recimo kaj se tice kvalitete mjuze ali su vrlo simpaticni i uvjek ih je ugodno cut nema tu puno mudrovanja, tak ce bit i za 100 godina kaj se ne moze rec za veliki dio bendova danas niti pod razno njih ce pojest vrjeme ko krokodil kokoš sigurno!