Eto ti ga na njegovom avataru Olympus E3 kvalitetan fotic pa su onda i takve fotke se razme ak znas iskoristit njegove mogucnosti!
E da. Treba znat iskoristit aparat kako spada.
Ne bezveze blicat ko budala. 
Eto ti ga na njegovom avataru Olympus E3 kvalitetan fotic pa su onda i takve fotke se razme ak znas iskoristit njegove mogucnosti!
Evo i mene...kriza sa knjigama...
Evo i mene...kriza sa knjigama...
Najvažnije imam,ostale sam skoro sve nabavio što mi treba.
I ja, al svejedno je kriza. Ne mogu naći onu kutiju za tehnički, nema je ni u Profilu ni u Školskoj Knjizi
ja se malo na ebayu vrtim gledam laptope.. i tako to..
Decki trebal bi pomoc, jedanput sam naisao na link do programa koji uskladjuje (vremenski) titlove s filmom ako kasni, mi moze netko od vas dat link ako zna ?
Test, za titlove uvjek koristim Subtitle Workshop 2.51 :-). Pozz
e, ljudi...zasto mi nece ovaj IntelBurn Test..idem malo testirat koliko mi je Q6600 stabilan na 3.00 bez dizanja voltaze i kad odem na burn test...onda mi odma izbaci ovo EDIT: Pogledaj te, teest je zavrsen za 0,11 sekundi!! ma dajjjjjjjjjjj
Izgleda da teba malo postelat ventile na tom Intelu i paljenje isto tak stuca malo kak se meni cini fuckaj ga!

Ne za uredjivanje,nego kada titlovi kasne onda on uskladi titlove s filmom (vremenski)
...a evo i male "upute za rad"
http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/titlovi-kasne/29412.aspx
Ne za uredjivanje,nego kada titlovi kasne onda on uskladi titlove s filmom (vremenski)
...nisam čuo za program koji to sam radi :)
Pozdrav bando!
(sorry na izrazu)
Eh ovo boldano uvjek koristim.
Evo moje postavke fotoaparata: Uvjek slikam u A prioritetu (otvor objektiva). Koristim Automatski balans bijele (jer E-3 zna sa bijelom bojom). Obično koristim svih 11 AF točaka. LV koristim samo za Macro i neke neobične kuteve (za macro koristim Manual Focus). ISO ne dižem iznad 800 ASA. Boja na VIVD. Mjerenje u 49 zona i to je više manje to 
Evo sjeo novi avatar 
...heh...ovo ti je jedna od lošijih fotki...pa još i sjena...
Evo sjeo novi avatar 
Je to avatar iz tvoje kolekcije ili si maznuo preko google 
Večeras (nažalost) ostajem doma... Bilo je određenih nesuglasica paa... A bome nisam ni pri novcima.
Nema veze, bit će večeras puno noobova na CoD serverima pa ću dizat K/D ratio... 
Danas odmaram,a sutra se rano dižem da učim,poslije će frendovi svratit do mene,a kasnije idem u kladionicu.Što se kod tebe radi?
Jep, jep. Još malo i odo ja 
Jep, jep. Još malo i odo ja 
Samo se nemoj napit ko letva i zapit USB TV usput jer onda bu kasno fuckaj ga!
Samo se nemoj napit ko letva i zapit USB TV usput jer onda bu kasno fuckaj ga!
he he.
A onda bum fučkal 
Evo sjeo novi avatar 
Je to avatar iz tvoje kolekcije ili si maznuo preko google 
Moja kolekcija... Uskoro stiže još jedna Sigmica 
Pa gdje ste nestali. Evo kod mene se čudne stvari počinju događati: Instaliram 9.9 drivere i od tada ništa ne radi kako treba. Vratio sam sve na standardne frekvencije (CPU i RAM) i odjednom mi se u Windowsima ugasi monitor i prikaže se poruka da postavim 1280 x 1024 rezoluciju, ali brate onda tek je krenuo spektakl... Restart sa raznim zvučnim dodatcima LOL (što hardverski što softverski)