jao... jesam glup!! 
zaboravio ponet kabli za spojit mob i komp
jao... jesam glup!! 
jao... jesam glup!! 
LOL, a jbg šta ćeš
jao... jesam glup!! 
a greške, pa pitaj u koga nađe se, evo ja bi ti
posla svoja tri samo ne znam kako...
Pozdrav ljudovi, kako ide? 
Pozdrav ljudovi, kako ide? 
evo ja sad malo trackmaniu igro i tak...
molio bih vas za pomoc sto uzeti. dakle odlucio sam uzeti original no neznam koji pes 2010 ili call of duty medern warfare 2. molim vas da mi pomognete a volio bih obje no 800 kn mi je previse. molim vas za pomoc. molim ozbiljne prijedloge
Sudeći prema demu novi pes je odličan , igrao sam demo, ali ako ćeš origigi onda radije Call of Duty, imat ćeš origigi key i ideš na službene servere ili ga poslije možeš utrapit nekome za neku cifru.
hvala !!!!!!!!!
Ljudi, moze neka preporuka, koji film da si pogledam...nekako mi danas paše žanr: Akcijske komedije....
Mr Bean 
Hola ljudi. Prestao sam koristiti Firefox zbog toga jer mi je dosadila
i sada sam na Safariju
Hola ljudi. Prestao sam koristiti Firefox zbog toga jer mi je dosadila
i sada sam na Safariju
i kakvi su dojmovi firefox vs safari?
Zasada mi se Safari čini malo boljim, ali uglavnom je isto
Zasada mi se Safari čini malo boljim, ali uglavnom je isto
MR. beana sam pogledao =)...Btw ja sam isto presao sa firefox-a na safari...i safari je bolji i brzi....i to na sedmici
Mr Bean 
Ha ha ha ha ha... Ima akcije, ne.
Pozdrav Olji. Kakvo je vrijeme tamo kod tebe na plutajučem otoku 
Da evo Safari mi je prošao Acid 3 sa 100/100, a IE8 sa 12/100
Mr Bean 
suncano...znam ja! 
Mr Bean 
Evo ide polako. Malo sam se igrao sa kučištem i ventilatorima, instalirao 9.9 drivere, clockao memoriju i dobio nekoliko BSOD-ova
, i eto sada neku glazbu stavljam na diskove i trenutno sam pošao očistiti objektive
Evo ide polako. Malo sam se igrao sa kučištem i ventilatorima, instalirao 9.9 drivere, clockao memoriju i dobio nekoliko BSOD-ova
, i eto sada neku glazbu stavljam na diskove i trenutno sam pošao očistiti objektive
Koga si slikao kad si zaprljao objektive. 
BTW. Imaš li kakvih novih slika, jesi sliako sta ili samo loviš ribe?
Pozz svima... Evo da vam se malo javim prije igranja CoDa (konačno mi krenulo, sad sam i u S&D 1. ili 2.). Vidim da se bavite jelom, pićem i ribarenjem... Lijepo... Uživajte i pozz...
Koga si slikao kad si zaprljao objektive. 
BTW. Imaš li kakvih novih slika, jesi sliako sta ili samo loviš ribe?
Bok svima kaj se dela, ja sam nacuo od povjerljivih izvora da mu je golub u brisucem letu ispustio poklon na objektiv pa ga zamazal kaj se moze i to se dogodi fuckaj ga!
Ajde ne pričaj gluposti. To nisi ti slikao. To je neki profić uslikao.
he he he he he
Fora su. Ide tebi to
Ah da to je uslikao Speed
Jesu ovo tvoje slike?Fenomelane su,svaka čast.
Da moje su, hvala!
odlicne
koji fotoaparat koristis
Olympus E-3 i nekoliko objektiva
odlicne
koji fotoaparat koristis
Eto ti ga na njegovom avataru Olympus E3 kvalitetan fotic pa su onda i takve fotke se razme ak znas iskoristit njegove mogucnosti!
Hehe
evo mene... šta se radi?
Evo upravo se ide malo udahnuti svježeg zraka, dok ne krenu ispušni plinovi V8 motora kroz auspuh 
e, ljudi...zasto mi nece ovaj IntelBurn Test..idem malo testirat koliko mi je Q6600 stabilan na 3.00 bez dizanja voltaze i kad odem na burn test...onda mi odma izbaci ovo
EDIT: Pogledaj te, teest je zavrsen za 0,11 sekundi!! ma dajjjjjjjjjjj