sad malo igrao trackmaniu, malo bio na erep-u i tak
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sad malo igrao trackmaniu, malo bio na erep-u i tak
ja san ima brudet... satra san se jbti kumpire i rede za nji,
a ko će ih tek sutra sadit,...
Ahh danas sam imao loš ribarski dan. Krenuo sam na Rumbace i bacim varalice (4 umjetne lignjice i olovo na kraju) i riskirao sam sa pretankim najlonom (10kg, a trebalo bi mi barem 20-25kg) i zaleti mi se jedan komad i povuče, a ja kontra i pukne najlon i izgubim i varalice i olovo i Rumbaca 
Ahh danas sam imao loš ribarski dan. Krenuo sam na Rumbace i bacim varalice (4 umjetne lignjice i olovo na kraju) i riskirao sam sa pretankim najlonom (10kg, a trebalo bi mi barem 20-25kg) i zaleti mi se jedan komad i povuče, a ja kontra i pukne najlon i izgubim i varalice i olovo i Rumbaca 
Ha ha
Pozdrav Olji. Kako ide? Ribolov vidim loše 
Ah evo ide polako... Kako je kod tebe?
Ah evo ide polako... Kako je kod tebe?
Ide i kod mene 
Fino.....
Fuckaj ga sad ko riskira profitira ili mu pukne najlon kaj sad nist strasno, drugi put duplo deblji najlon nabaci i bit ce ok recimo!
mi najlon zovemo krena, al me podsjetia rambox na jedan drugi ''najlon''
kod tog nema drugog putaa...
Ma da.... Inače štap i rola su za takvu panulu, ali još nisam promjenio najlon bio pa sam ostao bez ribe 
Jazz ba narode!
Evo poslao Coolermasteru mail da mi prodaju jos jedan adapteric i maskicu za CM690.
pozz ljudi jel gledate Karlovića? Da se se neigra taj-brejk jos uvijek bi igrali prvi set.
vidim te zed
Večer ekipa!Eto i mene stigao sa šljake,prije zatvaranja.Vidimda se danas samo riba jela i piva pila.Kao postilo sre,e pa i ja sam postio sa sendvičem od srijemske i sira i uz to naravno litra Pana.Evo jedna putna prije zatvaranja.Ko ne spava može preko u salon za nespavalice... Pozz Seneki ,jel vidiš mene ili ovu trojicu iza mene
Pozdrav!
Ajmo u Nespavalice spamat nakon neradnog(spamerskog)dana u Bircu!
fajrunt,to nek ostane za sutra
Ja danas malo ranim zato što imam utakmicu pa da prije malo dođem na forum vidit šta ima novoga.
Ja danas malo ranim zato što imam utakmicu pa da prije malo dođem na forum vidit šta ima novoga.
Dobro jutro! Ovu noć se nisam nikako naspavao. Tijekom noći sam stavio prebacivat pjesme na mobitel pa je to trajalo i trajalo tako da sam otišao spavati negdje oko 5.
Olla pijandure (šala mala), šta ima?
danas se sade kumpiri, jao meni...
oće neko dat ruku?
Mislio sam da odma krenem sa slaganjem playliste, no nisam znao da će to tako dugo prebacivat.
Dobro jutro ljudi sta se radi??
jel se isplati kupit ovu graficku sapphire x1650pro 512mb 399kn...nemogu naci drugu jer imam agp 8x...
Ta je u rangu 7600GS/GT (ovisno koja je memorija na njoj). Ja bi ti preporučio da razmotriš 3650 AGP (je da je oko 600 kuna)
No pozdrav ljudi, konačno vikend...
Dobro jutro ljudi sta se radi??
Ići ću sada malo do grada. Trebam se ošišati (već je krajnje vrijeme) i da malo prošećem.
Jao sad opet razgovarao sa papcima sa helpdeska.Nevjerovatno kakve ideje imaju.
Olla pijandure (šala mala), šta ima?
Nemoj zajebavat - ima nas tu koji smo cijelu noć bančili