Sad je Dr Nasty jadan sam u podforumu digitalije (kao da nije prije bio, ali sada je to i službeno)
Možda mu dodjele F1-IVU na druženje u Digitalijama
ili LUXX-a
(tad sam pak ja nahebo)
Sad je Dr Nasty jadan sam u podforumu digitalije (kao da nije prije bio, ali sada je to i službeno)
Možda mu dodjele F1-IVU na druženje u Digitalijama
ili LUXX-a
(tad sam pak ja nahebo)
Neš je ovdje sumnjivo s tim zvjezdicama - ivan_1995 odjedamput ima 5 zvjezdica? Možda je čovjek i zaslužio, ali kao što se kaže "ko grom iz vedra neba".Vidim da se manic odjedamput izgubila s liste.
LOL, gle stvarno
a benko je izgubio pola
Ako me LUXX uhvati kako vrijeđam svih koji govore protiv Olya tada sam nahebo, a za sada me DrNasty podržava (iako je Nikonaš, ali zbog više sile je završio tamo). No budi tiho
(i za dupli naravno)
LOL, gle stvarno
a benko je izgubio pola
Možda je skonto kako radi formula 

olji koristi gumb uredi

Oly.......... 
Formula je neshvatljiva za nas. Možda se neki Bug zavukao
u sistem....
Pozdrav društvo! Evo i mene, živog i relativno zdravog. Srećom, nije ono u što se sumnjalo tako da ću vez za dan-dva u puni pogon. Što ima kod vas?! Vidim da su se dijelile nekakve zvjezdice. Mene nije ništa zapalo ali čestitam onima koje je. ...pogotovo onima koji su ih skupili pet! 
olji koristi gumb uredi

Da nebi
dahćeš mi za petama na listi 
Oly.......... 
Formula je neshvatljiva za nas. Možda se neki Bug zavukao
u sistem....
Mislim da je jedan od aktivnijih članova u temi: Vaši prankovi, bugovi, hackovi (ili kako se već zove)
Pozdrav društvo! Evo i mene, živog i relativno zdravog. Srećom, nije ono u što se sumnjalo tako da ću vez za dan-dva u puni pogon. Što ima kod vas?! Vidim da su se dijelile nekakve zvjezdice. Mene nije ništa zapalo ali čestitam onima koje je. ...pogotovo onima koji su ih skupili pet! 
Pozdrav Cro_Blue. Evo ovdje se polako gura naprijed.
olji koristi gumb uredi

Da nebi
dahčeš mi za petama na listi 
hahaha... jel to na onoj tajnoj?
hahaha. upišo se skoro od smijeha. dašćem... ROFL
Da na tajnoj listi... Još uvjek je stanje onakvo (no da moja tipkovnica nema š,đ,ž,č,ć označeno pa ponekad se zeznem sa tim slovima)
Ta lista više nije tajna....
Da.... No sve jedno ne koristim gumb uredi 
Da na tajnoj listi... Još uvjek je stanje onakvo (no da moja tipkovnica nema š,đ,ž,č,ć označeno pa ponekad se zeznem sa tim slovima)
dašćem...

Ta lista više nije tajna....
joj, joj
sad svi 100 kn meni
de moramo šutit. da neće vidit redakcionaši pa da nam i to ukinu
Doći će ti
ljudi u crnom
ako ne budeš slijedio pravila....
ajd hvala Bogu. jel ti sad laknulo?
Ja nisam upućen, što je bilo
@Oly - incident sa Borgom i fabijanovim multi accovima
Ja nisam upućen, što je bilo
bio je nešt bolestan, pa se sumnjalo da je H1N1
Ah da
Što je sumnjao na svinjsku gripu?
Fala Luka 
Ah da
da. tako je jučer rekao
Ah da
Fala Luka 
nema na čemu 
kad smiješ ti, smijem i ja
Uf sada si jedan post u prednosti 
Bok ljudi, ja taman jedem kolač i pijem kavu! :D
Što se radi tamo?
Bok ljudi, ja taman jedem kolač i pijem kavu! :D
Što se radi tamo?
eto....dosao sa cevapa, kao sto sam vidio u postu i sad sam malo dosao vas posijetiti na net....
@OLY_E3....cuj registirao sam se na onaj fotozine i rekao da si me ti pozvao na taj site. u tvoju korist, mozda te pohvale ( neznam kako to idem tamo....
)
Kratka obavijest!
I za ovu temu vrijede pravila pa koristite tipku UREDI.
Eh sada, djeluje viša sila
(no naravno evo neću više duplo spamati
)
@ TIO idem sada vidjeti što se tamo dešava
OMG, evo ih opet, intel vs amd.....ma...evo pogledajte