Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.470.223
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
odjavljen
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
LUXX kaže...

Eto kad vas vec kopa ostali od fabijana su:

fabijan654321, azef, DAKSINHO, PALČICA, underkillcina, mario09894345, sorry, ivan023455 , BORG isto spada u tu skupinu

Smijeh Smijeh

As ti gospe.... Čovjek je uporan. Ovaj mario098... je bio jako dosadan, azef je isto bio sumnjiv, sjećam ga se, sorry je jako brzo nestao al... Borg (boldano)?????

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

fabijan654321, azef, DAKSINHO, PALČICA, underkillcina, mario09894345, sorry, ivan023455 , BORG isto spada u tu skupinu

zadnji nije protjeran

btw. kako znaš da je to sve ista osoba?

a šta BORG?!

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
LUXX kaže...

Molim ja nemam veze sa navedenim osobama, ja imam samo ovaj profil i njega se drzim.

Sta ako ja imam Tolu kao frenda na xfireu bih trebao bit u vezi sa njegovim profilima.

Njega znam iz vremena dok smo igrali na cod4 serveru 2 puta sam se cuo sa njime.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
LUXX kaže...

zadnji nije protjeran

a šta BORG?!

btw. kako znaš da je to sve ista osoba?--ka mu je svaki po nešto opsova

a šta BORG?!--pa samo se šalio

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah My fall will be for you My love will be in you If you be the one to cut me I`ll bleed forever
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
LUXX kaže...

zadnji nije protjeran

a šta BORG?!

Sve je to ista osoba.

Da i borg je ta ista osoba samo što je sad kukavica pošto je otkriveno da ima jedan profil sa kojim se normalno ponaša i "cijenjen" je a druge ima za trolanje.

Neki jednostavno nikad ne odrastu.

Tek kad se suprotstave nekom ko im pokaže kak se treba ponašat i dovoljno osramote onda možda.

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Bellatrix kaže...
sk8 4 life kaže...
Bellatrix kaže...

Skontao sam koji ću monitor nabaviti

Samsung SM 2333SW koji će me koštati 518 maraka! Plač

jbg ne isplati mi se ići u split gdje je jeftiniji za 200 kuna kad će me put toliko koštati!

kažeš marke ...znaci iz bosne si pa idi u Split kupi si monitor i traži povrat poreza

Iz Hercegovine sam! Ne iz Bosne!!

Da a kako mogu tražiti povrat poreza? Mogu to na licu mjesta prilikom kupnje napraviti?

koliko ja znam na carini ...dođeš sa računom i osobnom

Aha tako a onda će mi BIH policija uzeti porez?Jer ja unosim robu iz druge države? Zar ne?

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Sve je to ista osoba.

Da i borg je ta ista osoba samo što je sad kukavica pošto je otkriveno da ima jedan profil sa kojim se normalno ponaša i "cijenjen" je a druge ima za trolanje.

Tek kad se suprotstave nekom ko im pokaže kak se treba ponašat i dovoljno osramote onda možda.

nadam se da je neka greška u pitanju... znam borga preko msn-a i nikako on to ne bi mogao raditi

16 godina
odjavljen
LUXX kaže...

Sve je to ista osoba.

Ti mora da se šališ. Ako se ne šališ.... Imamo problem.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

Ja isto ne vjerujem da je to BORG!

17 godina
neaktivan

nadat se mož puno.

I ja sam se nado da nitko nece zloupotrijebit moje podatke pa eto mi.

Izgleda da nekima jednostavno fali kulture.

Uglavnom ja znam što pricam i nebi nikog krivo okrivljivao pogotovo što mi BORG nikad nije upao u oko kao "ZAO"

al eto.

Jedno je predstavljanje drugima a drugo se radi.

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
sk8 4 life kaže...
Bellatrix kaže...
sk8 4 life kaže...
Bellatrix kaže...

Skontao sam koji ću monitor nabaviti

Samsung SM 2333SW koji će me koštati 518 maraka! Plač

jbg ne isplati mi se ići u split gdje je jeftiniji za 200 kuna kad će me put toliko koštati!

kažeš marke ...znaci iz bosne si pa idi u Split kupi si monitor i traži povrat poreza

Iz Hercegovine sam! Ne iz Bosne!!

Da a kako mogu tražiti povrat poreza? Mogu to na licu mjesta prilikom kupnje napraviti?

koliko ja znam na carini ...dođeš sa računom i osobnom

Aha tako a onda će mi BIH policija uzeti porez?Jer ja unosim robu iz druge države? Zar ne?

...ma cek jebe* me u zdrav mozak ...OVAKO odeš u dučan kažeš daj mi monitor onda ga da platiš dobješ račun ideš na carinu i zatražiš povrat poreza i kreneš doma sa 200kn i ostalih +23% i to je to a  koliko ja znam BIH carina ti ne uzima ništa jer sam o tome gledao na TV-u

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah My fall will be for you My love will be in you If you be the one to cut me I`ll bleed forever
16 godina
LUXX kaže...
jurluk kaže...
LUXX kaže...

zadnji nije protjeran

a šta BORG?!

Sve je to ista osoba.

Mozda te ne kuzim ili ne shvacam al dal ti mislis rec da je taj troll ovaj borg koji ima na avataru zenu sa firefox znakom na majci ili? (mada sam vidio drugog Borga ili bork tak nes).

16 godina
neaktivan

Nee ,nebi baš bilo tak! Ko i Jurluk ,i ja Borga znam s MSN-a ,i sigurno nije onaj bolesnik!!

I da ,na koji način si to otkril?!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 20:30 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

a de mi reci kako se to otkrilo? jer ja još uvijek ne vjerujem, nit ću vjerovat

kako? preko IP adrese... nekak drukčije?!

16 godina
odjavljen
LUXX kaže...

nadat se mož puno.

I ja sam se nado da nitko nece zloupotrijebit moje podatke pa eto mi.

Izgleda da nekima jednostavno fali kulture.

Uglavnom ja znam što pricam i nebi nikog krivo okrivljivao pogotovo što mi BORG nikad nije upao u oko kao "ZAO"

al eto.

Jedno je predstavljanje drugima a drugo se radi.

Hmm... Ajte svi pogledajte accove od Fabijana. Što primjećujete?

Ako je sve to istina, mi već dugo gledamo sve ono što smo učili na  sociologiji u praksi - percepcija osobe u društvu, ponašanje skupine...

Iznenađen

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

a de mi reci kako se to otkrilo? jer ja još uvijek ne vjerujem, nit ću vjerovat

kako? preko IP adrese... nekak drukčije?!

Imam ja moje metode i izvore.

Nemora se baš sve saznat.

Uglavnom ja tome vjerujem što znam i to je za mene to.

To sam i objavio a vi vjerujte ako hocete.

Ako necete nemorate. Ali dal bi imao razloga nekog okrivljivat bez veze?

Nikako.

Dakle imam nešto u ruci i to nije jedino što imam u ruci.

Zato se i nadam za doticnog da ce prestat sa sranjima inace cu ja svoje asove raspakirat a onda bolje da se sakrije

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
LUXX kaže...
jurluk kaže...
LUXX kaže...

zadnji nije protjeran

a šta BORG?!

Sve je to ista osoba.

O moj boze, imam ovaj acc i da imao sam jedan prije ovog zvao se kapetanko na kojem sam napisao 2 posta i nekoristim ga vise

od godinu dana, ja netrollam i nemam razloga da vrijeđam ljude od kojih nisam vjerovatno nisam nista bolji.

Ak mislite da je to za ban, banajte me, vise me boli briga ima mali milijon foruma u HRV pa i šire.

Vjerovatno ce sad svi vjerovati moderatoru a ne meni nezanima me ja sam rekao istinu.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Bellatrix kaže...

...ma cek jebe* me u zdrav mozak ...OVAKO odeš u dučan kažeš daj mi monitor onda ga da platiš dobješ račun ideš na carinu i zatražiš povrat poreza i kreneš doma sa 200kn i ostalih +23% i to je to a  koliko ja znam BIH carina ti ne uzima ništa jer sam o tome gledao na TV-u

Šta se odmah ljutiš pa pitam samo jer neznam za to! Čuo sam za te povrate poreza ali nisam znao da ovi neće udariti ponovo drugi porez ili carinu!

Sad ako je to tako kako ti kažeš prošao bih odlično!! 1729 -23% (397kn) =1332 kn Samsung sm 2333SW LOL

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 20:32 (Bellatrix).
17 godina

Neznam tko je protjeral fabijana, ali me zanima na kolko traje taj crni karton ? Najvise me ljuti kad lik prica i prica i jos prica o nekim fency stvarima, a kad ono vidim deckic iza one piratsog avatara... sad mi je vec pomalo bedasto ulazit u raspravu kad sve bolje shvacam da je ovdje tek oko 20 - 30 % ljudi s kojima se mozes ugodno upustit u raspravu. Naravno ima izuzetaka i njima svaka cast. Neci ih nabrajat da koga ne izostavim. I jos me jedna stvar uzasno ljuti, a to je kad kazes neku dobru preporuku ili covjeku zelis pomoc i kazes mu rjesenje, onda ti neki padobranac baci thumb-down - nebi ga streljal nego zadavil rukama radi ljepseg uzitka...

16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
sk8 4 life kaže...
Bellatrix kaže...

Šta se odmah ljutiš pa pitam samo jer neznam za to! Čuo sam za te povrate poreza ali nisam znao da ovi neće udariti ponovo drugi porez ili carinu!

Sad ako je to tako kako ti kažeš prošao bih odlično!! 1729 -23% (397kn) =1332 kn Samsung sm 2333SW LOL

ma ne ljutim se...malo progooglaj valjda nađen nešto o tome opširnije

16 godina
neaktivan

ja se kladim da je netko odavde sigurno fabijan

16 godina
Batista kaže...

Neznam tko je protjeral fabijana, ali me zanima na kolko traje taj crni karton ? Najvise me ljuti kad lik prica i prica i jos prica o nekim fency stvarima, a kad ono vidim deckic iza one piratsog avatara... sad mi je vec pomalo bedasto ulazit u raspravu kad sve bolje shvacam da je ovdje tek oko 20 - 30 % ljudi s kojima se mozes ugodno upustit u raspravu. Naravno ima izuzetaka i njima svaka cast. Neci ih nabrajat da koga ne izostavim. I jos me jedna stvar uzasno ljuti, a to je kad kazes neku dobru preporuku ili covjeku zelis pomoc i kazes mu rjesenje, onda ti neki padobranac baci thumb-down - nebi ga streljal nego zadavil rukama radi ljepseg uzitka...

Potpis!..Mislim da je crni ban 4 lajf.

16 godina
neaktivan

ode ja papat ...vidimo se ljudi Belji se

16 godina

Aj vidimo se idem igrat RE5 Belji se pozdrav!

16 godina
neaktivan

Ajme vidim da je bilo veselo,a tek sam maloprije došao iz škole.Fabijan mi se činio kao dobar momak,uvijek pomagao i već imao 1 i pol zvjezdicu u mjesec dana,a uopće nisam znao da je tolika trollčina.Vidim da je malo napeta situacija između par ljudi,pa evo sve da vas počastim ćevapima s lukom i pivicom,pa odoh gledat 5.sezonu Bitangi.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 20:45 (dncrmt).
16 godina
neaktivan

Fabijan je sigurno sad već tu negdje sa novim accountom i sad se ceri

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
odjavljen

isssse, šta se ovdje događa... koja boleština. ovo liči na CSI... majko mila, više nikom ne moš vjerovat, sick... i meni je taj mali bio sumnjiv, nemam riječi...

16 godina
neaktivan
To nemože biti borg zato što smo na dva foruma osim ovog ja,borg i tola tako da nije tolika budala da na tri foruma ima dva acc-a
16 godina
neaktivan

Najbolje bi bilo da mi uopće više ne spominjemo tog Fabijana.Zašto pridavat pažnju nekom klincu koji nema život,nego mu je zanimacija stvaranje multi-accounta po raznim forumima.Možda je baš opet napravio acc,kako je kolega gore napomenuo i ne vidim razlog da mi,kao neki suvisli ljudi,uopće pričamo o njemu,nekom trollu sa druge strane žice.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
protjeran

ne ne

BORG je borg...

tola je drugi specijalac

obojicu sma imao na xfire prije, pa sam tolu ilitiga fabijana blokirao jer je spamao ko stoka bezveze i na kraju vrijeđao...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice